Idols Ari - ei ole vissiin noussut neste päähän

  • Jazzman

Voi voi, olipa siisti katsoa Idolsin alkueriä kun Ari veti niin hienosti. Alkaa kannatus loppua lyhyeen monelta jos moinen ylimielisyys ei lopu. Tuokaan asia ei voi mennä nuoruuden piikkiin kun et enää ihan mikään poikanenkaan ole. Voi kaveri unohtaa tuon uransa hyvin nopeaa jos ei asenne ala muuttumaan. Tässä vaiheessa jopa toivoisi että tipahdat pois niin saisit hieman opetusta jos ei asia kauniisti mene perille.

Tosi artistin ja taitelijan erottaa kaikenlaisista mul**** siitä että artisti ei koskaan unohda ja dissaa fanejaan ja pystyy myös ottamaan palautetta vastaan.Kumpiakin riittää tässä maassa.

2 kommenttia

AnninaMarianne

15.4.2007 13:13

Joo mä oon tästä niin samaa mieltä! Vaikka se menikin voittamaan ton shown niin paljon on pojulla opittavaa, vaikka kuinka ois lahjakas omalla alueellaan.Ei sillä, hyvinhän tuo lauloi,jokatapauksessa tommonen tukkahevi ei mua sytytä, joten sitä Annan espanjan kielistä tulkintaa odotellessa :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus