Ihana maanantai

  • Jazzman

Ihme, tänään ei maanantai veetuta yhtään niin paljon kuin yleensä, varmaan johtuu siitä että saan olla lomalla kotona ja tyttärenikin on luonani.

Tuota ihanaa touhuajaa katsellessa vain tulee väkisin mieleeni erilaisia asioita. Tuo pieni ja iloinen ihminen ei tiedä mistään kurjuudesta, pahuudesta ja tuskasta mitä maailmassa on. Riittää kun on isä lähellä (ja äiti). Olen pahoillani rakkaani etten voinut antaa sinulle molempia vanhempia. En olisi halunnut mitään muuta niin paljon kuin tehdä äidistäsi ja sinusta maailman onnellisimmat ihmiset.

Tänään ei murehdita (ainakaan pariin tuntiin). Pitäisi mennä moikkaamaan parin tunnin päästä samanikäistä tyttöstä, vaihtoehtopäivä vaippaostosten ja muun shoppailun väliin. Aika menee vaan niin nopeaan tytön kanssa, se hujahtaaa ja *poff* lähdetkin taas luotani. Illalla istun yksin ja tuijotan joko tyhmää TV:tä tai sitten läppärin näyttöä ja lasken minuutteja...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus