Lomaflunssaa

  • Jazzman

Kaksi yötä kun tyttö on nukkunut huonosti... yksin vastuu ja hoito on rankkaa. Kaikki pisteet vain yksinhuoltajavanhemmille, itse sentään saa joskus vapaata. Sopivasti näin vapaan viikonlopun tullessa ja loman ollessa päällä sitten heräsin kurkku kipeenä.... harmittaa niin ******. Noh, viihtelle on mentävä vaikka henki menis :) pakko päästä tuulettumaan välillä. Kelaaminen vieny energiaa niin paljon että painoakin tippui 7kg kahdessa viikossa. Mukava että on vapaata mutta taas toisaalta ei näe tyttöä taas 2 päivään. No ilmeisesti tässä maailmassa kaikkea ei voi saada, ei niitä yksinkertaisiakaan asioita.

Varokaa vaan PK-seutu, huomenna bilejalka vibaa.

2 kommenttia

repLi-ca

27.7.2006 21:16

kaikkea ei voi saada, mutta eiks se olis hirveen tylsää? Ei olis mitään mitä odottaa? Eikö olekin ihanaa saada tyttö takas viikonlopun rellestyksen jälkeen? Näin on :). Mutta nostan hattua sulle, loistava asenne ylipäätänsä. Ei oo mikään itsestäänselvyys tänä päivänä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus