Minä kiitän poliisia kun muut arvostelevat

  • Jazzman

Katsoessani 45 min ohjelmaa alkoi suunnattomasti veetuttamaan typerien suomalaisten marina siitä kuinka heidän oikeuksiaan on poljettu. Jos joku ääliö kansanedustaja valittaa siitä että hänet on kiinniotettu niin olisi ehkä kannattanut miettiä jäädäkkö kuvaamaan poliisin "mellakkamuurin" eteen kamerakännykällä - hei haloo palikka.

On myös perin kummallista se että poliisin käyttätytymistä arvostellaan niin paljon. Muistuuko kenelläkään mieleen se mitä VR:n makasiineille juuri tapahtui. Olisiko tuon kännisen aktivistijoukon todella ollut hyvä päästä riehumaan keskellä keskustaa vapaasti ja tuhoamaan julkisia paikkoja joita sitten taas meidän verorahoilla maksetaan.

Itse aktivisteissa ei mitään vikaa ole, kunhan käyttävät rauhallisia keinoja vaikuttamiseen = RAUHALLINEN MIELENOSOITUS ja demokratia. Suurin osa kuitenkin noistakin henkilöistä jotka riehuivat poliisia vastaan olikännisiä riehujia joilla tuskin oli koko asian kanssa mitään tekemistä, kunhan olivat tulleet vain riehumaan.

Minä kiitän virkavaltaa kotiympäristöni,liikenteen yms. turvaamisesta. Ilman teitä kutsumusammatissa olevia virkamiehiä ei olisi, olisi täällä melkoisen ikävä elää. Itse toivoisin että suomen valtiolla olisi varaa palkata teitä enemmän ja että vastavalmistuneetkin poliisit saisivat vakituisen työpaikan. Kun katsoo mm. jokapäiväistä liikennettä niin toivoisi että poliisi näkyisi katukuvassa hieman useamminkin. Itse ajelen 20 000 km. vuodessa ja minua ei ole mm. puhallutettu 3 vuoteen. No aiheesta eksyen, kiitos kuitenkin.

Anarkistit, aktivistit ja muut ruikuttajat, lopettakaa valittaminen ja arvosteleminen. Älkää urputtako ja valittako että kun joku tekis jotain jne. tehkää itse jotain, vaikuttakaa ja muuttakaa maailmaa, mutta laillisin keinoin.

3 kommenttia

kulkurikisuli

13.9.2006 21:33

aivan!!!!!täysin samaa mieltä!!!!=)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lovessa

14.9.2006 08:42

Mielenosoitus on eri asia kuin anarkia, johon ao. aktivistit olivat nettikutsussaan kokoontuvia kehoittaneet. Porukka oli kasassa valmiina tuhoamaan hgin keskustaa: "kun meitä on tarpeeksi monta, poliisi ei mahda meille mitään ja voimme tehdä mitä vaan.." - lähtökohtaisesti idioottimainen asenne ja kutsuhuuto sai onneksi virkavallan valmistautumaan ja paikalle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus