Mökille lomps

  • Jazzman

Eilen oli kaverin häät. Käynti jäi hieman lyhyeen koska tyttö nukkui päikkärit juuri kirkon aikoihin. Juhlapaikalle mentiin koko perhe, ehdimme tosin sielläkään olemaan vain muutaman tunnin koska tytön nukkuamameno aika oli heti kakkukahvin jälkeen.

Vaimo on ollut mun luona yötä parina viime yönä ja se on tuntunut mukavalta. Mikäs tuota kaunista naista katsellessa, hymy ja loistavat silmät jotka saavat vatsan kouraisemaan kuin ensi ihastumistaan tunnustaessaan. Tilanne väliaikainen niin kuin kaikki elämässä on, tokihan hänet olisi mieluusti pidellyt itsellään vielä, mutta asiat ei mene aina niin kuin elokuvissa. Aika näyttää.

Tänään sitten pitäis lähteä frendin kanssa mökille. Tulee käyttöön 4 päivän katkos...argh, musta on tullut cityaddikti. Pitänee varmaan kirjottaa blogia paperille ja purkaa se sitten tänne. On ihan mukavalähteä sinne kaverinkanssa, tyttöä tosin en nyt sitten näe moneen päivään, mutta sitähän tää on. Koirat sentään tulee mukaan, pääsevät nekin uimaan ja riehumaan saaressa hulluina.

Ei kun tytön perään juoksemaan :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus