Saakelin kuvaääniloota

  • Jazzman

Televisio tuo riemustuttavanärsyttävä kapistus. Se seisoo joka paikassa minne kuljetkin, se löytyy jokaisen kotoa, töistä, kirjastosta, bussipysäkiltä ja jopa lähikaupasta. NO eihän laitteessa sinänsä mitään vikaa ole, ihan hauska keksintö sinänsä, mutta tällaisina aamuina, kuten monina muinakin viikonlopun aamuina sitä ihmettelee mistä helkkarista sitä maksaa televisiolupaa jonka hinta hipoo nykyään taivaita.

Aikaisemmin sitä ajatteli että yleisen hyvän vuoksi sitä voi maksaa, vaikka harvemmin tuli 1 ja 2 kanavia katseltuakaan. Yle kuitenkin käsittääkseni pitää yllä mm. radiokanavien teknistä verkostoa ja onhan se ylipäätään yleisen turvallisuuden kannalta melko välttämättömyys. Joka viikonloppu aamu herätessään kukonlaulun aikaa, ja välillä ennen kukkoakin tyttären tahdosta sitä ajattelee josko sieltä tulisi jotain mitä voisi katsella ettei nukahtaisi pystyyn, mutta ei, jotain kerpeleen tv pelejä tai still uutisia.

Nyt sitten vielä tämän ihanuuden lisäksi sain uutisista kuulla muutama viikko sitten, että juuri ostamani digiboxi ei tekniikaltaa enää sovellukkaan n 3-4 vuoden päästä enää televisiolähetysten vastaanottamiseen, alkoi menemään hermo. Lisäksi vuosia sitten mainostettiin että nyt kun nekin jotka eivät maksa katselustaan maksaisivat niin lupa alenee. Lupa maksaa nyt 208,15 € / 12kk eikä se ole alentunut mihinkään vaikka juuri viime vuosina on ollut huippuvuodet teevee maksujen osalta. Tuo jos mikä on täyttä huijaamista. Luulisi siellä viestintävirastossakin joku olevan joka on vastuussa lupauksistaan.

Lopuksi vielä täytyy todeta että jos joku tämän vuodatuksen jaksoi lukea loppuun ja ymmärtäisi meikäläistä paremmin mikä ihmeen kiire oli televisiolähetysten digitalisoinnissa niin hyvä -kerro minullekkin. Se että kuvan ja äänen laatu televisiolähetyksissä paranee ei paljon paina omalla kohdallani EVVK ja uskon että sama on monen muunkin osalla. Lähettäisivät edes laatuohjelmaa rahan edestä :(

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus