Junamatkustajien typerää laumakäytöstä

  • A77uros

Tämä on kokemukseni suomalaisen pikkupaikkakunnan juna-asemalta tänä kesänä. Olin aseman alikulkutunnelissa aikeenani nousta portaat ylös asemalaiturille, jonne junani oli pian tulossa. Pahaksi onnekseni viereiselle raiteelle oli juuri tullut juna, ja sen matkustajat vyöryivät portaita alas niiden koko leveydeltä. Kaikille tuntui olevan tärkeintä, että MINUN pitää päästä nämä portaat alas. Yritin kulkea vastavirtaan miten pystyin, mutta menon katkaisi vastaantulija, joka huusi että "Väistä!" Mutta minne väistät, kun tämä minäminä-idioottien massa puskee koko portaiden leveydeltä? Yhden edestä toisen eteen? Sain heittäytyä todella itsekkääksi, että pääsin tämän ihmislauman läpi asemalaiturille.

En ole tiennytkään, että Suomessakin esiintyy tällaista typerää laumakäytöstä. Kuvitteliko tämä ihmisjoukko tosiaan, että heidän tullessaan portaat muuttuvat yksisuuntaisiksi ja että portaita ylös kulkevat odottavat kiltisti vuoroaan portaiden alla? Pääkaupunkiseudulla on ruuhkatilanteissakin pystynyt portaita kulkemaan molempiin suuntiin, mutta pikkupaikkakunnalla tämä portaiden kaksisuuntaisuus ja toisten huomioiminen ei ilmeisesti päde.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus