Aikansa pioneeri Torni tarjoilee ruokaa kansainvälisellä twistillä

Torni on ollut monessa ensimmäinen Suomen ravintolaskenessä.

Yhteistyössä Sokotel. 

Tornin vastaava keittiömestari Marjo Rintala-Järvinen kertaa ravintolan taivalta tähän päivään.

“Tornissa on ollut muun muassa Suomen ensimmäinen sähköistetty keittiö. Meillä on myös olleet ensimmäiset kiinalaiset ja espanjalaiset ravintolat”, Rintala-Järvinen kertoo.

Torni on aina ollut suosittu paikka kulttuuripiireissä. Ateljée Barissa on pisin vaihtuva, yhtäjaksoinen taidenäyttely.

Maailman muuttuessa on myös vuonna 1931 avajaisiaan viettäneen Tornin ruoka muuttunut vuosien varrella.

“Raaka-aineita on saatavilla ihan eri tavalla kuin ennen. Arvostamme pohjoismaalaisia makuja kansainvälisellä twistillä.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi