Espoon Matinkylään tyylikkään mutkaton ruokaravintola - Frejassa voit syödä vaikka tuulipuvussa: "Meille voi poiketa rennosti"

Freja on helposti lähestyttävä ravintola Matinkylän sydämessä.

Alkuruoista löytyy mm. Göran Åken leipä, jossa on graavattua siikaa ja lohenmätiä.
Alkuruoista löytyy mm. Göran Åken leipä, jossa on graavattua siikaa ja lohenmätiä. Kuva: Freja

Ravintola Freja avaa ovensa helmikuun 8. päivä Hotel Mattsin katutasoon Matinkylän sydämeen, lähelle Isoa Omenaa. Skandinaavisin vivahtein sisustettuun Frejaan voi lähteä nauttimaan tyylikkään rennosta ilmapiiristä niin arkilounaan, illallisen, aamupalan kuin viinilasillisen merkeissä - olipa sitten arki tai juhla.

Ravintola Frejan 180 asiakaspaikkaa jakautuvat rentoon oleskelutilaan ja ruokailutilaan, joiden keskiosassa palvelee tummanpuhuva viinibaari. Kesäisin ravintola laajenee hotellin sisäpihan lisäksi kattokerrokseen, josta löytyy yksityiskäyttöön vuokrattavat saunatilat upeiden maisemien kera.

"Olemme helposti lähestyttävä ravintola, ja meille voi poiketa rennosti niin arki-iltaisin iltakävelyn ohessa kuin erityisinä juhlapäivinä", ravintolapäällikkö Maria Brummer toteaa.

Frejan ravintolapäällikkö Maria Brummer ja keittiöpäällikkö Perttu Laitila kuvaavat Matinkylään Hotel Mattsin katutasoon avautuvaa uutta ravintolaa helposti lähestyttäväksi ja tyylikkään rennoksi.
Frejan ravintolapäällikkö Maria Brummer ja keittiöpäällikkö Perttu Laitila kuvaavat Matinkylään Hotel Mattsin katutasoon avautuvaa uutta ravintolaa helposti lähestyttäväksi ja tyylikkään rennoksi. Kuva: Freja

Hotellin katutasossa sijaitseva ravintola on helposti lähestyttävä myös siinä mielessä, että sinne on helppo saapua vaikkapa metrolla.

Ikisuosikkeja ja uusiakin makuja 

Ravintola Frejan makumaailma on monipuolinen ja kekseliäs, ja tarjolla on niin uusia makuja kuin tutumpia suosikkeja. Ravintolan ruokalista pohjautuu kotimaisuuteen ja puhtaisiin raaka-aineisiin; käsityö näkyy ja maistuu. Keittiöpäällikkönä toimii Perttu Laitila.

"Osa annoksista valmistetaan aidossa puuhiiligrillissä, joka antaa grillatun ja paahteisen maun. Hotel Mattsin avautuessa tänä keväänä tarjoilemme myös hotelliaamiaista Frejassa. Aamiaiselle on tietysti kuka vain tervetullut", Brummer kertoo ravintolan tarjonnasta.

Hiiligrilli maistuu Frejan annoksissa.
Hiiligrilli maistuu Frejan annoksissa. Kuva: Freja

Ruokalistan lisäksi Frejan monipuolinen ja persoonallinen juomavalikoima on kokeilemisen arvoinen. Viinibaarissa on tarjolla muun muassa luomuviinejä, samppanjaa, mocktaileja sekä ensi kesän tulevaa hittituotetta Hard Seltzeriä.

"Haluamme tarjota asiakkaille elämyksiä, ja olemme suunnitelleet illallisruokiin myös juomasuositukset. Juomavalikoimamme on tarkoin harkittu kokonaisuus, josta löytyy varmasti sopivia juomia moneen makuun, Brummer kertoo.

Kuva: Freja

Ravintola Freja on auki maanantaista lauantaihin 8.2.2021 alkaen.

Lounas ma-pe kello 11-15, à la carte ma-ke kello 15-21, to-pe 15-22, la 12-22, sunnuntaisin suljettu

Uuden avautuvan ravintola Frejan taustalla on kotimainen Kassiopeia Hotels & Restaurants, jonka ravintoloita ovat muun muassa Espoossa sijaitseva Nokkalan Majakka. Yrityksellä on myös ravintoloita ja hotelleja Levillä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi