Huippuravintoloitsijat yllättävät jälleen: Supersuosittu omakase-elämys osaksi uutta kasvisravintolaa

Loppuunvarattu Latitude 25 sulautuu osaksi ruokavisionäärien uutta ravintolaa.

Richard McCormick, Lucas Hoang ja Alex Nieminen ovat perustaneet uuden Lulu's-ravintolan, josta tekevät erityisen sen jännittävä makumaailma ja uniikki sisustus.
Richard McCormick, Lucas Hoang ja Alex Nieminen ovat perustaneet uuden Lulu's-ravintolan, josta tekevät erityisen sen jännittävä makumaailma ja uniikki sisustus. Kuva: Andrew Taylor
  • Missä: Pohjoisesplanadi 17
  • Milloin: Ovet auki 3.8.
  • Mitä: Kasvisruokaa Kaakkois-Aasiasta

Yes Yes Yes - ja Chéri-ravintoloistaan tunnetut ruokavisionäärit Richard McCormick ja Alex Nieminen avaavat uuden ravintolan Helsingin paraatipaikalle Unioninkadun ja Pohjoisesplanadin kulmaan.

Kolmas elokuuta ovensa avaava Lulu’s vie asiakkaat jännittävälle makumatkalle Kaakkois-Aasiaan - eikä se tee sitä yksin! Pitkälle syksyyn loppuunvarattu Latitude 25 -omakase-ravintola nimittäin laajentuu ja sulautuu osaksi Lulu’sia.

Ravintolat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen makujen keitaan, jollaista ei ole Helsingissä ennen nähty.

Maukasta kasvisruokaa ennakkoluulottomasti

Sisustukseltaan uniikki ja rohkea Lulu’s on uuden ajan fuusiokeittiö, joka tarjoilee maukasta kasvisruokaa ennakkoluulottomasti. Ravintolan makumaailma on saanut vaikutteita läntisen Tyynenmeren alueen monipuolisesta ruokakulttuurista.

Erilaisista kasvisannoksista koostuva herkullinen menu yhdistelee omaperäisesti Kaakkois-Aasian ja Euroopan makuja ja raaka-aineita.

“Kaakkois-Aasian mausteet, raaka-aineet ja ruoanvalmistusmenetelmät inspiroivat minua suunnitellessani Lulu’sin makumaailmaa. Halusin yhdistellä alueen makuja eurooppalaisille tuttuihin raaka-aineisiin ja tekstuureihin. Menu on leikkisä ja yllättävä, ja se rakentuu pienistä annoksista, jotka on tarkoitettu jaettaviksi”, McCormick kertoo uuden ravintolan ruokalistasta.

Yes Yes Yes lukeutuu  Richard McCormickin ja Alex Niemisen perustamien ravintoloiden joukkoon.
Yes Yes Yes lukeutuu Richard McCormickin ja Alex Niemisen perustamien ravintoloiden joukkoon. Kuva: Yes Yes Yes

Yksi Lulu’sin jännittävistä annoksista on italialaisesta Cacio e pepe -klassikkopastasta inspiraationsa saanut udon-nuudeliannos. Ravintolan makuelämykset viimeistelee laadukas viinivalikoima sekä raikkaat cocktailit, joita saa myös alkoholittomana.

“Olemme huomanneet, että asiakkaat ovat aikaisempaa kokeilunhaluisempia sekä ruoan että juoman suhteen. Pienet jaettavat annokset toimivat hyvin, ja huolella valmistetun kasvisruoan kysyntä on selvästi kasvanut. Myös erilaisia viinejä maistellaan rohkeammin laseittain ja alkoholittomien cocktailien menekki on kasvanut merkittävästi", Nieminen kertoo.

Suosittuun Latitude 25:een lisäpaikkoja

Latitude 25 on noussut monta kertaa otsikoihin täpötäyden varauskalenterinsa ansiosta, mutta Lulu’sin kanssa samoihin, isompiin tiloihin muuton myötä ravintolaan avautuu muutamia lisäpaikkoja.

Latitude 25 tarjoaa kokonaisvaltaisen omakase-elämyksen.
Latitude 25 tarjoaa kokonaisvaltaisen omakase-elämyksen. Kuva: Latitude 25

Kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, jos mielit päästä nauttimaan kokonaisvaltaisesta omakase-elämyskestä, jossa huippukokki Lucas Hoang valmistaa asiakkaiden silmien edessä toinen toistaan herkullisempia sushi-annoksia.

LUE MYÖS: Latitude 25 Omakase on ilmiö, johon kaikki haluavat nyt mukaan

Lulu’s yhdessä Latitude 25:n kanssa on erinomainen vaihtoehto uusia makuelämyksiä etsivälle”, Nieminen toteaa.

Lulu’s aukeaa keskiviikkona 3. elokuuta osoitteeseen Pohjoisesplanadi 17. Ravintola on avoinna keskiviikosta torstaihin klo 16-00, perjantaisin ja lauantaisin klo 16-02. Keittiö on avoinna kaikkina päivinä klo 23 asti.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi