Latitude 25 Omakase on ilmiö, johon kaikki haluavat nyt mukaan

Latitude 25 Omakase on ravintola, joka on varattu 300 päiväksi eteenpäin. Tähän ei kovin moni pysty.

Kuva: Latitude 25 Omakase

Sushiravintoloita löytyy Helsingistä lukuisia, mutta yksi niistä on ylitse muiden: Latitude 25 Omakase, jonka herkuista moni joutuu tällä hetkellä vain unelmoimaan. Ravintola on nimittäin loppuunvarattu aina ensi elokuuhun saakka.

Ravintolan suosio ei ole tuulesta temmattua, sillä pöytävarauspalvelu TableOnlinessa ravintola kerää ylistystä niin ruoan, tunnelman kuin palvelunsa puolesta.

Mistä hurja suosio oikein johtuu?

Kuusi syytä, jotka tekevät Latitude 25 Omakasesta tämän hetken himotuimman ravintolan.

1. Luksus-sushia

“Parhaat palat sai kyyneleet silmiin, kun oli niin hyvää.”

Muun muassa näillä ylistyssanoilla TableOnline-käyttäjät kehuvat Latitude 25 Omakasen tarjoamia annoksia. Laatu ja aidot raaka-aineet ovatkin asioita, jotka erottavat tämän sushiravintolan kilpailijoistaan.

Laatu on Latitude 25 Omakasessa huippua.
Laatu on Latitude 25 Omakasessa huippua. Kuva: Latitude 25 Omakase

Latitude 25 Omakasessa voit päästä nauttimaa niin erilaisia tonnikaloja, merikrotin maksaa, ankeriasta kuin aitoa, maustekrassista valmistettua wasabia. Eli toisin sanoen makuelämyksiä, joita et mistään muualta löydä. Ja tämä jos mikä on syy siihen, miksi jokainen sushin ystävä himoitsee päästä maistamaan Latituden herkkuja.
 

2. Intiimi tunnelma lumoaa

Äärimmäisen hyviä makuelämyksiä voi kokea lähes minkälaisessa ympäristössä tahansa, mutta Latitude 25:n intiimi tunnelma on jotain todella ainutlaatuista. Hälyisän ravintolasalin sijaan tässä ravintolassa ateria nautitaan kokin työpisteen ympärille kaareutuvan baaritiskin äärellä.

Intiimi ravintolaelämys on yksi Latitude 25 Omakasen vetonauloista.
Intiimi ravintolaelämys on yksi Latitude 25 Omakasen vetonauloista. Kuva: Latitude 25 Omakase

Latitude 25 Omakasessa sanonta siitä, että annokset valmistuvat silmiesi edessä, pitää kirjaimellisesti paikkansa. Kun pystyt seuraamaan kokin joka ikistä veitsen liikettä, lumoava, lähes hypnoottinen, ruokaelämys on valmis.

“Omakase-ravintola tarjoaa kahden tunnin pakomatkan Japaniin. Intiimi ilmapiiri, hieno sarja annoksia merenelävistä, ja vietnamilaisslähtöisen keittiömestarin otteita ja juttuja on mukava seurata tiskillä istuessaan”, TableOnlinessa kehutaan.
 

3. Sinun tarvitsee vain keskittyä nauttimaan

Latitude 25 Omakase kertoo olevansa Suomen ensimmäinen omakase-ravintola. Omakase on japania ja tarkoittaa “I leave it up to you”. Tässä ravintolassa et siis pääsee itse vaikuttamaan siihen mitä eteesi saat, vaan kaikki on kokin käsissä. Valintoja pursuavassa maailmassa tämä tuntuu enemmän kuin rentouttavalta ajatukselta.

Päivän raaka-aineista koostuva Chef’s Choice menu pitää sisään noin parikymmentä annosta, joiden nauttiminen saa huolet ja murheet katoamaan hetkessä. Ravintolamaailman mindfullnesia, sanoisin.

Tässä ravintolassa voit jättää kaiken kokin käsiin - ja keskittyä nauttimaan!
Tässä ravintolassa voit jättää kaiken kokin käsiin - ja keskittyä nauttimaan! Kuva: Latitude 25 Omakase

4. Latitude 25 Omakase nyt SE juttu

Tämä sama ilmiö on todistettu esimerkiksi supersuositun BasBasinkin kohdalla - haluat sinne, koska kaikki muutkin haluavat sinne. Haluat päästä itse kokemaan sen elämyksen, mistä kaikki tuntuvat tällä hetkellä puhuvan.

LUE LISÄÄ: Miksi kaikki puhuvat BasBasista – ja kuinka sinne saa pöydän?

Kaiken lisäksi jos ystäväpiirisi tuntee sinut hyvän ruoan ystävänä, halusi päästä kokemaan ylistetty ravintola itse lähentelee jo tähtitieteellisiä lukemia. (Ja pohtimaan, miksi en käynyt tässä vuonna 2018 avatussa ravintolassa silloin, kun kaikki eivät vielä rynnänneet sinne.)
 

5. Laatua kohtuuhinnalla

Jos 75 eurolla saa kahden tunnin mittaisen matkan Japaniin, kaksikymmentä toinen toistaan mahtavampaa ruokalajia ja intiimin ravintolalämyksen, hinta on enemmän kuin kohdillaan.

Latitude 25 Omakasessa et siis joudu pulittamaan itseäsi kipeäksi, vaikka ruoka ja palvelu ovatkin täyden viiden tähden suorituksia.

Gari by Latitude tuo suositut sushit helpommin saataville.
Gari by Latitude tuo suositut sushit helpommin saataville. Kuva: Gari by Latitude 25

6. Toivoa on

Vaikka Latitude 25 Omakase on loppuunvarattu, pieniä toivon pilkahduksia on vielä olemassa. Yksi erinomainen vaihtoehto kaikille laatusushia himoitseville on varata pöytä Latituden sisarravintolaan, Gari by Latitudeen. Ravintola lupaa tuoda emoravintolastaan tutut raaka-aineet ja herkut helpommin saataville. Vaikka kyseessä ei olekaan omakase-ravintola, vaan itsenäinen sushibaari, kaikki annokset ovat taatusti erinomaisia.

Latitude 25 Omakaseen himoitsevat voivat lähteä ravintolaan myös lounasaikaan, jolloin tarjolla on erillinen, poke bowleja ja sushia sisältävä lounasmenu. Lounaalle ei ole mahdollista tehdä pöytävarauksia, joten nopeat syövät hitaat.
 

LUE MYÖS: Nämä ovat Suomen suosituimmat sushiravintolat - asiakkaat ylistävät: “Parasta sushia mitä Suomesta saa”

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi