Merta, aurinkoa ja mahtavaa ruokaa - Meritorpan terassi on vertaansa vailla: “Yksi kaupungin parhaista”

Silmiä hivelevä merimaisema ja laadukas tarjonta ovat Ravintola Meritorpan tunnusmerkkejä.

Kuva: Meritorppa

Jos haluat lähteä nauttimaan laadukkaiden juomien lisäksi myös hyvästä ruoasta ja silmiä hivelevistä maisemista, kannattaa ehdottomasti ottaa suunnaksi Munkkiniemen rannassa sijaitsevan Ravintola Meritorpan terassit.

Ja kyllä, nyt puhumme asiasta monikossa, sillä terasseja on kaksi; meren ja pihan puolella. Valinnanvaraa siis löytyy, halusitpa sitten ihailla kaunista merimaisemaa tai vehreää luontoa, nauttia auringosta tai pysytellä mieluummin varjossa. Jokaiselle jotakin.

“Meillä on mieletön näköala, mielettömät auringonlaskut sekä äärimmäisen hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Lisäksi meillä on todella hyvä ruokatuote, Meritorpan ravintolapäällikkö Ellie Hägg luettelee syitä tulla vierailemaan Meritorpan terasseille.

Meritorpan terasseilla pääsee rentoutumaan myös aurinkotuoleissa ja pihakeinussa.
Meritorpan terasseilla pääsee rentoutumaan myös aurinkotuoleissa ja pihakeinussa. Kuva: Meritorppa

Irtiotto kaupungin hälinästä

Meritorpan terasseille voi tilata ruoka-annoksia ravintolan monipuoliselta, kala-ja kasvispainotteiselta ruokalistalta. Listalta löytyy niin useamman ruokalajin menuja kuin yksittäisiä ala carte -annoksia. Ravintolan keittiöstä vastaa Meritorppaan klassikkoravintola Savoyn keittiöstä siirtynyt Pauli Ojala.

“Olemme panostaneet siihen, että vähän vähemmän, mutta laadukasta”, Hägg kertoo ravintolan ruokalistasta.

Meritorppa tarjoaa ala carte -listan lisäksi lounasta, aamiaista ja brunssia - ja kaikkia näitä voi tietysti nauttia myös terasseilla.

Meritorpan terasseilla syöt hyvin.
Meritorpan terasseilla syöt hyvin. Kuva: Meritorppa

Jos ruokapuoli on laadukas, niin on myös Meritorpan juomatarjonta. Terasseille voi lähteä siemailemaan esimerkiksi tämän kesän uutuutta, Prosecco Rosé -kuohuviiniä tai vaikkapa huolella valmistettuja maukkaita cocktaileja.

Ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi Hägg mainitsee yhden erinomaisen syyn,  minkä vuoksi jokaisen meistä kannattaisi kokea Meritorpan ainutlaatuiset terassit edes kerran tänä kesänä.

“Täällä pääsee rentoutumaan ja irtautumaan kaupungin hälinästä. Meillä on ehdottomasti yksi kaupungin parhaista terasseista.”

Ravintola Meritorppa on mukana Cityn Terassioppaassa, joka kokoaa kesän kuumimmat terassit samaan palveluun. Tutustu kesän 2021 Terassioppaaseen tästä.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi