Rantapuiston terassilla on metsätunnelmaa

Kaipaatko taukoa kaupungista? Lähde mäntymetsäiselle terassikeitaalle Vuosaareen.

Kun kaupungin vilske alkaa kyllästyttää ja sielu tuntee kaipuuta luontoon, ota suunnaksi maaseudun sijaan Vuosaari. Siellä sijaitsee hotelli Rantapuisto, jonka terassi on ihastuttava, mäntypuiden ympäröimä metsäinen keidas kaukana liikennevaloista.

Hotelli Rantapuisto rakennettiin alun perin koulutuskeskukseksi 60-luvulla. Ajalle tyypillisessä, selkeälinjaisessa arkkitehtuurissa voi aistia Alvar Aallon vaikutuksen. Vaikuttavia mäntymetsäisiä merimaisemia voi ihailla paitsi terassilta, myös lasikäytäviltä, huoneista sekä kokous- ja juhlatilojen suurista ikkunoista. 2000-luvulla koulutuskeskus muuttui kokoushotelliksi, ja pari vuotta sitten sen ovet avattiin Best Western -hotellina.

Nyt Best Western Hotel Rantapuiston terassi on kesäisin avoinna kaikille asiakkaille joka päivä - säävarauksella tietenkin. Ravintolan ruoka- ja juomalistoilta voi tilata vatsan täytettä ja kurkun kostuketta, ja viikonloppuisen brunssin (lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11.30-14) voi nauttia halutessaan myös vehreällä terassilla.

Kesäperjantaisin Rantapuiston terassin grillit kuumiavat kello 18-21.30, ja bbq-herkut irtoavat nälkäisille hintaan 25 euroa per henkilö. Teemailtoja järjestetään tänä kesänä vielä kaksi: perjantaina 8. heinäkuuta vietetään amerikkalaisia heinähattujuhlia ja 5. elokuuta grillissä valmistuu churrasco-makuja Brasilian kesäolympialaisten kunniaksi.

Best Western Hotel Rantapuisto, Ramsinniementie 14. Avoinna joka päivä. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi