Nämä vastikään avanneet ravintolauutuudet kannattaa ottaa to go -listalle!
Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Klubikulttuuri on aina ollut erottamaton osa homokulttuuria.
Tänä keväänä Espoossa keikkailevat monet tutut kasvot.
Pian avattavassa uudessa ravintolassa pääosassa ovat gourmet-hodarit.
Kaupunkitapahtuma tarjoilee katuruokakulttuuria kaikilla mausteilla.
Suomen ainoa viskeihin keskittyvä yleisötapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa.
Keskellä Bulevardia sijaitsee maaginen paikka. Paikka josta eivät kaikki edes tiedä, Saaga. Havahduin...
Suunnittelija ja oluenystävä Stefan Lindforsin kädenjälki näkyy Beerfesteillä.
Roller derbyssä jyrää naisenergia.
Opiskelijafestivaalin lavalle nousevat läpimurtoa odottavat esiintyjät.
Muistathan lapsuuden ystäväkirjat? Nyt ei tarvitse elää vaan muistojen varassa. Sain PR-toimistolta...
Sunnuntaina 9. helmikuuta avaa ovensa ensi kertaa kirppis Helsingin Suvilahdessa.
Jyväskyläläisfestari löytää edelläkävijät.
Tänään vierailin Camparin kekkereissä, joissa julkaistiin upea Campari Design calendar 2014 . Kalenteria...
Ruoka- / ravintolabloggaajan kanssa syöminen ei ole nautinto. Ruoka saa olla kylmää, kunhan se...
Kuopion alue on pitänyt pop up - kahvilaa Helsingin Lasipalatsilla nyt parin viikon verran. Hitaasti...
Kuinka paljon suunnitellut lainsäädännön tiukennukset nopeuttaisivat sykliä?
Extempore.fi, City.fi & Helsingin ja Turun alueen kulttuuritoimijat järjestävät Sika säkissä...
Suomen yökerhot hiljenevät minuutiksi ensi viikonloppuna.
Olen pöyristyneen onnellinen tämän viikon jälkeen. Saimme aiemman yhteistyökirjoituksen puitteissa...
Edellisessä kirjoituksessä pysyttiin Linnan pihamaalla, nyt on aika avata linnan jykevä ovi ja...