Skiffer ja Döner Harju järjestävät yhteiset bileet

Paikan päällä saatavilla myös ainutlaatuinen dönerliuska.

Liuskoistaan ylistetty ravintola Skiffer ja rakastettu kebabravintola Döner Harju yhdistävät voimansa yhdeksi elokuiseksi kesäillaksi: Skiffer <3 Döner Harju Limited Edition (feat. Edu Kehäkettunen & Davo) -bileet järjestetään Liuskaluodolla torstaina 10. elokuuta.

Paikan päällä on saatavilla eksklusiivinen Dönerkebab-Liuska Limited Edition.

”Kebab on intohimomme, jota me tehdään samalla pieteetillä kuin huippuravintoloissa, joissa työskentelimme ennen Döneriä. Se on myös hienoa, että nyt päästään yhdistämään kaksi sydäntä lähellä olevaa asiaa: loistava pizza ja Dönerkebab” sanoo Jari Lönnberg Döner Harjusta.

”Törmäsin keväällä sattumalta vanhaan ystävääni Jariin. Siitä se ajatus sitten lähti. Döner Liuska! Only for you, only tonight my friend! Hetken Jarin kanssa keskusteltuamme totesimme, että kunnon juhlat teeman ympärillä olivat molempien mielestä mainio ajatus. Me Skifferissä teemme ruokaa rakkaudella. Jokaiseen liuskaan ja jokaiseen tilaukseen laitamme koko sydämemme sekä ammattitaitomme peliin. Tiedän, että Döner Harjussa tehdään samoin. Siispä hynttyyt yhteen ja viimeisen päälle bailut pystyyn”, sanoo Tuomo Suoranta Skiffer-ravintoloista.

Tulevaisuudessa tullaan avaamaan lisää Skiffereitä, kenties myös Kallioon. Döner Harju on puolestaan avaamassa uutta ravintolaa Etelä-Helsinkiin. Asiakaskuntien yhteen saattaminen ja yhteisten juhlien järjestäminen on siis vain esimakua tulevasta. 

Skiffer <3 Döner Harju Limited Edition (feat. Edu Kehäkettunen & Davo) to 10.8. klo 16-24 Liuskaluodon Skifferissä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi