Suomenlinnan ravintolat esittäytyvät keväisessä ruokatapahtumassa: Tarjolla viiden euron suupaloja historiallisissa maisemissa

Suomenlinnan Suupalat kutsuu maistelemaan Suomenlinnan ravintoloiden tarjontaa.

Suomenlinnan Suupalat on Suomenlinnassa toimivien ravintoloiden ja kahviloiden yhteinen ponnistus.
Suomenlinnan Suupalat on Suomenlinnassa toimivien ravintoloiden ja kahviloiden yhteinen ponnistus. Kuva: Dorit Salutskij

Kesäinen Suomenlinna on täynnä herkullisia ravintoloita ja kahviloita, joiden tarjonnasta pääsee nauttimaan edullisesti sunnuntaina 28. huhtikuuta järjestettävässä Suomenlinnan Suupalat -ruokatapahtumassa.

Tarjolla on viiden euron hintaisia suolaisia ja makeita maisteluannoksia. Ravintolat sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan, joten päivän aikana on mahdollista kiertää vaikka kaikki ravintolat ja kahvilat yhdellä kertaa.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on paikallisten toimijoiden yhteinen ponnistus. Mukana ovat Ravintola Suomenlinnan Panimo, Viaporin Deli & Café, Cafe Silo, Bastion Bistro, Café Vanille, Suomenlinnan Lelumuseon Café Samovarbar, Cafe Bar Valimo ja Ravintola Susisaaren Ruokala.

“Haluamme tapahtumalla tutustuttaa ihmisiä Suomenlinnan palveluihin ja muistuttaa, että linnoitukseen kannattaa tulla myös kulinarististen elämysten perässä ympäri vuoden”, sanoo Suomenlinnan hoitokunnan viestintäasiantuntija Veera Törrönen.

Suomenlinnan Suupalat 28. huhtikuuta, Suomenlinna

1 kommentti

KAsey00

13.2.2023 19:38

Lisäksi kampanjaan osallistuvat ravintolat paljastivat myydyimmät à la carte -annoksensa: 36 ravintolan top 3 -listoissa keikkui selvästi useimmiten pippuripihvi https://vidmate.bet/.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi