Ullanlinnan uusi korttelikapakka B.B. Badger & Co haluaa olla bileiden keittiö

Latvan entisiin tiloihin Korkeavuorenkadulle avattu B.B. Badger & Co toivottaa tervetulleeksi myös koirakaverit.

Tuomas Luukolla (vas.) ja Mika Nikkasella on yli 20 vuoden kokemus alalta.
Tuomas Luukolla (vas.) ja Mika Nikkasella on yli 20 vuoden kokemus alalta.

B.B. Badger & Co on Latvassakin vaikuttaneen Mika Nikkasen, Coloradosta tutun Tuomas Luukon sekä markkinoinnista vastaavan Tuomo Lehtisen yhteinen luomus, joka avasi ovensa epävirallisesti jo helmikuun alussa. Varsinaisia avajaisia vietettiin 27. helmikuuta.

Kotoisan oloinen korttelikapakka tarjoaa New Yorkin ja Brooklynin hengessä ronskeja ja persoonallisia sandwicheja, laadukkaita oluita sekä itse uutettuihin limonadeihin pohjautuvia rehellisiä cocktaileja.

"Kyllä sellainen cocktailkulttuuri on tullut jäädäkseen, että käytetään hyviä alkoholeja ja itse tehtyjä mehuja ja annetaan niiden raaka-aineiden maistua siinä, eikä lähdetä liikaa sekoittelemaan useita eri alkoholeja keskenään", Nikkanen sanoo.

Myös viinivalikoimaan on panostettu huolella ja valinnoissa on kuultu myös asiakkaita. B.B. Badgerissa asiakkaiden toiveita kuunnellaan muutenkin herkällä korvalla, sillä tavoitteena on luoda paikka, jossa kantikset viihtyvät.

Brooklynilaiseen tapaan B.B. Badger & Co ei halua ahtautua mihinkään tiettyyn muottiin.

"New Yorkissa ja Brooklynissä on paljon paikkoja, joihin mahtuvat sulassa sovussa koiran ulkoiluttajat, pukumiehet, leidit bilemekoissaan ja rokkarit nahkatakeissaan ja kaikilla on hauskaa", Lehtinen sanoo.

B.B. Badgeriin ovat tervetulleita myös koirat, ja sen kulmakunnan koiraihmiset ovat ilolla huomanneet. Toisinaan alkuillasta paikalla saattaa olla karvakuonoja jopa yhtä paljon kuin ihmisiä.

Akustisia keikkoja ja tastingeja

Asiakkaat halutaan pitää tyytyväisinä, joten tarjolla on muutakin kuin suuhunpantavaa. 

Torstaisin ohjelmasta huolehtivat muusikot ja trubaduurit, joita kuullaan sopivin väliajoin Unplugged Thursdays -klubilla. Keikoille on pääsääntöisesti vapaa pääsy. Lisäksi B.B. Badgerissa järjestetään muun muassa erilaisia tastingeja.

Tärkeintä on viihtyisä tunnelma, mutta olohuonemainen vaikutelma ei ole se, mitä kolmikko tavoittelee.

"Me emme halua olla olohuone, vaan se bileiden keittiö, jonne kaikki aina lopulta pakkautuvat ja jossa kaikilla on hauskinta", Lehtinen kiteyttää.

B.B. Badger & Co sijaitsee Latvan entisissä tiloissa osoitteessa Korkeavuorenkatu 25.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi