Tekstiiliurheilua

Rinteessä pitää olla viileä, muttei kylmissään.

1. Jo viime kautena rinteisiin ilmestyneet hihakoristeet jatkavat voittokulkuaan. Nyt ornamentit ovat punaisessa villapaidassa. Mallia näyttää erityisesti jenkkilautailijoiden käyttämä Quiksilver. Quiksilveriä myy Intersport.

2. Pipo päällä pakkasella. Burtonin perinteinen mummopipo. Burtonin pipoja Kesportista noin 200 markkaa.

3. Sloggi ei enää vie seksihaluja. Eivät ainakaan Sloggin Superflex-alusvaatteet. Saumattomat superjoustavasta mikrokuidusta tehdyt Sloggit sopivat hyvin urheiluvaatteiden alle. Liiveissä on pienet titaanikaaret tukena. Koot S, M ja L. Housuja saa taina, tangana ja stringeina. Hinta Stockmannilla 75–95 markkaa.

4. Maanläheisiä värejä naisille Killerloopilta.

5. Muistatko talvilenkkarit? Nuo pullajalkojen isät ja äidit 1980-luvun alusta. Talvilenkkarit ovat tehneet come backin, tosin uudistuneena. Niken Air Shasta -tossujen ulkopohjassa on pitoa antava kumirimoitus. Strech-päällinenkin on kaksiosainen ja nauhoitus piilotettu nahkaläpän alle. Bonuksena Niken talvilenkkari on kevyt ja erityisesti naisille suunniteltu. Intersporteista 580 markkaa.

6. Tuoksu hyvältä rinteessäkin. Lancômen miesten uutuustuoksu Miracle on raikas, ulkoilmatuoksu. Ja luonnosta on pulloon hajutkin haettu: punapippuria, setripuuta, kahvia, vaahteran- ja tammenlehteä. EDT 50 ml 285 markkaa.

7. Perustoppatakkia tuntuu olevan usein lähes mahdotonta löytää. Sano ei kirkkaanväristen toppatakkien viidakolle. Timberlandin mallistossa on perustakkeja, muun muassa kuvan musta, jonka uskoisi näyttävän hyvältä parinkin vuoden päästä. Katsasta myös Nautican mallistot. Timberlandia myy Stockmann ja Intersport, ja Nauticaa Sokos.

8. Elä kuin kuninkaat. Pistä säästösi chalet’seen. Financial Times -lehti suosittelee: Septiéme Ciel, Verbier, Sveitsi, 12 hengen mökin vuokra 170 000 - 300 000 markkaa. Ja kun hienoja ollaan, myös suksien pitää olla hienot. Kokeile vaikka Ski Magazine -lehden viiden tähden sukseksi valitsemaa Fischerin RC 4 Race AirCarbon TI –suksea, noin 4000 mk. FT:n chalet-lista: www.ft.com

9. Nike-uutiset jatkuvat. Storm fit -kangas suojaa vesisateelta, mutta päästää pienet vesihöyrymolekyylit - siis hien - raikkaaseen ulkoilmaan. Saumat on tiivistetty. Niken talviurheiluun disainatussa All Conditions Gear -vaatteissa käytetään Storm fit -kangasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi