Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

Paasto  1

Tästä se alkaa. Pidän päiväkirjaa tapahtumista aiheeseen liittyen tulevat viisi päivää mitä tämä tulee kestämään. Ketään tuskin kiinnostaa noiden edellisten päivien itujen popsimiset yms. rehujauhannat joten jätän kertomatta niistä. Jokatapauksessa terve tuloa seuraamaan ruumiin rankaisua ja sen puhdistumista näin tekstin muodossa. Jostain syystä jätän kuvaamatta paskantamista ja teen juomista kameralla joten mitään "footagea" on turha odottaa.


Kohta se alkaa!  3

Paasto alkaa huomena. Pääsen siis juomaan aivan saatanan pahaa litkua joka vetää pakin kierroksille ja sen seurauksena toivon ehtiväni vessaan ENNEN kuin ruiskin suoleni sisällön ympäri kämppää. Sen jälkeen pääsen pumppaamaan vettä penaaliini käyttäen pussia ja letkua ja suorittamaan edellisen vessareissun vähemmillä vatsanväänteillä. Jotta hauska ei loppuisi kesken saan litkiä viisi päivää erinäisistä vihanneksista ja hedelmistä puristettuja/mehustettuja litkuja joiden aiheuttamien kulinarististen nautintojen määrä on ennalta-arvaamaton. Ja sitten kun koko ruljanssi loppuu pitäisi lähteä ryyppäämään. :D Hienoa aikaa on siis tiedossa IHAN riittävästi. :)

Edit 22.21.: Ei helvetti. Luin just että mun pitää tunkea toi letku hanuriin useammin kuin kerran...tästä se riemu irtoaa!

Päivän ohjevihkon koomisin kommetti: "Kokeile paastoa ystäviesi kanssa. Näin saat henkisen tuen, jonka avulla paastostasi voi tulla vieläkin nautittavampi kokemus."

Siis mitä. Juttelen kavereiden kanssa iduista ja sitten autetaan toisiamme suolen tyhjennyksessä. Söpöä...


Seuraava