Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.
Seuraava

Siis mitä vittua?!?  3

Mikähän vittu siinä on että joillakin ihmisillä on olevinaan ihan vitun kova luottamus siihen että he tietävät vuosien mittaan ehkä kymmeneen saakka kertyneillä näkemiskerroilla paremmin millainen joku on kuin minä joka olen asunut sen ihmisen kanssa vuosia?!?

Päivän skenaario: Pitäisi löytää eräs elementti elonkirjoon ja tunnen ihmisen joka pystyy mahdollisesti auttamaan minua sen hankkimisessa. Olen asunut tämän ihmisen kanssa ja luotan tähän ihmiseen kuin kallioon kaiken muun paitsi raha-asioiden kanssa eikä sitä luottamusta ole koskaan petetty, päin vastoin se on ansaittu muutamaan otteeseen uudestaan.

Nyt sitten 1 pässi takavasemmalta tulee, juurikin niiden ehkä yhteensä kymmenen näkemiskerran perusteella länkyttämään turpaansa siitä kuinka ei muka pitäisi luottaa tämän ihmisen apuun vaikka se apu vaatii siltä noin 10 minuuttia sähköpostin kirjoittamisen muodossa eikä siitä ole tälle ihmiselle mitään haittaa.

WTF?!? Eikä vittu edes pyydetä anteeksi että käytännössä haistatti vitut kaikelle sille mitä tämä minun ja arvostellun ihmisen ihmissuhde edustaa. Taas jos oikeus toteutuisi niin raipalla olisi töitä mutta kun ei omaa sukulaistaan, tai ketään muutakaan kykene fyysisesti ojentamaan vaikka mieli kyllä tekisi niin joutuu tyytymään raivonsa nielemiseen.

Milloinkohan kaikkien sukulaiset ja mielellään kaikki muutkin ihmiset kautta maailman tajuaisivat että on asioita jotka eivät heille kuulu ja joista lässyttäminen on perseestä. Nyt jos oltaisiin vastaavassa jossain oikeasti ikävässä paikassa niin 9mm olisi jo käytössä. Sivistysvaltiossa onneksi riittää kun ärisee...

Vittu että hiuksia taas revityttää. Perkele.


Seuraava