Liikaa vaadittu?

  • shiwan8

Onko liikaa vaatia omalta vanhemmaltaan vähintään yhtä aikuista käytöstä kuin tämä vaatii jälkikasvultaan? Mielestäni ei mutta kyllä se taas vaan näyttää uhkaavasti siltä että on.

Tänään kun kampesin aamulla töistä ja laitoin herätyksen sain todeta ett' ylösnousemus on kellon laskurin mukaan 4 tunnin ja 7 minuutin kuluttua. Herään kuitenkin rakkaan äitimuorini soittoon että olen myöhässä tapaamispaikalta. Syy siihen miksi kello ei herättänyt on epäselvä mutta olin 20 minuutissa paikalla mikä on ihan jees kun ottaa huomioon että en ollut valmistellut yhtään edellisenä päivänä. Matkalla kuitenkin havaitsin että saapumispaikka oli kadun X kulma mutta risteyksen toista katua en tajunnut kiireessä kysyä. Koitin soittaa asiasta mutta ei, mamma oli jossakin kohdassa tajunnut kännykän tarkoituksen ihan päin vittua ja jättänyt sen kotiin joten en sitten voinut kysyä mikä kadunkulma se sitten oli. Seurasi turhaa lenkkeilyä mutta tästäkin huolimatta olin tosiaan sen 20 minuuttia herätyksestä paikalla. Pyysin anteeksi myöhästymistä ja huomautin, aivan sivistyneesti vielä siinä vaiheessa rauhallisessa mielentilassa, että olisi jatkossa mukava saada tietää mikä risteys se niistä kaikista on jonne pitää suunnistaa. Vastaus oli että minun olisi pitänyt tietää. Tietää mistä?!? Kun protestoin sain osakseni samanlaista kohtelua kuin kuriton 6v. saa palautteena toimistaan. Tässä vaiheessa leikkasi kiinni ja totesin että jos haluaa minun käyttäytyvän aikuisen lailla on parempi että kohtelee, kuin aikuista ja on välttämätöntä että itse käyttäytyy kuin aikuinen. Taas lisää valitusta jonka jälkeen totesin että on olosuhteiden valossa parempi että menen nyt kotiin ja muori menee yksin sinne hautajaisiin. Kuuskymppiseltä lapselta paloi hermot ja taisi mennä itsekin kotiin.

Se nyt vaan on niin että sitä saa mitä tilaa. Ihan kaikkea ei jaksa eikä kiinnosta kuunnella. Oliko fiksua? Ei varmaan kypsin mahdollinen ratkaisu mutta pointti ei menny muuten perille ja tässä tapauksessa sen oli vaan pakko mennä perille jatkoa ajatelle. Vituttaako? Ei muuten mutta olisi ollut kiva kummien lastenkin takia käydä näyttäytymässä vaikka mummeja itse en olekaan noin 10 vuoteen nähnyt.

2 kommenttia

liquidsunshine

22.7.2007 00:24

Tänä kesänä mun mummun kotona on tehty yhden kylpyhuoneen ja yhden vessan remonttia. Mummu ja äiti soittelee aiheesta joka päivä. Olen kierolla tavalla iloinen huomatessani, ettei oma äitini jaksa äitiään läheskään aina.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus