Paaston jälkipuinti.

  • shiwan8

Jees. Olo on kuin ruotsalaisella rantahomolla tai kuivan kesän oravalla, joka on kyllä melkein sama asia. Ruotsalainen rantahomo on vaan kokonaan blondattu tai luonnonvaalea ja sillä on kauluspaita, melkein aina pastellinsävyinen ja siinä on kaulukset pystyssä. Molemmilla on vetypissis kainalossa kaupungilla. :)

Mutta joo, melkoisen kuivahtanut olo. Jahka tämä yön turvotus laskee naamasta niin otan sen "after" kuvan ja marssin kioskille ostamaan ansaitsemani suklaapatukan. Hyvänä puolena todettakoon että kun huomattava määrä kakkaa on poistunut kehosta niin jopa 1 vatsalihas koittaa esittäytä rasvan takaa. Huonona se että kestävyys peittojen alla romahti.

Paastoa harkitseville suosittelen ensisijaisesti kasvattamaan rehujen määrää huomattavasti aterioissa ja vähentämään kaikkea lihaa ja jos olo ei sillä parane parissa kuukaudessa niin sitten voi koittaa paastoa. Tähän mennessä tämä ei ole ainakaan henkilökohtaisesti tuonut mitään parannusta elämään tai oloon mutta joitakin takaiskuja on sattunut. Ihmistä ei ole tarkoitettu elämään ilman kiinteää ravintoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus