Mielenkiintoinen päivä.

  • shiwan8

Edellinen merkintä pitää sisällään syyn miksi vitutti vielä herätessäkin. Oikeastaan vitutus jatkui iltakuuteen saakka kunnes menin kaverin opastuksella luovuttamaan verta. Siinä kun aikansa lätisi niitä näitä niin tuli yllättävän hyvä fiilis. Ei mitään suurta sielujen sinfoniaa ja sen myötä hinkua mihinkään muuhun mutta rupesi kuitenkin kaduttamaan ettei pidetty enempää yhteyttä silloin kun molemmat seurusteli. Melko päätä nollaavaa touhua se paskanjauhaminen tai ainakin hermoja löysäävää.

Kävin sitten katsomassa kaverin uutta (vuoden vanhaa) kämppää ja kissoja aikani kuluksi ja sieltä veren luovutuksesta poimittiin joku kaverin tuttu kolmanneksi. Hyvä tyyppi oli. No, enivei piti lähteä duuniin joten lompsin kotio hakemaan kamani.

Kun pääsin kotiin katsoin että jäi vielä reilusti aikaa lähtemiselle joten menin koneelle ja kuulin outoa ääntä. Aikani kun sitä kuuntelin mulle sitten valkeni että naapurissa pannaan. No ei siinnä, sehän on kaunis asia...mutta ikkunat auki se on vähän niin kuin kaikkien viihdettä. Tuli muutamia "hauskoja" tapahtuman keskeytystapoja mieleen ensimmäisellä sekunnilla kun tajusin mistä on kyse. Parin session jälkeen (yht. ehkä 10 min) homma loppu ja pystyi taas keskittymään omiin juttuihin.

Se on vittumaista kuunnella seksiä kun ei pääse edes katsomaan saati sitten itse meininkeihin mukaan...

Kirjoitettaessa soi Tahdooooooon rakastella sinuaaaaahhhhh

2 kommenttia

shiwan8

2.8.2008 00:34

No, joo jos painaa jonkun 50 kiloa. Itse painan 88 ja olin melkein valmis puntille heti sen luovutuksen jälkeen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus