Pariutumisesta baarissa

  • shiwan8

Tämä voi kuulostaa alentuvalta, mutta sanon sen silti. Ihmiset ovat huvittavia kun yrittävät "scorettaa". Niin naiset kuin miehetkin. Kerronpa tästä tarinan eiliseltä.

Istuttiin kuppilassa. Viereisessä pöydässä oli pari äijää ja kolme mimmiä.
Toinen miehistä oli sellainen mieskalenterista revityn hunksin, palomiehen ja ison firman välitason johtajan risteytys. Sellainen adonis joita näkee normaalisti vain kuvissa. Toinen mies oli sitten vähän vaatimattomampi, mutta ihan perus ok kunnossa, siistit vaatteet päällä, tukka kunnossa jne. Molemmat siis sellaisia joiden voisi kuvitella kyllä saavan naista, mutta rinnakkain asetettuna "tasoero" oli suorastaan koominen.
Mimmit olivat sellainen kolmen nippu joita usein näkee ravintoloissa. Aivan hyvässä kunnossa varmasti jokainen (mitä nyt voi niistä vaatteista arvioida), yksi naamasta selkeästi paremman näköinen kuin kaksi muuta ja nämä kaksi sitten olivat ns. eskorteeraamassa tätä yhtä, istuen mimmin molemmin puolin. "Johtajanaaras" ja pari "hännystelijää". Nämä kolme muskettisoturitarta olivat lisäksi tukaltaan kaikki eri värisiä, blondi, brunette ja punapää.
Asetelma oli melko koominen.
Tämä porukka jutteli sujuvasti keskenään, mimmeillä oli naamat niin leveässä hymyssä kuin ne venyivät ja jos silmien kiiluminen tätä adonista katsottaessa olisi ollut näkyvämpää, olisi voinut koko kuppilan valot pistää suoraan pois päältä eikä valaistus olisi ainakaan huonontunut. Tämä "alfauros" olisi siis voinut vain poimia minkä tahansa niistä mimmeistä, ehka parikin tai kaikki kolme. Viisikolla oli hauskaa, juttu luisti ja porukkaa nauratti. Selvää pässin lihaa siis?

No ei. Ei se nyt niin yksinkertaista ole. Onko se koskaan? Onneksi muuttujat tuottavat sivustakatsojille komiikkaa vaikka itse tilanteessa porukkaa tuskin nauratti...tai ainakaan kaikkia. :)

Samaiseen pöytään tulee jostain "puun takaa" pari sen "adoniksen" naispuolista "kaveria". Tumma ja vaalea, kolmikon mimmejä lyhyempiä. Sellaisia "taskuraketteja", vaalea selvästi tummemman "wing-girl". Vetivät tämän adoniksen huomion itseensä välittömästi. "Wingman" koitti siinä hetken aikaa viihdyttää aiempaa kolmikkoa kunnes hänkin taipui tulokkaiden puoleen. Sillä sekunnilla kun nämä kaksi uutta mimmiä ilmestyivät pöytään muuttuivat aiemman kolmikon ilmeet vähintäänkin murhaaviksi.
Meinasin nauraa ääneen. Voin vain kuvitella mitä näiden mimmien päässä sillä hetkellä tapahtui. "Siis niinq ooämgee! Toi pits kehtaa tulla tähän huoraamaan, just ku mä olisin/mun kaveri olisi saanut ton miehen. Siis niinq vittu mitä paskaa niinq." Sattumalta tiedän yhden sen kolmikon mimmeistä työn kautta ja jos ne muut olivat mitenkään saman tyylisen ilmaisun ja ajattelun käyttäjiä niin tuo on melko lähellä sitä mitä siellä päässä on sillä hetkellä liikkunut. I shit you not, sen mimmin melkein jokaisessa lauseessa on "niinq" alussa tai lopussa. :D'

Enikeis, tämä tummempi kahdesta olisi voinut käytöksensä puolesta suoraan vaan sanoa sille "adonikselle", että jos lähtevät heti niin voivat aloittaa paneskelun aikaisemmin. Se keikistely ja säätäminen oli niin läpinäkyvää (varmaan ihan tarkoituksella), että kukaan ei sitä voi missata. Vaaleampi näytti lähinnä odottavan sitä, että joutuuko ottamaan osuman tiimin puolesta sen "wingmanin" takia vai pääseekö pelkällä paikalla olon vaivalla tilanteesta. Ei siinä mitään, tämä kolmikko sitten odotti naama norsunvitulla hiljaa kun miehet ja "uudet naiset" juttelivat jostain.
Nyt jos itse olisin ollut joku niistä kolmesta mimmistä niin olisin pitänyt itsetuntoni kasassa ja vaihtanut maisemaa heti kun näytti siltä, että huomio on pysyvästi jossain muualla kuin heissä. Minkä takia pitäisi kasailla itselleen itsetunto-ongelmia kun kerran ei ollut pakko. Tämä olisi viisasta. Homman nimi kävi jo selväksi.
Vaan ei, nämä kolme murensivat kollektiivista itsetuntoaan siinä katsellessaan kuinka nuoremmat ja ilmeisesti enemmän jätkien silmää miellyttävämmät mimmit veivät heiltä miehet. :)

No, komiikka ei pääty tähän. Jossain välissä nämä tulokkaat lähtivät vessaan/baaritiskille tmv. kahdestaan (koska siis pissaaminen on tunnetusti ryhmätehtävä, tai jotain). Tämä "adonis" sitten päätti alkaa taas jakamaan huomiota kolmikolle, mikä näytti aika hankalalta. Taas, jos olisi ollut omalle kohdalle sattunut tilanne niin en olisi edes yrittänyt lämpätä naista jonka olen juuri norannut viimeisen tunnin ajan toisen naisen takia. Jännästi tämä tyyppi ilmeisesti kuitenkin luuli voivansa saada kaiken. Hullua, eikö?
No ilmeisesti ei, koska nämä kolme mimmiä lämpenivat siihen samaan keikistelyn ja flirtin tasolle uudestaan noin minuutissa. Nyt nauroin jo ääneen. Luulin, että suomalaisella naisella on itsetunto, mutta ilmeisesti edes paremman näköisillä, tai ehkä juuri paremman näköisillä ei sitä ole.
Joka tapauksessa, tällä yhdellä miehellä oli siis jonoksi asti naisia, piti vain valita kenet ottaa. Ihailtava tilanne jos sen kantaja ei olisi ollut niin jumalattoman typerä. Pariutumisessa on yksi sellainen tavallaan kirjoittamaton sääntö jonka mukaan sitä ketä yrittää voi vaihtaa kerran samassa porukassa jos tekee sen ajoissa. No, se "ajoissa"-piste oli jo ohitettu aikaa sitten, mutta ilmeisesti nämä mimmit olivat sen verran epätoivoisia että se ei vielä kaatanut peliä. Koomista, koska muuta olisi voinut luulla sen ympäröivään maailmaan kohdistuneen koppavuuden perusteella. :D
Ok, äijä oli siis vaihtanut kohdetta jo toiseen kertaan, onnistuneesti. Kudos! Harvoin tuollainen onnistuu samassa pöydässä varsinkaan jos se kohde vaihtuu takaisin edelliseen.

32 kommenttia

Franny_Berry

4.3.2014 18:33

Melkein meinasin haukotella, mutta sitten löysin pointin: "Nyt jos itse olisin ollut joku niistä kolmesta mimmistä niin olisin pitänyt itsetuntoni kasassa ja vaihtanut maisemaa heti kun näytti siltä, että huomio on pysyvästi jossain muualla kuin heissä. Minkä takia pitäisi kasailla itselleen itsetunto-ongelmia kun kerran ei ollut pakko. Tämä olisi viisasta. Homman nimi kävi jo selväksi."

Jäin välittömästi myöskin ihmettelemään voiko jotenkin muuten muka toimia?! (Paitsi, että koko stoori... huh huh)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

4.3.2014 19:25

Jep, ihmiset ovat joskus hauskoja seurattavia. :)

shiwan8

4.3.2014 19:37

Jännästi tuo jälkimmäinen osa tuosta tekstistä on jäänyt julkaisematta. Homma siis jatui niin, että kun se kaksikko tuli takaisin pöytään niin "adoniksen" huomio meni taas siihen tummaan mimmiin. Siinä vaiheessa se kolmikko tajusi lähteä.

Kolmikon lähdön jälkeen muuttuikin sitten ääni kellossa. Se mimmi lakkasi hymyilemästä ja niin lakkasivat kaikki muutkin. Jos ja kun näyttää siltä, että he eivät olleet valmis pari (mitään pussailua tmv. ei ollut) niin veikkaan perinteistä, eli siis sitä että kun naiselta lähti kilpailu niin oli miehen vuoro todistaa naiselle omaa kelvollisuuttaan. Ei tainnut olla juuri meriittejä joita ei päälle päin näkynyt. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.3.2014 11:50

Pussy-blocked:) Big time....nauroin ääneen. Itselläni tapana seurailla samaisia rituaaleja ja tarvittaessa myös käyttää niitä hyväkseni. No sen verran mitä sukupuolelleni on mahdollista.

Vaikka näistä ei ei juurikaan ole mahdollista tehdä yleispäteviä tai ainakaan tieteellisisä johtopäätöksiä (yleisesti hyväksyttäviä koska se vaatisi liikaa rehellisyyttä ja peiliinkatsomista) niin erittäin yleisesti pitävät paikkansa kuitenkin!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

5.3.2014 12:26

Bingo. Hauskinta on se, että eniten vastaan väittävät ovat yleensä selkeimpiä tyyppiesimerkkejä homman toimimisesta. :D

Anonyymi

6.3.2014 11:46

Vähän jäi kyllä vituttamaan se että tuollaiset adidakset saa kaikki naiset:)

Olen törmännyt naiseen joka etkoilla haukkui yhden hunksin (tuntematta, tietenkin) ällöttävä limainen aivoton lihaskimppu vain muutamia mitä muistan....ja muutamaa kuukautta myöhemmin lähti sedulasta sen matkaan. Se oli sen aikaisen eukon kaveri, eukko sitten kertoi myöhemmin että mimmi vielä itki sen perään kun ei sitten enää soittanutkaan.

Karma, it´s a bitch:)

Toisaalta tavisäijälle pariutumisrituaalit ovat monimutkainen ja vittumainen riitti, jossa yksikin virhe riittää game stopperiksi. Ainoastaan alkoholi tasoittaa pelikenttää, loppuilta vielä enemmän ja silti pitää aina muistaa oma tasonsa, mieluummin vähän alle koska naiset arvottavat itsensä liian korkealle. Esim. itse annan ylipainosta rankasti miinusta ja makkaratasolle mentäessä pisteet romahtavat. Itse olen normaalin näköinen mutta urheilijan kroppa edelleen, sm-tasolla kilpailin vielä 5 vuotta sitten. Yllättäen muuten lähes kaikki suhteeni ovat alkaneet rannalta, hietsu rules ok!

Tommonen hunksi saa spedeillä ja elvistellä ihan helvetin paljon ennenkuin naiset kyllästyvät, useimmiten silti roikkuvat mukana. Viimeksi kun itse tapasin mukavan mimmin baarissa ja juttu luisti niin se lopahti kuin seinään kun sen kanakaverit pölähti paikalle. Suoraa vittuilua kun ei kauaa jaksa kuunnella;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

6.3.2014 12:33

Noihin on vain yksi vastaus: Noraat ne jotka ei osaa käyttäytyä.

Anonyymi

7.3.2014 09:00

Jep, ei ole oikeestaan ikinä tarvinnut poistua yksin baarista, osaan kyllä pelin. Kyllä se silti joskus ottaa pattiin:) Siis myös se ettei oo saanu sitä ketä olis eniten halunnut. Ja jos ihan totta puhutaan niin osa mukaan lähteneistä olis pitäny jättää sinne. Aikamoisia muutoksia kun vaatteet ja meikit lähtee. No olen senkin jo oppinut, mut aina välillä harkinta pettäny silti;) Melkoisia petoksia kyllä kohdannut.

Mut on se säälittävän pieni prosentti naisia jotka on oikeasti parisuhde "kelvollisia". Vapaita, järkeviä, valkoisia (=länsimaalaisia), oikeen ikäisiä, normaalikroppaisia ja edes nättejä. Ihonvärillä ei ole muuten väliä mutta en jaksa mitään monikulttuuriperhettä perustaa ja jos siis lapsia haluaisin, luultavasti haluaisin valkoisia.

Tuhannesta naisesta varmasti alle viisi täyttää nuo peruskriteerit. Todennäköisin luku 0-1. Toki jos lisää mukaan ryhmän eroamaan valmiit niin luku kasvaa merkittävästi. Ongelmana on siis aina se että tämä ryhmä on yleensä todella vähän aikaa markkinoilla.

shiwan8

7.3.2014 09:23

Eikös tähän nyt päde taas se kahden sääntö. Siis se, että saa valita kaksi kolmesta: Fiksu/Kaunis/Terve

Onhan niitä poikkeuksia tuohonkin, pystyisin itsekin nimeämään yhden lonkalta, mutta siis harvassa ovat. Jos haluaa hyvän luonteen saa aika harvoin ulkonäköä, jos haluaa älyä saa aika harvoin henkistä tasapainoa ja niin edelleen. Kyse on siis vain valinnoista. Miesten kirous on viehättyä ensisijaisesti ulkonäöstä. Oma lisäkiroukseni on todella huono toleranssi asennevammoihin. Nuo pistävätkin jo suoraan sen 90% naisista pois laskuista. Niistä lopuista sitten pitäisi löytää vielä se suht. fiksu ja hyvän luonteen omaava.

Näin jälkeenpäin ajatellen alkaa olla aika lottovoitto, että olen ylipäätään koskaan seurustellut. Ei niin, että en itse kelpaisi kellekään, mutta että joku itse asiassa on kelvannut minulle. No, sellaista on miehen elämä jos sattuu omaamaan itsekunnioituksen.

Dia

9.3.2014 15:07

Mä oon missannut niiiiin paljon asioita, kun en istu pöydissä katselemassa muita (not that there's anything wrong with that!)... Sellainen kuitenkin kävi mielessä, että jos nämä "naiselliset mustasukkaisuudet" ja muut blogissa kuvaillut käytösasiat perustuvatkin myös ihmisen päähän sisäänrakennettuihin asioihin (biologia), niin onko niitä pilkattava tai tuotava esiin sellaisessa valossa, joka tekee niistä mimmeitä jotenkin ala-arvoisia?

Shiwan, ollaan toisinaan juteltu cityn ulkopuolella siitä, että moni (nuori) mimmi saattaa dissailla heitä lähestyviä miehiä pelkästään "sopimattoman" ulkonäön takia. Jotenkin vähän aistin jutuistasi samantyyppistä dissailun yrittämistä... Aistinko ihan väärin? :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

9.3.2014 15:32

Niin siis ei tässä ole hauskaa se, että noin kävi. Tässä on hauskaa se, että jos kävisi kysymässä tuota noilta mimmeiltä, niin voi aika turvallisin mielin laittaa päänsä pantiksi sen puolesta, että joko kieltävät kaiken TAI toteavat etteivät missään välissä halunneetkaan miestä (jota eivät saaneet) tai vastaavasti kaksikko ei myöntäisi . Se tosiasioiden kieltäminen tässä on koomista. Muutoinhan tuo on ihan luonnollista.

Asiat jotka eivät legendojen mukaan vaikuta naisen miesvalintaan ratkaisevasti: Ulkonäkö jos vähintään keskitasoa. Raha jos sitä on ns. riittävästi. Sosiaalinen status. Vaikutusvalta.

Asiat jotka legendojen mukaan vaikuttavat ensisijaisesti naisen miesvalintaan ratkaisevasti: Miehen luonne.

Asiat jotka käytännön tilanteissa vaikuttavat ensisijaisesti naisen miesvalintaan: Ulkonäkö, erityisesti jos ympäristöstään erottuvan hyvä. Raha jos sitä on paljon. Sosiaalinen status. Vaikutusvalta.

Asiat jotka eivät vaikuta juuri millään tavalla naisen miesvalintaan käytännön tilanteissa: Miehen luonne.

Nämä kaikki mimmit skabasivat siitä miehestä jolla ei selvästikään ollut sitä asiaa minkä väitetään vaikuttavan eniten ja jättivät huomiotta sen miehen jolla sitä taas oli melkein varmasti. Skabaaminen saavutti tason jota useimmat kutsuisivat epätoivoiseksi. Siinä siis tehtiin kaikki se, mitä yleisesti naiset väittävät etteivät koskaan tee.

Ironia on joskus aika hauskaa. Ei vähiten silloin kun se tapahtuu niin, että ihminen osoittaa että on täysin sokea omalle toiminnalleen. :) Ei toki tuokaan tarkoita sitä, etteikö ns. statusvaikuttimille sokeita naisia olisi. Niitä nyt vain on aika vähän. Tuo luonnekin toki vaikuttaa, mutta vasta pitkässä juoksussa, ellei sitten mies ole ihan täysin mulkku jolloin se voi olla haitaksi. Paino sanalla "voi", koska este se on hyvin harvoin siltikään.

Dia

9.3.2014 16:22

"Ironia on joskus aika hauskaa. Ei vähiten silloin kun se tapahtuu niin, että ihminen osoittaa että on täysin sokea omalle toiminnalleen."

Totta, totta. Olen huomannut saman asian monesti, en vain ole useimmiten jaksanut nauraa sille. Mutta olenkin tosikko. :)

Muiden tarkkailu on huomattavasti helpompaa ja siedettävämpää kuin itseensä kohdistuva. Jos sinä, shiwan, olet niin kehittynyt yksilö, että kykenet tekemään valintasi äärimmäisen tietoisesti, toimit lähes virheettömästi etkä anna biologiasi vaikuttaa järkesi juoksuun, minkä seurauksena onnistut huomattavasti useammin kuin feilaat, ja voit puhtain mielin sanoa olleesi tekemättä niitä virheitä joita huomaat muiden tekevän, olet ihailtavan harvinainen yksilö.

Muistathan silti muiden ihmisten inhimillisyyden. :)

shiwan8

9.3.2014 17:34

Olet täysin oikeassa, ihminen on monesti aika sokea omille touhuilleen. Tässä ehti mennä toista vuosikymmentä kivasti ennen kuin huomasin erään omaan toimintaani liittyvän asian joka jatkossa tulee helpottamaan elämääni aikas lot. Eli joo, en ole niin "kehittynyt" että osaisin "kaiken". Se vaan, että minun ei tarvitse uskotella itselleni esimerkiksi sitä, etten olisi jotain mimmiä halunnutkaan jos en häntä saa. Se rehellisyys itselle oli nyt tässä se salainen sivupointti. :)

Dia

9.3.2014 17:35

"Salainen sivupointti" :D Ihana!

Dia

9.3.2014 18:17

Ihan sivuajatuksia vielä, pääasia on jo ihan selkeä.

Ei kai tarinan mimmitrion "päätähdeksi" nimeämäsi mimmi kuitenkaan osoittanut merkkejä siitä, että "no en ois halunnutkaan sitä äijää". Aika rehellisestihän sen naamasta vissiin näkyi, että "kilpailu" vitutti. (Nii-in, on nainen tunteineen miten päin vaan, ei kuitenkaan kelpaa! :D)

Taisitkin esittää asian niin, että "jos siltä mimmiltä kysyisi, niin vastaus voisi hyvinkin olla se-ja-se". Voihan olla, että mimmi olisikin myöntänyt, että yritti mutta että "parempi mimmi" vei voiton. Tuossahan on kuitenkin oltava sellainen "turvallinen tila", jotta ihminen sanoo itselleen heikoista asioista ääneen.

Kävi mielessä sekin, että muisti voi myös "blokata" epämiellyttävät tapahtumat, niinkin pienet, ettei niitä voida luokitella traumoiksi (joita muisti blokkaa suojellakseen ihmisen mielenterveyttä).

Lisäksi itse en kertoisi ihan kaikkia ajatuksiani ja juttujani esim. ilkkujan lailla niistä kysyvälle tmv epäilyttävän oloiselle tyypille, tai jos on vaara siitä, että niitä käytetään jatkossa mun nolaamiseen.

Mut jos sä et esim. koe tarvitsevasi "turvallista tilaa" virheidesi tai häviöidesi myöntämiseen, tai et koe pakkeja/häviötä noloksi, niin hiton hyvä homma! :) Eihän sitä tarvitsekaan nolostua pienistä asioista. Joskus voittaa, joskus ei, mut elämä jatkuu. :)

shiwan8

9.3.2014 20:00

Jos nyt joku tulee kysymään notta eikö homma edennyt niin kyllä minä voin myöntää kelle tahansa ettei edennyt. Miehet ovat jatkuvasti tilanteissa joissa he joko tulevat valituiksi hommaan tai toiseen jonkun toisen miehen yli tai sitten joutuvat itse yli vedetyiksi. Uskoisin, että kun noin käy usein niin sen kanssa on helpompi elää kuin jos se olisi harvinaista. Sitten on vielä se, että jos nainen saa pakit niin nainen joutuu arvioimaan omaa viehättävyyttään uudelleen. Uskottelemalla itselleen, ettei olisi halunnutkaan kyseistä miestä hän lunastaa mahdollisuuden olla arvioimatta sitä viehättävyyttään uusiksi. Sen viehättävyyden arvioimisen varjopuoli on se, että saattaa joutua myöntämään olevansa oikeasti se toiseksi tai vaikka viidenneksi hotein bööna tilassa ja sellaisille mimmeille mitä tuossa oli paikalla se on mahdoton ajatus. :)

Dia

9.3.2014 20:20

Hmm. Mielenkiintoinen ajatus hiipi mieleeni.

Itse en ajattele niin, että "olin vain 2. tai 5. hotein" tai "en ollut riittävän hottis", vaan "no en sitten ollut just ton tyypin makuun". Preferenssejä on yhtä paljon kuin ihmisiäkin, ja olen joskus itsekin "valinnut" monesta aika lailla yhtä komeasta sellaisen, joka nyt vaan on sopinut parhaiten omiin mieltymyksiini.

Ollaan joskus juteltu aiheesta "näet jotain todella nättiä, mutta se ei silti ole sellaisella tavalla nättiä, mikä käynnistää just sun oman mottorin, ja silti sitä voi katsella ja ihailla".

Ehkä se muihin vertailu ei ole mulla 1. sijalla, niin en heti tajua sitä toisenkaan tekemänä. Toisen kauneus/älykkyys/suosio jne ei ole "minulta pois".

shiwan8

10.3.2014 05:14

Juu, tuo on helppoa ajatella noin silloin kun ei ole kilpailutilannetta. Kukaanhan ei halua olla havittelemansa ihmisen mielestä se "toiseksi hotein" ja varsinkin jos nyt käy niin kuin tarinassa kävi, elikä siis kolmikko näytti saaneeen homman hyvin hoidettua ennen kuin kaksikko saapui paikalle, niin se on monelle kova pala todeta, että joku "random" nyt vaan tuli ja vei saaliin omista käsistä.

Dia

10.3.2014 19:32

Ymmärrän hyvin, että muiden kanssa kilpailevilla on erilainen filosofia kuin itselläni. Vaikka olenkin menestynyt niin koulussa kuin elämässäkin, en pidä kisaamisesta ja vastakkainasettelusta. "Kilpailen" yleensä itseni kanssa, useimmiten joko työelämässä tai treeneissä. Sieltä saan ne tulokset, jotka tuottaa mulle eniten tyydytystä ja konkreettista palkitsemista.

Baareissa käyn tanssimassa tai viettämässä iltaa tyttöjen/kavereiden kanssa, enkä hakemassa seuraa. Huomaan kyllä ihmisiä ympärilläni, mutta aika harvan takia olisin kiinnostunut hyppimään tyttölauman keskellä. Sen mä voin tehdä vaikka jossain keikalla, vaikka silloin se ei olekaan enää kisaamista. :D Ehkä musta yhteistyö on kivempaa kuin kisaaminen.

Lisäksi pidän itseäni aivan liian suuressa arvossa hyppiäkseni jonkun miehen ympärillä muutaman muun naisen seassa odotellen ja kisaten siitä, kenet hän valitsee. Groupiet on erikseen, keikoilla tai baareissa. :)

Ehkä noiden omien "asetusteni" takia en ole hyppimässä tyttöporukoissa baareissa miesten ympärillä. Enkä nyt tarkoita sanoa, että baarissa miehen ympärillä hyppely tyttöporukalla on jotenkin väärin. Se ei vaan ole mun juttu. :)

PS. Kerran kävi niin, että mies (26v) valitsi minun (24v) ja nuoremman mimmin (18v) väliltä sen toisen. Ei se minusta kivalta tuntunut, mutta ajattelin, että se 18v mimmi oli sille miehelle sopivampi valinta, koska hänhän sen valinnan teki itseään ajatellen.

Myöhemmin kuulin sekä siltä mimmiltä että muilta ihmisiltä asioita tästä suhteesta, joista päättelin miehen tarvinneen itselleen lähinnä elämänkokemattoman pushoverin. Minusta ei sellaiseksi ollut, ja sen mies oli ilmeisesti ehtinyt niiden parin kolmen tapaamisemme aikana huomata.

Joskus häviökin voi olla voitto, tai ainakin hyväksi sille, joka ensisilmäyksellä "menetti" tai "hävisi". Se voi laittaa asioita erilaiseen perspektiiviin ja opettaa ihmiselle hänestä itsestäänkin.

Anonyymi

10.3.2014 09:53

Naisilla tosiaan on tapana muokata totuutta kauniimmaksi kuin mitä se on. Tietysti miehetkin tekevät sitä samaa mutta naisissa on paljon enemmän tuollaista käytöstä. Lisäksi lauma naisia saa minkä tahansa asian käännettyä naisten eduksi, oli kyse sitten miten paskasta käytöksestä tahansa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

10.3.2014 10:13

Tuo jälkimmäinen ei ole muutoin ongelma, mutta siitä huolimatta että jokainen ajattaleva ihminen yleisössä tajuaa, että huono käytös on huonoa käytöstä nämä sankarit itse aidosti uskovat oikeutuksiinsa ja tosiaan kuvittelevat etteivät ole mitään väärää tehneet.
Kerran on itse asiassa minulle tullut tuollaisen tilanteen jälkeen, noin puolentoista vuoden kuluttua, yksi tällainen kaverinsa touhut oikeuttanut toteamaan että oli väärässä. Hänelle riitti että joutui samaisen kaverinsa samaisen käytösmallin kohteeksi itse. Harvinainen tapaus sikäli, että harvemmin saa kuulla tuollaisesta peilaamisesta.

Tähän on tosin olemassa lääke: Vastuuttomien urpojen boikotointi

Dia

10.3.2014 19:35

"Naisilla tosiaan on tapana muokata totuutta kauniimmaksi kuin mitä se on."
True dat! Minäkin sanon joskus totaalikusipäistä, että "he ovat varmaan onnettoman lapsuutensa runtelemia haavasieluja" :D

Anonyymi

11.3.2014 15:31

Lauma naisia kun aikansa keskustelee niin syy tai syyllinen löytyy lauman ulkopuolelta. Kun laumasta osa erkanee, syyllinen voi olla tämän uuden lauman ulkopuolinen, alkuperäisen lauman jäsen.

Kun mies pettää, hän on sika. Kun nainen pettää, mies on sika.

Mitä tulee kusipäihin niin miksi sinä Diablesse kohtaat totaalikusipäitä?

Dia

11.3.2014 22:41

Wilaver: kohtaan kaikenlaisia ihmisiä, koska en istu pimeässä kellarissa silmät kiinni. Tapaamieni ihmisten joukkoon mahtuu myös totaalikusipäitä siinä missä vaikka mitä muita ihmisiä. Vaikkapa täällä cityssä yksinään luokseni hakeutuu niin kivoja tyyppejä kuin trollejakin. Kai niitäkin jokin vetää puoleeni.

Anonyymi

12.3.2014 10:13

Jutuistasi päätellen kohtaat heitä kohtuuttoman paljon ja silloin todennäköisin syy on se että jotenkin itse luot heitä. Joko provosoimalla tai sitten mielikuvituksessasi. Näin käy usein silloin kun ihminen on erittäin taitava vakuuttamaan itsensä siitä että on aina oikeassa ja lisäksi kyvytön myöntämään olevansa väärässä.

Sinähän myönnät, tietenkin, olevasi joskus väärässä, mutta sellaisen esimerkin löytäminen olisikin jo vaikempaa.

Sen sijaan olet valmis käyttämään tuhottomasti aikaa väitteidesi perustelemisiin tosin usein aika heikolla menestyksellä ja suoranaiseen vänkäämiseen mitättömistäkin asioista. Sen jälkeen väität ettet olekaan sanonut tai tehnyt niin ja alat kääntämään huomiota muualle. Useimmiten tämä tapahtuu lainauksilla, motivational poster -blogauksilla tai melko simppeleillä kotipsykologia -päätelmillä.

Dia

13.3.2014 01:04

Wilaver, päätelmäsi eivät kuvaa totuutta. :)

Anonyymi

13.3.2014 08:55

Jokainen lukutaitoinen osannee päätellä tuon ihan itse, sinun sanomisillasi ei juuri merkitystä tuohon asiaan ole. Omille virheilleen tulee helposti sokeasti.

Lisäisin tekniikkalistaasi vielä muiden vähättelyn, toisten pointtien unohtamisen ja keskustelukumppanin täydellisen tai osittaisen ignoraamisen.

Anonyymi

13.3.2014 08:56

Ja trolleiksi haukkumisen, tietenkin.

Dia

13.3.2014 23:44

Wilaver, päätelmäsi eivät kuvaa totuutta. :)

Anonyymi

16.3.2014 14:29

Sanomallasi ei ole mitään merkitystä, tästäkin ketjusta jokainen voi lukea miten asia on. Looginen ajattelu ei näytä olevan vahvimpia puoliasi.

jeppuli

13.3.2014 09:35

Just tällaista paskaa tarkoitan ku puhun naisista paskoina. Ei itsekunnioitusta, kanamaista käytöstä ja vielä useimmiten valehtelevat tapahtuneesta. Nainen joka saa pakit kostaa sen sadalle miehelle.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus