Sekavia unia...

  • shiwan8

Aina välillä tulee sellaisia unia jotka muistaa ja joissa ei ole mitään järkeä. Minun tapauksessani yksikään muistamistani unista ei ole järkevä. Olen muunmuassa ninjaillut Splinter Cell/Impossible Mission-hengessä vartiointiliikkeen haalarit päällä jossain kiinalaisessa sotilastukikohdassa.

Enikeis. Tällä kertaa oltiin isolla porukalla risteilyllä kesken jälkimmäisen illan juominkien muistin että piti kysyä erästä asiaa eräältä joukon jäseneltä. Kun äijää ei näkynyt sain kuulla että on mennyt hytilleen ja sinne siis suuntasin itsekin. Koputin hytin oveen ja sisältä kuului "no vittu mikä yllätys, sisään". Avasin oven (vaikkei ollut avainta) ja astuin sisään johonkin ehkä 30 neliön kokoiseen luksushyttiin vain nähdäkseni kuinka melkoisen näppärän näköinen nainen nouseen helvetin isossa sängyssä makaavan äijän päältä, alasti, ja jää makaamaan mahalleen sen viereen siihen sängylle, alasti. No, äijä, joka muuten oli hartioita ja päätä lukuunottamatta peiton alla, oli tämä etsimäni sankari ja kysyin sitten asiaani johon sainkin vastauksen. Kuitenkin käevltyäni tällaiseen tilanteeseen olin sen verran jäässä että asian esittämiseen meni puolisen minuuttia vastauksineen. Poistuessani huomasin että sängyssä oli peiton alla toinenkin äijä (eri laidalla kuin se jolta tulin kysymään asiaani ja se nainen niiden välissä) josta ei näkynyt muuta kuin pää enkä tunnistanut tyyppiä. Laitoin oven kiinni perässäni ja suuntasin takaisin muun porukan luokse. "Ja sit mä heräsin."

Tämmöistä tällä kertaa. Tuon unen pointti on nyt minulta niin maan perkeleen kadoksissa mutta samapa tuo. Hämmentää jokatapauksessa. :)

3 kommenttia

Mika

13.2.2009 12:04

Perhekehityskeskustelut kannattaa käydä suljetussa yhteisössä tai deitti-ilmoituksissa. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

13.2.2009 13:58

Jotenkin toi omien pallien hierominen jonkun toisen palleja vasten ei kuulosta hyvältä....

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus