Vittu kun vituttaa...

  • shiwan8

[EMO SHIT]
Tänään on taas sellainen päivä mitä ei pitäisi olla koskaan. Päivä jolloin on aikaa ajatella asioita ja todeta kuinka monella taholla niskaan hengittämistä tapahtuu.

Rupesin tuossa työpaikalla laskemaan asioita, siis sellaisia joissa on joko vitullinen työmäärä tai joita ei voi toteuttaa niin kuin pomot sen haluaisivat. Pitäisi vääntää tarkka lista asioista joille ei ole olemassakaan ajantasaista lähdemateriaalia ja lopuksi esitelmöidä siitä isokenkäisille. Pitäisi kirjoittaa ohjelmointikaavio asiasta josta kellään ei ole minkään tason visiota olemassakaan ainakaan toistaiseksi. Pitäisi haastatella kesään mennessä noin 300 henkilökunnan jäsentä eikä varmaan edes riitä. Samala pitäisi yhdistyä toisen vastaavan työmäärän omaavan projektin kanssa ja vielä tehdä sitä päivittäistä perusduuniakin. Ja tässä on vain se mitä työpaikalla odotetaan.

Vapaa-ajalla pitäisi käydä salilla, opetella soittamaan kitaraa, väsätä diorama joka piti saada tehtyä viime kesäksi, pelailla kavereiden kanssa ja olisi ihan hyvä nähdä niitäkin jotka eivät pelaile, viettää aikaa emännän kanssa, tehdä jotain päätä tyhjentävää ihan itsekseen ja alkaa taas treenaamaan lakanapelleilyä. Jos minulla olisi klooni joka jakaisi saman tietoisuuden ja kaikki hyöty tulisi molemmille niin aika ei siltikään riittäisi. Vitutusta ei vähennä se että pitää opetella syömään täysin uudenlaista ruokaa ja kroppa kärsii sen takia puutostiloista.

Kaiken tämän lisäksi on liuta pienempiä juttuja joista pitäisi, korjaan, olisi ihan hyvä suoriutua mutta koska aika ja välillä kyvyt ei yksinkertaisesti riitä skippaan nuo toistaiseksi suosiolla.

Ei se mitään jos on haasteita mutta sellainen vituttaa kun ei ole mitään mahdollisuuksia.
[/EMO SHIT]

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.