Tänään hämmennyin...

  • shiwan8

On kuulema aivan luonnollista ottaa forumin juttuja tosissaan. Itse olen sitä mieltä että se on vähän sama kuin ateisti ottaisi tosissaan raamatun kertomukset. Yhtälössä ei vain ole mitään järkeä.

Nyt joku miettii pienessä mielessään että "kyllä minä ainakin sanon aina vain sen mitä mieltä olen". Ok, onhan näitäkin. Ongelmaksi tulee nyt vain se että osaako tällainen ihminen kirjoittaa asiansa niin kuin sen tarkoittaa NIIN että myös muut ymmärtävät sen niin kuin on tarkoitus. Useinmiten tulos on vähän sama kuin menisi valkoisena miehenä ghettoon ja huutaa isoimmalle mustalle jonka näkee "wassup my nigger" ja heiluttelee jotain paikallisia jengitunnareita käsillään. Villi arvaus on ettei jannu ota sitä hyvällä vaikka kuinka sitä tarkoittaisi. Toinen hyvä esimerkki oli vaikkapa nyt keskustelu kasvatuksesta jossa esitin kantani varsin diplomaattisesti ja kun toinen viesti jossa perustelin kantaani aiheutti sen että hirveä lauma ihmisiä päätti aloittaa ns. flame war:in jossa minut leimattiin suoraa lasten hakkaajaksi, mikä on outoa koska en ole koskaan edes luunappia lapselle antanut, päätin vetää koko paskan läskiksi ja osallistua naurettavaan sotaan. Oli ainakin hauskaa piikitellä ihmisten epäloogisuuksien kautta niitä itseään vaikka en seisoisi niiden juttujeni takana hetkeäkään. :D

Tämä ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen keskustelu jossa näin on käynyt mutta hyvä esimerkki siitä kuinka käy kun ihmiset lopettavat ajattelemisen ja tulkitsevat toisten tekstejä kuten parhaaksi näkevät eivätkä voi suvaita eriäviä mielipiteitä.

Ja oikeasti. Ihan oikeasti. Jos koko palvelu on tukossa sellaisia ketjuja kuin "panisko toi tai toi sua" ja jokainen ketju, jos ei kuole heti alkuunsa, lähtee lapasesta jonkin sortin pissakakkahuumorin kautta niin onko mitään järkeä tulkita mitään noista jutuista kuin jehova raamattua? Hä?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus