Turistit

  • shiwan8

Shengen on perseestä. Se vain on. Tässä ei ole mitään muttaa tai jossia. Shengen on perseestä.

Jaa miksi? No, miettikääs nyt mikä hyöty tästä on tavalliselle kansalaiselle. Alueen rajojen sisäpuolella voi liikkua käytännössä rajoituksetta. Hieno homma, eikö? Onhan se...kunnes... Miettikääs nyt mikä hyöty tästä on tavalliselle ihmiskunnan kuona-aineelle, rikollisille ja loisijoille. Alueen rajojen sisäpuolella voi liikkua käytännössä rajoituksetta. Hieno homma, eikö? Ei.

Tähän on lääke. Pistetään rajat kiinni samaan tapaan kuin ennen shengeniä. "Yhyy, vitun nazi, kauhee rasisti ja muuta lässyn lää...." Millä perusteella? Minua kiinnostaa enemmän se, että minun lapseni saavat kasvaa hyvissä olosuhteissa kuin se, että joku tyyppi kavereinen saa tilaisuuden ja oikein epävirallisella vasureiden/idioottien (lue anarkisteiksi itseään nimittävien turhautuneiden teiniangstin vallassa vellovien asennevammaisten) luvalla keikata ihmisten omaisuutta, pahoinpidellä porukkaa, sotkea paikkoja ja käyttää oman käden oikeutta halutessaan seksiä...noin esimerkiksi.
Tämä on se hinta jonka tavallinen kansalainen maksaa siitä, että pääsee hiukan pienemmällä vaivalla liikkumaan Euroopassa. Kannattaako se maksaa. Kannattaako hiukan loivempien turvallisuustoimien takia pistää tyttäret/vaimot/tyttöystävät/tmv. suurempaan seksuaaliväkivallan vaaraan kuin on tarpeellista, puhumattakaan muusta väkivallasta ja lieveilmiöistä koskien kaikkia kunnon kansalaisia ikään, sukupuoleen, etniseen taustaan tai elämänkatsomukseen katsomatta? Minun mielestäni ei kannata.

Vitutukseni kumpuaa tällä kertaa siitä Euroopan pohjasakasta jotka kutsuvat itseään romaneiksi ja ovat tässä nimenomaisessa tapauksessa muualta kuin Suomesta. Totuushan on se, ettei Suomen romanilla ja muilla ole juurikaan eroa, mutta puhutaan nyt otsikon mukaisesti turisteista.
Tämä porukka tulee tänne, erinäisistä syistä (kuka velkojensa takia, kuka muuten....), pilaa ihmisten päiviä varastelemalla, ryöstelemällä, tuppautumalla em. toimien yhteydessä "iholle", tyrkyttämällä kahvimukiaan ihmisten silmien edessä aiheuttaen yleistä vitutusta ja, ehkä vähäisimpänä haittana, pilaavat maiseman loisimalla nurkissa ja roskaamalla.
Sitten kun kaupunki kasvattaa selkärangan, nämä saastat kehtaavat väittää että joutuvat kaltoin kohdelluiksi kun heiltä odotetaan samaa panosta asioiden ansaitsemiseksi kuin muiltakin sekä paikallisten tapojen kunnioittamista.
Erm... Joo... Tuota... Mitenkäs ne kaikki joiden lompakot on viety, joilta on kusetettu rahat, jotka on pahoinpidelty ja ryöstetty? Onko heitä kohdeltu oikein?

Minun mielestäni homma toimii kun jokainen saa juuri sitä kohtelua mitä jakaa muille. Tässä tapauksessa laki tuskin venyy siihen vaikka vapaaehtoisia rangaistusten täytäntöönpanijoita varmaan nykyään löytyisikin riittävästi. Maan laki kun on niin munaton, ettei esimerkiksi tunnista pakkotyötä rangaistuksena. Tyypit kun eivät vaadi suuria, vain sähköä, katon pään päälle ja toimivan vessan. Pakkotyölaitos olisi siis heille juuri sopiva paikka, eikö? Sellainen kun maksaisi itsensä takaisinkin. Toteuttaminen olisi helppoa. Jos mielii nauttia vaatimistaan eduista + sapuskoista niin silloin suoriutuu työmäärästä X päivän aikana. Jos työ ei maistu, ulkona aidatulla alueella voi yöpyä taivasalla. Työn määrä sitten muutetaan rahaksi esimerkiksi valmistuneiden huonekalujen tmv. myynnillä ja näin laitos kustantaa itse itsensä. Ei siis lain mukaan toteutettavissa, mutta toimisi kohtuullisen varmasti karkotteena. Jos minun vaihtoehtoni olisi se, että teen työtä ja elän kuten nytkin vs. se, että omaisuuteni on päälläni olevat vaatteet ja ainoa virike on huonekalujen sorvaaminen niin voin varmuudella sanoa, että tekisin mielummin sitä mitä nytkin, elättäisin itseni.

"Olet väärässä koska ihmisoikeudet." Jaa, en tiennytkään että ihmisoikeudet käsittävät väkivallan ja toisen ihmisen omaisuuden varastamisen/tuhoamisen. "Mut mut...epäinhimillistä!" Ai niinkö? En tiennytkään olevani yli-inhimillinen olento kun en ole aikuisiällä vapaa-ajan puitteissa joutunut väkivaltaiseen tilanteeseen kuin kerran ja silloinkin olin puolustavana osapuolena. Toistaiseksi olen myös ansainnut elantoni työllä, en varastamalla muilta tai kerjäämällä. Ilmeisesti minun pitäisi pistää kavereiden kanssa pystyyn oma pantheon ja rakentaa temppeli jonne muut voivat sitten tehdä pyhiinvaellusmatkoja päästäkseen näkemään yliluonnollisen kykyni elää sopusoinnussa kanssaihmisten kanssa ja samalla elättää itseni. "Mut..." Ei mitään muttia. Se on oma valinta haluaako olla osa yhteiskuntaa vai ei. Jos ei halua, ei ansaitse sen tuomia etuja. Kaikille on töitä, työllä ansaitsee rahaa ja rahalla saa lunastaa mukavuuksia.

Se on totta, että meidän kuuluu pitää huolta oman yhteiskuntamme jäsenistä. Se on tämän kansan jäsenen kulttuurillinen kansan sisäinen velvollisuus toista tämän kansan jäsentä kohtaan. Meillä ei ole mitään syytä, tarvetta saati velvollisuutta sietää yhdeltäkään yhteiskuntamme ulkopuoliselta taholta mitään sellaista mikä toimii yhteiskuntaamme vastaan. Ihan näin selvennykseksi, yksikään ulkomaalainen ei ole yhteiskuntamme jäsen. Yhteiskuntamme jäseniä ovat suomalaiset ja Suomen kansalaiset.

Kuten jo aiemmin sanoin, kutsukaa vaan rasistiksi, naziksi tai miksi ikinä. Se ei ole mikään mielipidekysymys tai asia josta voidaan neuvotella, että tilanne on mikä on ja oikeasti toimivia ratkaisuja on hyvin vähän. Asioille joko aletaan tekemään jotain tai ei aleta. Sellaiset yhteiskuntakelvottomiksi itsensä tieten tahtoen tekevät ryhmät kuten romanit eivät muuta tapojaan parempien olojen tarjoamisella kunnollisen käytösmallin vastineeksi tmv. pehmeillä metodeilla. Tarvitaan järjestelmällistä ja päättäväistä toimintaa jota ei kai tässä vaiheessa voi enää kansan kielellä muuksi kuin tuholaistorjunnaksi kutsua. Kyllä, "pahiksien" joukossa on "hyviksiä". Jos saadaan selvitettyä ketkä ovat hyviksiä, heille voidaan opettaa kieli ja katsoa miten se työn tekeminen sujuu. Jos ei suju, kotimaahan saa aina yhdensuuntaisia matkoja. "Pahiksilla" ei ole mitään syytä jäädä tämän valtion rajojen sisäpuolelle eikä ketään tarvitse tänne jättää vain koska epäillään että he voivat olla hyviksiä.

Ugh...

Kirjoitettaessa soi Karavaanari on kaikkien kaveri

7 kommenttia

MAgrippa

15.6.2011 16:03

Schengen myytiin äänestäjille niin että sanottiin että sitten ette enää tarvitse passia. S:n tultua voimaan sanottiin että kuitenkin tarvitaan "matkustusasiakirja". Mikä se oli? No, sehän on PASSI. :-D

Dokumentissa haastatellut muslimiterroristit siunasivat Schengeniä koska Kanaalitunnelissa ja Ranska-Saksassa voi nyt pyöriä vapaasti.
----------------------------

Kuunneltuani pitkät haastattelut kahdelta Romanian/Unkarin romaneita massiivisesti auttaneilta rekkakuskeilta , sekä "salakuljettajalta" että kunnon mieheltä, muodostin faktoista synteesin.
Sieltä tulee/tuotetaan porukkaa ihan laidasta laitaan, koko spektri.

On köyhiä ihan rehellisiä ihmisiä jotka ei muuta pyytäisi kuin saada rehellistä työtä, mitä vaan. Jos ei kotimaassa pääse niin sitten koetetaan muualla. Ja tekevät myös. Suomessa tämä näkyy pullojen/romun keräilynä, pimeinä raksatöinä.

Sit on niitä joille on luvattu työtä, ja ne pakotetaankin kerjäämään, arvaas kuka vie massit. Osa näistä on busseilla kerätty sieltä.

Sit on sekä busseilla että omin päin tulleita organisaatiolle, tai jopa freelancena kerjääviä, jotka keskittyvät elämäntapakerjäämiseen.

Sit on omin päin tulleita rosvoperheitä/sukulaisia jotka tulevat tekemään rikoksia. Taskuvarkauksia, pikku rullaamista.

Ja on vielä kovia ammattirikollissakkeja, ja nämä näkyvät väkivaltaisena paritusrinkinä ja pankkiautomaateilla tehtyinä ryöstöinä.

Rekkakuski Rehelliseltä kysyttiin antaako hän Suomessa rahaaa kerjääjälle. Vastaus oli EI.

----------------------------
Ratkaisua en keksi muuta kuin mitä oli neljässä viimeisessä virkkeessäsi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leccare

15.6.2011 18:08

Eikös oman käden oikeus ole aika tyypillistä jokaisen kansalaisen seksielämässä?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

15.6.2011 18:09

^ Ei raiskaustilastojen mukaan. Toki on selvää, että osa "kansalaisista" on tästä eri mieltä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leccare

15.6.2011 18:10

+ Suomen romaneilla on kyllä enemmän tyylitajua sekä hienommat hameet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MAgrippa

15.6.2011 19:14

Vaatteet on makeet kyllä. Samoin tietty käytöksen tyylitaju kotona ja siivousvimma on positiivisia asioita. Samoin se että hameeseen ei pakoteta, ja valinta tehdään siinä iässä, että tytöllä on jo harkintapotentiaali päässä.

Mut se on kumma että vasta 1970 -luvulla ruvettiin toppaamaan vaahtomuovilla lanteita aivan valtavaksi kuumaksi pönkäksi.
Ennen vanhaan oltiin vapaammin.

Jos lappalaisemme pukeutuisivat 1970 -luvulla keksittyyn muoviasuun, olisiko se "perinteinen" asu?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Leccare

15.6.2011 20:00

Ehkä joillekin oma käsi ei vain riitä?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus