Anatomian opas taiteilijoille..

  • Milynda

Rasittava kirja. Tarvin sitä "enkelikokoelmaani" varten, mutt en millään viittis raahata sitä kirjastosta kotiin. Puolet olohuoneen lattiasta on pois käytöstä, kun sen kirjan aukasee.. Jos vähän liiotellaan.. muttei toi kauheen kaukana oo totuudesta, on se sen verran massiivinen opus. =) Ajattelin selviäväni pienemmällä kirjalla ja vähemmällä raahamisella, jos menisin lainaamaan jonkun manga/anime-piirrustusoppaan, mutt nepä on melkist kaikki yllättäen lainassa.. Pari ehkä käyttökelposta englanninkielistä opasta löysin kirjaston sivuilta, mutt sitähän ei tiedä onko ne enää hyllyssä, ku mä pääsen töistä. Ai miten niin manga/anime on in?!? No, täytyy käydä kuitenki kattomassa. Vilkasen samalla sitä ainokaista opasta, jonka löysin kynäruiskun käytöstä.. onko siitä mihinkään.

Pikkuveljen hääkutsut on taas ollu kehittelyn alla. Lähetin broidille ja tulevalle vaimolleen tekstiehdotuksia tänään, saa kattoo mitä sieltä tulee takasin. =) Noita kutsuja on oikeesti ihan kiva suunnitella, kun se tapahtuu ihan omalla painollaan, en oo paljoo niitä mietiskelly. Saa kattoo sit miten kivaa se on, jos tekstin tulostaminen sille suunnitellulle paperille ei onnistukaan ja mä rupeen kirjottamaan about 60 kutsua käsin. No, onpahan sit kerrankin hyötyä kalligrafian opettelusta. Ei niitä tekstaustaitoja ihan joka päivä pääse kuitenkaan käyttämään.

Käyn hakemassa uuden kameran tänään. Jeejee. Ja uus kalenteri pitäis jostain repästä. Aattelin ensin, ett ostan Tiimarista sen pääkallokalenterin, mutt en sit tiiä. Vähän tylsä. Jos tekisin taas ite, niin saan semmosen ku haluan. Semmosen missä on tarpeeks tilaa eikä yhtään ylimäärästä infoo. :D Mutt vanhasta oppineena, sen täytyy olla kova... *wirn* Hyi teitä hävyttömiä, antakaa mun nyt edes sanoo lause loppuun! Kovakantinen piti sanomani (No joo, "senkin" täytyy olla kova).

Taas tää meni tähän. Kyllä mun tarvii pian saada miestä. Vois tutkii sitä anatomiaa in real life. ;)

Horny little devil

Kirjoitettaessa soi Basement Jaxx: Where´s your head at?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus