"..en taaskaan nukutuksi saa.."

  • Milynda

Jooh, oon ollu hiukan levoton tänään. Unohduin eilen lukemaan Dan Brownin Enkeleitä ja demoneita yli puolen yön ja sit näin niin levottomia unia Patajätkästä ettei mitään rajaa.. Ja sit tänään on tullu osallistuttua ihan liian moneen herutus-keskusteluun. Joka puolestaan on suoraan yhteydessä siihen, ett sain mun uudet levyt eilen. Tuli sit kuunneltua ne pikasesti läpi ja mieleen jäi pyörimään Michael Jacksonin Off the wall-levyltä pätkä:"..come and do me.."(Biisi on nimeltään It´s the falling in love.). Ei voi sanoo muuta, ku ett saispa miestä ja pian.. Ja Patajätkän kommentit irc-g:ssa ei auta yhtään. Mä alan ymmärtää yhtä entistä kaveriani.. Kaikki keskustelut on mahdollista tavalla tai toisella kääntää seksiin. =)

Huomenna on viimenen työpäivä ja sit vaihdan pitkästä aikaa maisemaa koko viikonlopuks. Meen kotiporukoille tyhjentämään kännykän valokuvista ja pääni kaikista kaksmielisistä ajatuksista.

No höh, mun piti kirjottaa jotain ihan asiaakin, en nyt vaan enää muista mitä.. vähän jumittaa.

Restless warrior

Kirjoitettaessa soi Mr. Big: Superfantastic

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus