Televisioelämää

  • Milynda

Lueskelin eilen kotiin päästyäni viimesintä City-lehteä ja erityisesti juttua 30 seconds to Marsista ja Jared Letosta. Jutun viimenen lause "how gay is that?" hymyilytti ja pyörittelin sitä mielessäni pitkin iltaa, jos vaikka saisin siitä jotain juttua aikaseks blogiin, samalla kun katoin telkusta kaikenlaista hömppää. No, homoista en nyt suuremmin saanu kehiteltyä asiaa, kun mua ei paljoo liikuta onko joku homo vai ei, mutt telkun hömppäohjelmista sitten tulikin mieleen kaikenlaista. Ja olihan yhdessä mun eilen kattomassani sarjassa homo..

Project runway eli Muodin huipulle on sarja, josta mä puhun. Sen sarjan miehet on kaikki sen verran erikoisia tapauksia, ett ne olis kiva tavata ihan face-2-face.. Nick on tosin ollu hiukan varovaisen ja itseensä vetäytyvän olonen sen jälkeen ku Zulema vei Nickin mallin. Daniel, eli mun aikasemmin mainitsemani homo, on mahtava! Tosin, jos mä olisin ollu Nick, niin puvun sijaan mä olisin pukenu Danielin glamrock-tyyliin. Pitkä tumma tukka kun löytyy jo valmiiks, samoin kalkkilaivan kapteenin kalpeus. Mutt entäs sit Santino.. Santinosta nyt ei oikeestaan pitäis edes puhua samaan hengenvetoon, ku näistä muista. Hauska mies ja sopivasti asennetta. Ja Santinon asenne on semmonen, ett Santino olis varmaan täydellinen suunnittelemaan Janice Dickinsonille vaatteita. Tää ajatus juolahti mieleen, kun näin mainoksen syyskuussa alkavasta Janice Dickinsonin mallitoimistosta. Siinä on kanssa varsin erikoinen tapaus. Toisaalta JD:stä saa vaikutelman, ett sillä naisella ei oo aivoja ollenkaan, mutt hetkeäkään en epäile etteikö ladyltä löytyis kovaa bisnesälyä. Ja asenne ainakin on timanttiakin kovempi. Mutta palatakseni vielä Santinoon.. Suurelta osin Santinon suunnittelemaa oloasuahan parjattiin kamalaks. Olihan se viimeistelemätön ja muuta, mutt mulle tuli siitä heti mieleen Sinkkuelämää ja Sarah Jessica Parker. Ei ihan mahdoton yhtälö..

Mutt ylitse muiden, täytyy SubTV:tä kiittää siitä, ett näiden edellämainittujen sarjojen lisäks kanava esittää kesän aikana todellista hömppäohjelmien aatelia. Nimittäin Bud Spencer ja Terrence Hill -leffoja! Aivan mahtavaa! Näitä on joskus muksuna tuijotettu töllöttimestä ihan intsinä eikä sillon ollu puhettakaan, että tv-ohjelmat vaikuttaa lasten väkivalta-käsityksiin. Nauroin ihan sairaasti kun katoin Trinity - paholaisen oikea käsi. Jo se alku, missä Hill makaa siinä hevosen perässä vaatteet pölysinä, bootsien roikkuessa siinä vieressä ja hattu silmillä. Ja se jatkuva papupadan syöminen.. Siinä kohtaa mä repesin ihan täysillä nauramaan, kun Hill kaatoi pullosta mukiin juotavaa ja se vaan kaatoi, kaatoi, kaatoi ja kaatoi.. niinku siinä mukissa ei olis ollu pohjaa lainkaan! Ihan mieletöntä! Ja tappelukohtauksista mä en ees jaksa alottaa.. voi sitä "tehosteiden" määrää ja laatua.. =D

Muutenkin täytyy todeta, ett Subin ohjelmat on irrottanu monet naurut ja muistelot lapsuusajoilta. A-team, Katuhaukka, Ihmemies, Aikahyppy... Näitä on kaikkia tuijotettu pentuna nenä kiinni ruudussa ja oltu ihan jännänä.. Ja nyt ku niitä kattoo, niin sitä ei voi ku nauraa, ett tätäkö me tosiaan pelättiin. Oi niitä ihanan viattomuuden aikoja!

Ironic

Kirjoitettaessa soi Metallica: Enter Sandman

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus