Virkistää kehoa ja mieltä..

  • Milynda

Red Bull..?! Ei kyllä virkistäny mua tänään, vaikka maistukin hyvälle. Mä oon niin loppu tänään, haluaisin vaan poistua kotiin nukkumaan. Mutt jotain piristystä kuitenkin tuli heti aamusta, Naku ei sit kuitenkaa oo ihan täysin unohtanu mua (Se oliski synti, jota ei vois antaa anteeks..). No enivei, aamulla, kun avasin sähköpostin, siellä odotti viesti, lyhyt, mutta viesti kuitenki. Sen viestin innoittamana rupesin sit käymään sähköpostia läpi muutenkin. Poistelin turhia viestejä ja kävin läpi, ett mitkä on säästämisen arvosia. Päädyin Lähetetyt-kansioon... Se on täynnä Nakulle lähetettyjä viestejä. Tai no, oli siellä yks Tugellekin lähetetty viesti.. Lueskelin kirjottamiani tekstejä ja nauroin itelleni. Kaikkea sitä onkin tullu avauduttua. Parhaimmat naurut irrotti viesti, jossa valittelin, ett pitäs löytää avec broidin häihin, jotka on ens kesänä.. "Valtuutin" Nakun bongaamaan mulle miehiä: "Että jos nyt törmäät johonki mulle sopivaan mieheen, niin saa ruveta järkkään treffejä.. Kyllähän sä mun miesmaun tunnet?! Vaikee, itteään täynnä ja kaikkee muuta ku musta kiinnostunu. ;) Ilmottelet sit vaan mullekin ajan ja paikan.." Luottamus Nakuun TÄYTYY olla melkonen jos tollasen kuvauksen pohjalta saa järkätä mulle sokkotreffit.. Aika huoleton asenne mulla aina ajottain. :D

Tugesta tuli mieleen.. Bro´ palas kotimaahan runsas puoltoista kuukautta sitten. Ei oo paljoo miehestä kuulunu, se on taas niin seurustelun solmuissa. Ei kuitenkaan yksinhuoltajan kanssa tällä kertaa.. Mä olin oikeestaan jollain tavalla kai hiukan pettynykin, kun Tuge tuli kotio ja ilmotti asiasta.. Olin nimittäin odotellu sitä hetkeä, ett joku muukin ku minä on sinkku ja ett päästään "jätkien" kesken kaljalle. Sit se pöljä on alottanu seurustelun.. Ei sillä, tytsi jonka kanssa Tuge seurustelee on ihan ok ja ihmettelin itekseni jo samassa työpaikassa ollessani, ett miksei nää kaks oo kimpassa, mutt.. AAAAARGH! Juttelin Tugen kanssa puhelimessa ja kun kuulin asiasta, niin hiukan siinä tuli nieleskeltyä.. ett onnee vaan teillekin.. Ja sit Tuge vielä meni johonki halvatun Saloon töihin!! Ei hitto mies.. Mutt no joo, kiva ku tulit takasi. :)

Butterfly

Kirjoitettaessa soi Crazy Town: Revolving door

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus