100 deittiehdotuksen projekti

  • Tomi

Pelimiehessä on Adonis-nikin viestinippu jossa ensin kertoo tehneensä 125 lähestymistä viikonlopussa, ja lopulta pääsee tuhannen lähestymisen tavoitteeseen kuukaudessa, 4 päivää ennen kuukauden päättymistä. Eli noin 38 lähestymistä per päivä.

Otin äsken tavoitteekseni tehdä 100 treffiehdotusta tällä viikolla. En lainkaan Pelimies-opuksen takia, muistin sen vasta tehtyäni äsken kymmenennen. 24 minuutissa. 8 ennestään täystuntemattomia. Ja aikaisemmin päivällä taisin yhden treffiehdotelman tehdä. Taisin kutsua tiskaamaan. Ehkä käytän tuota muihinkin. Katsotaan saanko 5 tiskaamaan samalla kertaa...

Motiiveina ei siis testi tai jäljittely. Vaan vitutus, tyhjyys, masennus. Ei ole ollut paljoa mitä odottaa, ei tunnetta että joku odottaa minulta jotain. Tai ajattelee minua. Näin saan sen melko keinotekoisesti. Siis jos joku sadasta suostuu. No, olenpahan edes yhteydessä joihinkin. Kommunikoin, yritän. Voi olla ettei suostumis- tai edes vastausprosentti kohoa isoksi, koska eipä tässä kerkeä paljoa turista per lärvi.

Oikeastaan jo se että saan sovittua treffit mutten mene sinne, tai se että saan sovittua ne mutta perun ne, tai saadaan ne sovittua mutta nainen peruu ne, on jo jotain. 4 kuukautta 3 viikkoa kuitenkin jo ilman treffejä. Enkä ole yrittänytkään sopia paljoa. Alustavasti ehkä kolmet mutta aina tuli jotain. Oikeastaan väsymystä. En jaksanut ihan kunnolla niitä sopia, päätin päivän ollessa käsillä että mieluummin nukun sen päivän tai koko viikonlopun kuin löpisen jonkun tuntemattoman seurassa.

Eikä tämä kauaskestoinen ratkaisu ole. Ehkä viikon lisäaikaa keksiä muuta järkevää.

Vituttaa tämä blogikin. Näillä on kai keskimäärin 2-3 lukijaa, vieraskirjasta ja muusta päätellen. Enemmän olisi silmäpareja tutustumassa läppään jos kirjottaisin paperilapulle jotain ja tiputtaisin kadulle. Jos se vain olisi esim pastellinvihreä lappu, niin varmasti 3-4 poimisi sen ylös, katsoisi mitä siinä on, ja heittäisi menemään, kunnes joku tunkisikin sen taskuunsa tai se katoaisikin loskan alle.

Mutta voin sanoa odottavani innolla mikä suostumisprosentiksi muodostuu. Se on sentään jotain.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus