Hiit Ledzö

  • Tomi

Wikipedia 2 tuntia sitten: Heathcliff Andrew Ledger[1] (April 4, 1979) is an Academy Award-nominated Australian actor. After appearing in television roles during the 1990s, Ledger developed a Hollywood career. He has starred in both critical and financial successes, including The Patriot, Monster's Ball and Brokeback Mountain, and the role of The Joker in the forthcoming The Dark Knight.

Wikipedia nyt: Heathcliff Andrew Ledger[1] (April 4, 1979 – January 22, 2008) was an Academy Award-nominated Australian actor. After appearing in television roles during the 1990s, Ledger developed a Hollywood career. He starred in both critical and financial successes, including The Patriot, Monster's Ball and Brokeback Mountain, and completed the role of The Joker in the forthcoming The Dark Knight.

Niin ne asiat menee. Verbit vaihtuu. Mutta sitten kun tärkeissä kohdissa on is-sanan sijaan was-sana, se ei välttämättä tarkoita enää sitä että ihminen on kuollut, tai ihminen ei elä, vaan myös sitä että ihminen ei enää koskaan käy paskalla tai syö hampurilaista tai laukea supermallityttökaverinsa sisään, tai mitään muutakaan.

Eikä se noin päin mene. Se miten todellisuus koetaan määrittelee sen miten sanat valitaan. Maailma ei yritä jäljitellä sitä miten sanat on.

Maanantaina Heathia Alastomassa Hollywoodissa näin ja katsoin että näyttääpä pahalta. Kalpealta, silmäpussikkaalta.

Kuulin uutisen Ylen tv-kanavan yöradio-ohjelmasta tehdessäni blogimerkintää 100 deittiehdotuksen projektistani. Kuolinsyy oli tod näk itsari, joka johtui masennuksesta, joka johtui erosta Michelle Williamsista. Pitääpä varoa ettei yksikään treffini johda suhteeseen..!

Muutamia Heathin elokuviin ja minuun liittyviä anekdootteja:
Monster's Ball - nimimerkkini Cityyn panemassani lumipalloilmoituksessa (joka levisi Ircissä ja keskustelupalstoilla noin 100000 suomalaisen katseltavaksi), top 20 -elokuviani.
Four Feathers - möin kerran DVD:n netissä, transu (shemale) sattui ostamaan sen, ja pyysi että toimitan hänelle henk koht - en suostunut vaan postitin.
Casanova - meinasin kerran ostaa eräälle naiselle joululahjaksi DVD:n, mutta en sitten ostanut. Kerroin hänelle jälkeenpäin, jolloin hän kertoi että hänellähän jo on se, että olin mukana kun hän osti sen...
Brokeback Mountain - en ole katsonut sitä.
Dark Knight - en ole katsonut yhtään Batman-elokuvaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus