Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.
Seuraava

En ole enää lähelläsi  1

En lähetä enää tekstareita numeroosi
En käy enää kanssasi My Little Pony -ostoksilla tai Siwassa vähän ennen yhdeksää
En tunne enää suitsukkeiden lehahdusta kasvoilleni
En juo enää Kulta Katriinoitasi
En selaa enää sanomalehtiäsi
En etsi enää Youtube-videoita sinulle
En pelaa enää jalkapalloa eteisessäsi
En tutustu enää levyhyllysi sisältöihin
En opettele enää kaukosäätimiesi käyttöä
En katsele enää seinälakanoitasi tai julisteitasi
En koske enää Joposi kelloon
En tule enää heräämään kasvojesi muotoihin
Etusormeni ei enää sivele melonimango- tai inkivääriferomoniliukastevoidetta kaulaasi
En irroittele enää kissasi etukäpälien kynsiä sohvasi sadan värin täkistä
En ota enää kuvia parvekkeesi kukista
En ajattele sinua enää kotonani iltaisin
En kuse vessassasi enää koskaan
Enkä tule painamaan nimeäsi ovisummerissa


Näin Facebookista heruu vol 2  1

vol 1: http://www.city.fi/yhteisot/blogi/olakrez/84940

Liityin Facebookiin 5.12.07. Meni puoli vuotta että sain oikeastaan yhteyden keneenkään suomalaiseen naiseen, eli yli 1 viesti vaihdettiin, tia kaverilistoille lisättiin. Social Me -ohjelma oli se joka avasi pelin.

Ekan facebookilaisen tapasin 25.7 Fever-baarissa Helsingissä. FB-läinen FB:ssä. Tuon tajusin vasta nyt. Mutta ei tullut FB:tä eli fuckbuddyä. Ei tullut kuin 5 minsan löysää jutustelua, tai ehkä juteltiin vain pari sanaa. Sen toinen lause oli että lähtee käymään vessassa, ehkä kolmas oli että lähtevät johonkin muuhun paikkaan. Tai no kyllä jotain kyselin että olivatko keikalla siellä ja millanen oli jne. No, eka tapaamaani suomenruotsalainen koskaan joten sikäli ihan "jänskä" kokemus. Ei mitenkään kiinnostava alunperinkään mutta tuolloin treffit Facebookin kautta tuntui niin eksoottiselta tapahtumalta että melkein kenet vaan olisin voinut tavata.

Nyt olen tavannut 5. 2 Zooskin kautta, 1 Compare Hotnessin kautta, 1 Are You Interestedin kautta, ja 1 sen kautta että tajusin laittaa sukupuolekseni male, niin saman viikonlopun aikana sain Poken kuopiolaiselta naiselta (asun siis Kuopiossa), ja melkein heti sovitaan että nähdään, kunhan saatiin sovittua. 2 kertaa taisi ehtiä olemaan baarissa se ja tekstaili että oletkos kaupungilla tms. Oli siis selvästikin selannut alueensa sinkkumiehiä. No on toistaiseksi ainoa tuollainen tapaus että olen sukupuolen lisäyksestäni hyötynyt.

Zooskin huomasin vaihtuneen maksulliseksi. Eli ei pysty viestittelemään kellekään. Vain laittamaan winkejä. Eli jos samalla etunimellä hakee saman paikkakunnan profiileja (Facebookista) niin ehkä saattaisi löytää joitakin heistä. 7e kuukaudessa maksaisi Zoosk-Vip-Membership-tai-mikä-lie.

Tosin nyt huomasin että kun selaa Zooskin naisia, ja valitsee Flirt, ja kun ei valitse valmista iskureplaa vaan laittaa itse avoimeen kenttään viestin, niin se menee läpi. Eli ei tarvitse olla maksava jäsen. Siihen voi sitten laittaa mitä vaan. Eli jos haluaa että nainenkin voi viestitellä sinulle, siihen pitää laittaa oma nimi, tai sähköpostiosoite, tai numero, tai mese-osoite, tms.

Mutta ehkä kyseessä on vain porsaanreikä jonka tajuavat pikaisesti tilkitä.

Would you like to sleep with me on oma lukunsa. Naiset varmaan luulevat että jos tulee tupla match tuossa niin on pakko antaa. Tai että jos laittaa useammalle kuin yhdelle Yessin niin on selvästikin lutka. Eikö voisi ottaa vähän rennommin? Kyllä yllättävän paljon vaikuttaa pelkkä applicationin nimi. Muualla tulee tupla match ehkä 15-20% kanssa. Tuossa olen laittanut 81 Yessiä, ja saanut yhden Yessin, joka yksi noista joille ensin itse laitoin Yessin. Tästähän voi päätellä että vain 5-10% niistä jotka muissa ohjelmissa olisivat klikanneet mulle Yes, klikkaavat tässä Yes. Onko tämä Yessin minulle klikannut sitten harvinaisen kiinnostunut minusta? Vai harvinaisen "lutka"? No, ainakaan hän ei ole vielä vastannut 2 viikkoa sitten lähettämääni viestiin. Eli yhteenvetona voisi sanoa että tätä ohjelmaa ei kannata käyttää. Se ei toimi. Se on vähän sama kuin olisi olemassa baari jonka nimi on Perseenjakajat. Ei, siellä et tulisi kohtaamaan naisia. Siitä tulisi tod näk melkoisen pian homobaari. Eikä ihan mikä vaan homobaari vaan homobaarien lihatiski nummer etta.

Mutta nyt voimmekin mennä kuva-asiaan. Eli valitse itsestäsi joku suht hyvä kuva. Rajaa siitä turhat pois. Säädä kontrastia sopivaksi, esim levelsien avulla. Vaihda kuvaa muutaman päivän välein. Älä käytä kuvia joissa näytät oikeasti paljon paremmalta (10-20kg laihempi, vähempiryppyinen jne) kuin livenä, silloin vaan pääset treffeille vaikka kenen kanssa joilta ei sitten herukaan - turhia pettymyksiä molemmille.

Huomaat välillä kuvan vaihdettuasi että tulee flirttejä tai herutteluita naisilta joiden kanssa jo viestittelet. Eli he eivät ole tunnistaneet sinua. Jos tiedät että he flirttailevat sinulle mistä tahansa kuvakulmasta otetulle kuvalle, tai minkä tahansa näköiselle versiolle sinusta, niin ei pidä loukkaantua tms, "se viestittelee jo hevariminun kanssa, miksi se yrittää iskeä balettitanssijaminua..". Kannattaa muistaa että sama käy varmasti myös toisinpäin. Herutat jotakuta kenen numero sinulla jo on, kun et tunnista häntä uusimmasta kuvastaan. Tai mikä pahinta: klikkaat jonkun toisen häntä kuumemmaksi. Joten, hiukan pelisilmää eli hitautta kuvien katsomiseen. Jos joku näyttää tutulta, mieti onko se todella joku jo tuttu.

Itselleni kävi kesällä monta kertaa moka että laitoin naiselle jonka kanssa olin jo viestitellyt paljon saman iskureplan. No, oikeastaan kukaan ei siitä minulle maininnut, tai vittuillut. Ehkä vaan olivat otettuja että pidän myös hänestä vaaleahiuksisena, tai aurinkolasisena. Tuntuu myös että noissa piireissä sarjadeittaajan maine ei ole mikään paha. Naiset varmaan itsekin harrastavat melko rennosti Facebook-treffailua, ja pitävät vaan hienona jos joku on niin, miten sen sanoisi, ööh, vapaamielinen ja rohkea että tapaa mielellään naisia vaikka miltä paikkakunnalta. Trendikäs harrastus? Ja siitä naiset tietävät että kyseessä ei ainakaan ole kukaan joka hirmu paniikissa yrittää etsiä itselleen morsiota. Vaan rentoa positiivista hyväsydämistä treffailua vailla paineita kumminkaan puolin. "Hmm, ainakaan kyse ei ole misogyynistä.."

Sitten vielä parit huomiot:

1. Yli 10v ikäero on lähes kaikille naisille liikaa, esim 18v nainen saattaa ehkä laittaa mulle flirtin tai yessin, mutta kun tapaamisen ottaa puheeksi, hän sanoo että tuskin tulemme koskaan tapaamaan, on vähän tuota ikäeroa. Lähes kaikki "I am not interested" tulee 18-vuotiailta. Ja oikeastaan kyseessä ei ole niinkään ikäero, vaan se että tuon ikäiset laittaa vaikka mitä esteitä vaikka kyseessä olisi saman ikäinenkin, tai ihanneikäinen. "Kerro kolme syytä miks minun pitäis treffata sut.." Kaikenlaisia tehtäviä ja kysymyksiä ja kuulusteluita ja labyrinttejä joiden läpi pitäisi osata ujeltaa. Se johtuu siitä että tuossa iässä naiset on kysytyimmässä ja suosituimmassa iässään, ja itsekin varmaan tietävät olevansa hehkeimmillään, kauneutensa kulminaatiossa, jossa tietävät että heillä on varaa pelata vaikka mitä pelejä, ja suostua treffeille vain ihan "parhaimpien" (=aktiivisin, ahkerin, se joka osaa eniten vastata oikein) kanssa.

2. Vaikka nainen on suhteessa niin hän, ainakin minulle, suhtautuu myönteisesti tapaamisehdotukseen, joten itse en välitä lainkaan onko nainen suhteessa vai ei, käyttäydyn ihan samalla tavalla naisen suhdetilanteesta riippumatta. Harva suhteessa oleva nainen vain huvin vuoksi käyttää noita Facebookin deittailu-applikaatioita. Ehkä hän näin saattaa väittää avomiehelleen, mutta kun treffiehdotuksia satelee niin... Kyllä varmasti noin kolmannes suhteessa olevista naisista vain odottavat että voisivat vaihtaa parempaan. Facebookin deittailu-applikaatioiden suhteessa olevista naisista tämä osuus on vielä paljon suurempi. Tai vaikka eivät voisikaan vaihtaa juuri sinuun, niin juuri sinä voit tuoda heille sitä kaivattua vaihtelua heidän harmaaseen parisuhdearkeensa. Joten suhtaudu asiaan niin että olet pelastaja, sankari, kaivattu väriläiskä naisen kuivan kökön rakkauselämän keskelle. Ehkä se tarvittu inspiraatio jonka nainen tarvitsee irrottautuakseen lemmen fiaskostaan. Treffit naisen kanssa on ihan jees homma, mutta vieläpä treffit naisen kanssa jonka voi pelastaa surkean suhteen karikosta...

3. Unohda City herutuksen suhteen, ainakin pääasiallisen. Olen siis itse treffannut nyt Facebookin kautta 5,5 viikossa 5 naista. Cityn kautta olen treffannut 2 vuoden aikana 7, joista kahden kanssa juttelin oikeastaan ekaa kertaa Suomi24:ssä, ja yksi googlettaja sattumalta ajautui blogissani olevien runojeni pariin. Cityssä on tosiaan vain noin 2500 (tällä hetkellä tasan, vieteltävissä 1176) kuvallista naista joiden profiili on päivitetty vuoden sisään (muista iso osa ei enää käytä koko sivustoa tai loggautuu esim puolen vuoden välein). Facebookissa lukema on suomalaisten naisten osalta varmasti yli 150 000, ja ehkä 30 miljoonaa jos kaikki maailman naiset lasketaan.



Lisää haikuja  1

Viimeisen tunnin
kiertelen lammen viertä.
Sitten työttömyys.

Minä tein tämän Minä tein tämän Minä tein tämän Minä tein tämää
tilaa säästääkseni: tilaa säästääkseni: tilaa säästääkseni: tilaa säästääkseni:
painuisit vittuun. painuisit vittuun. painuisit vittuun. painuisit vittuun.

Olet vain melko
ok variaatio
suht jees teemasta.

Tänään en jaksa
miettiä kestään pahaa.
Huomenna jatkuu.

Värit lisivät
camera obscurassa.
Muistelen meitä.

Finlandia soi,
mielessäni kieppuilee
vain Pekka-Eric.

I'm So Glad raikaa.
Selaan värioppia,
sylissä kahvi.

Atlantiksessa
humalaiset sydämet
nousevat esiin.

Komerossasi
kaakaojauheeni kuin
ankkurinappi.

Nainen kuin nainen.
Ihminen kuin ihminen.
Mies kuin mies kuin mies.

Hedelmäpelin
tappioko vaikutti
että kohdattiin?

Seitsemäntoista
yötä nukuimme. Yksin
valvoin enemmän.

Varis pihalla
aivan yksin hyppelee.
Ja alkaa sataa.

Astun autosta.
Oven kulma ruosteinen.
Heinissä syystä.

Kesän viimeisen
hetken tekstaan sinulle,
lämpimin sormin.

Ruumiiden ohi
laskettaudun työkkäriin.
Sirkat helottaa.

Taas työtön. Haen
isomman muistikortin.
Katson katuihin.

?!?
________...
- ja James Bond teki sen taas.

Valkea pussi
reisilläni bussissa
kuin Playboy-jänis.

[389]

Löydän Googlella
viidessä sekunnissa
melkein mitä vaan.
Mutten naista, rakkautta,
syitä tälle kaikelle.

Pääkirjastolla
kaunis tyttö mainostaa
menettäneensä sen.
Menee hetki että taas
kirjoitan haikuani.

{141}


Seuraava