Ajattelemattomat idiootit

  • Tomi

Arvaa mistä tunnistaa ihmisen jonka aivotoiminta on löysää ja harvaa? Siitä että hän ottaa vessan pöntölle istumaan (esim paskalle) lähtiessään mukaan jotain luettavaa. "No koska sehän on hyvä tilaisuus lukea koska eihän sitä tilannetta voi mihinkään muuhunkaan käyttää."

Ai eikö? Miten olisi esim ajattelu? Miettiminen? Filosofointi? Pohdiskelu? Suunnitteleminen? Muistelu? Harkitseminen?

Sen ymmärtää että siihen ei kehtaa pianoa raahata tai tiskivuorta tai välttämättä neuloakaan. Mutta että sekin aika pitää jotenkin hyötykäyttää. Esim Aku Ankkaa lukemalla. Ööh... Eiköhän ajattelu olisi isompaa hyötykäyttöä.

Paskalla istuessasi voit ihan hyvin ajatella vaikka mitä kaikenlaista. Kun olet netissä maksamassa laskujasi tai lakkaamassa varpaankynsiäsi, niin ehkä silloin et voi keskittyä ajattelemiseen.

Mutta jos 2-5 minsaa pöntöllä istuessasi ilman tekemistä johtavat siihen että sinulle tulee tylsää tai alat kaivata jotain puuhaa, niin AJATTELUMAAILMASI JA MIELIKUVITUKSESI ON IHAN VITUN KÖYHÄ.

Ääliöt tunnistaa vessan lattialla lojuvista Tekniikan Maailmoista ja Me Naisista ja muista sellasista.

2 kommenttia

suojelusprkl

16.1.2009 09:32

Mä en juuri koskaan lue vessassa paitsi silloin, jos tiedän että tulen istumaan siellä puolituntia esimerkiksi jos olen syönyt edellisenä iltana tulista ruokaa ja sitä kakkaa vaan tulee ja tulee eikä se näytä loppuvan koskaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus