Lisää tämän vuoden haikuja

  • Tomi

TV-chatissa
viesti ilmoittaa että
jumalaa ei oo.

Pornosivuilla
samoilin kun sain kutsun
työhaastatteluun.

(joo, olen ahkera ja huolellinen ja idearikas, mutta kysypä vaan missä asiassa...)

Äiti selostaa
imurin käytöstä kun
poistun paskalle.

(teen ihan vaan protestina näitä paskarunoja, koska vituttaa että noin keskeinen inhimillinen aihe on sivuutetty lähes tyystin koko taidemaailmassa, ja viihteessäkin [teinikomedioita lukuunottamatta]. olisihan se nyt melko virkistävää kuulla vaihteeksi vaikka Janne Tulkin tai Eino Grönin laulavan jotain iskelmää tai tangoa jossa istutaan paskalla. Mutta huomiona tuohon on pakko mainita Breaking Bad. Mies listaa ruutupaperille asioita puolesta ja vastaan miksi kannattaisi tai ei kannattaisi tappaa kellariin teljettyä huumemyyjää. Vastaan-lista on tosi pitkä, mm Killing is wrong jne, puolesta-kohdassa on vain yksi asia: koska muuten se tappaa sinut ja koko perheesi, sitten leikkaus kuvaan jossa näkyy että se listan laatija istuu pöntöllä, vitun hauskaa, eikö? Ja alussa kun päähenkilökaksikko suihkutti toistensa esiliinasta veriä pois kun olivat pyyhkineet yhden tappamansa ukon verijäljet lattiasta, niin olivat pihalla ja suihkuttelivat toisiaan, niin seisoivat sellasissa lasten kahluualtaissa joissa oli jotain sydämien kuvia reunoissa, ja sitten toinen ukko tähtäs toista munillekin.. vitun hauska ja hyvä sarja, paljon sellaista mitä ei ole koskaan nähnyt missään muussa sarjassa - suosittelen!!! <-- kolme huutomerkkiä ihan niin onhan se nyt pakko katsoa, jos ei muuten niin paskallaistumiskohtausten takia..?)

Jukkapalmuni
vainaja. Koko talven
mietin sinua.

(niin ja TV-uutiset on ihan hyvä kanssa. ja tiesitteköpä että maksamakkara on tosi hyvää kahvin kera, nam nam, etenkin vaahtokarkin päällä.)

Nuppineuloja
mahani perhosilla
aivojen läpi.

(mitä perhoset mahassa yleensä/aina symboloi? rakastumista. mitä symboloi se että niillä on nuppineulat aivojen läpi? livemaailman nuppineulaperhosethan ovat sellaisia jotka on saatu kiinni ja lisätty osaksi kokoelmaa, tai ehkä useimmat ruhon läpi tungetulla neulalla kiinnittävät ne siihen arkille. mieti miltä tuntuu kun nuppineulat aivojen halki olevat perhoset lentelevät mahassa. ja mieti millasia ratoja ne lentävät. haluavatkohan ne pois? osaavatko perhoset huutaa? kuuluukohan isompi ääni kuin jos joku olisi tiputtanut nuppineulan, vai eikö kuulu edes niin pientä? tai entä jos ne vain leijuvat siellä liikahtamatta, kuin haamut?)

Jämistäkin voit
saada täydellisimmän
piparkakkusi.

(ei se että taikinaa on enää sen verran että se ei riitä koko muotin alueelle tarkoita sitä että se kannattas heittää roskiin tai syödä, uuniin kun tunkaset niin paisuttuaan siitä ei välttämättä kukaan huomaa että juuri se on valmistettu 2% liian pienestä määrästä taikinaa. tämä siis kertoo että suhteeseen kannattaa lähteä vaikkei toinen ihan muottisi mukainen olisikaan, koska rakkaus kyllä paisuttaa jokaisesta paremman ja täyteläisemmän ihmisen, joten oikeastaan jos voisit edes harkita aloittaako suhde jonkun kanssa, niin vittu aloita, koska siten hänestä, ja sinusta, tulee parempi ihminen, jolloin pian ei mieleesi edes osaisi tulla että ollako sen kanssa vaiko eikö, koska siitä muovautuu väistämättä enemmän ja enemmän unelmiesi mukainen, koska sellainen on rakkauden pyhä voima, uuh aah...)

(tällaset ihmissuhdehaikut on lähes aina tulleet niin että minulla on joku näkemys ihmissuhteista, tollanen laaja sepustus esim, ja koitan sitten tiivistää sen idean haikuksi, jonkun tollasen kielikuvan tai vertauksen kautta [siten Jeesuskin taisi toimia], eli ensin oli laaja idea ja sen jälkeen vasta se haiku, ei siis toisinpäin että ensin haiku, ja sitten itse sitä hirmu pitkään tulkitsen että mitä kaikkea se tarkoittaakaan. siinä suhteessa haiku on kuin mainos, ja se idea siellä takana on itse tuote. koitan tehdä haikusta mahdollisimman vetoavan ja sellasen että siihen tiivistyy se mitä kaikkea se tuote on. koitan saada ihmiset liikkeelle, innostumaan. lähtemään hankkimaan sitä tuotetta itselleen. se tuote on oikeastaan totuus maailmasta, tie kunnolliseen rakkauteen, tie hyvään ja puhtaaseen ja kauniiseen ihmissuhteeseen, tai joku tommonen, en vaan usko että kukaan on sitä koskaan tajunnut, tai koskaan yli 2 minsaa miettinyt yhtäkään haikuani, ja koskaan päässyt lähemmäksi onnellisuutta, tai edes tajunnut, että minulla joku tuote, ajatus, viesti, sisältö on, ettei se itse mainos ole kaikki kaikessa, se on pelkkä väylä, houkutusyritys, siksi välillä vaan vituttaa jonkun verran, mutta ei se mitään, minä nautin tästä, ja, on ainakin kerran haikuni toimineet, ja silloin olikin taikina tosi hyvin alustettua ja mukava vaivata ja ihan parhaat mausteet, chiliä olisin hiukan lisännyt ehkä, mutta hyvää kahvin kanssa kaikin puolin)

En ole edes
susien kasvattama.
Vain tv:n, pc:n.

(ei kehtaa tästä avautua tähän.)

[18]

Soitan viululla
luottavaista sävelmää
- laivassa jonka
jätit jo kauan sitten -
paluutasi toivoen.

(eli parisuhteen Titanic vähän niinkuin. onpa muuten hiukan vittumainen tunne kokea että toinen on jättänyt venosen kauan sitten kuin rotta, jo ensi tipan roiskahtaessa vähän rankemman merenkäynnin takia laitojen ylitse, sitten kun itse on osunut karille koska tähystäjiä ja suunnanmuuttajia on ollut 50% vähemmän, niin lapat vimmalla vettä yli laidan, jo monettakohan viikkoa, ja juuri ja juuri olet uppoamatta, ja mietit että jos se toinen ei ois karannu, niin se vois ihan pienellä liikkeellä tukkia sen aukon, mutta kun olet yksin siinä veneessä, niin vaikka teet kaikkesi niin pysyt just ja just edes pinnalla, mutta kaksin koko homma ois parissa minsassa ok ja matka vois jatkua kohti horisontissa siintävää paratiisisaarta. melkosen paska tiivistys tuo runo tästä tilanteesta mutta jotenkin kai edes siellä päin.)

Valitit kun en
hymyillyt. Mutta ei sen
edessä tule
hymyiltyä ketä vaan
sisäisesti jumaloi.

(melkosen paska tanka. mutta tosiaan vituttaa ihmiset [NAISET] jotka laittaa sormet huulien pieluksiin [?] ja työntävät ylöspäin ja sanovat että hymyile, kun katson heitä päin, sisäisesti tuntien haltioitumista, onnea, palvontaa. se saa melko pian sitten miettimään että voi vittu mikä idiootti. vittu hymyilen kun hymyilyttää. HYMY ON SELLAISTA JOKA TULEE JOS ON TULLAKSEEN! ei minua kiinnosta hymyillä muuta kuin aitoa hymyä, sellaista joka vaan toisinaan itsestään kumpuaa suun tienoille kun ei tiedä minne muuallekaan mennä. ei hymy etenkään siten tule että joku sanoo, ihan enarityperää houkutella hymyä esiin käskemällä, etenkään kun ei missään koulukuvauksessa olla tms. sama kun panisin sinua ja kun et tunnu laukeavan niin laitan sormen klitorikseen ja työnnän 1cm ylöspäin ja sanon että "saa orgasmi". No vittu saitko? Et. Noniin tajuatko minua nyt? Tunge itse ne tekohymys perseesees ja anna pysyä siellä, ja painupa muutenkin jonnekin okei? Hyvä.)

{6}

Joo, kyllä mut saa suuttumaan hyvin pienellä. Jos esim tekee jotain saatanan idioottimaista paskaa.

Rakkaudella teidän,
TOMI

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus