Baareissa käy naisiakin

  • Tomi

Olin kymmenettä kertaa tänä kesänä baarissa (alkuvuodesta olin 7 kertaa), ja melko sama meininki oli kuin parilla edellisellä kerralla.

En ottanut edes vaaleanpunaista kameraani mukaan, koska siinä ei olisi ollut edes filmiä, eli se olisi ollut silkkaa rekvisiittaa.

Suuntasin toiseen lempibaariini jossa on vaikea olla näkemättä tuttuja naamoja. Vartin ehdin juoda tuoppiani, kun takaa ilmestyi tuttu hahmo kumartumaan juttelemaan, se jonka kanssa kimppakyydin sovin yhtenä iltana baarissa, säästäen 16e veljen luona käynnissä.

Kyselin miten sillä ne festarit meni, ja sieltä tuli liuta kirosanoja.

No sitten se käy pöydän toiselle puolelle istumaan. Kohta nurkkasohvatuoliin on istahtamassa joku nainen, tai ehkä molemmat, mutta kaveri häätää ne pois. Ne sitten istahtaa minun viereiselle sohvalle.

- Tunnetko sinä tuon.
- Joo..
- Aika törkee oli meille.
- Niin...

Sitten tuli niiden kanssa juteltua kaikenlaisesta. Ne oli siskoksia. Veikkasin että 24 ja 25 vaikka oikeasti 18 ja 26. Nuorempi oli ekaa kertaa ollut siinä baarissa 13-vuotiaana, siis ennen kuin minä olin edes ollut missään baarissa. Juttelin vähän enemmän sen nuoremman kanssa. Reilun vartin kohdalla huomasin SEN sormuksen. Jotain se kertoili että on/off-suhde on. Voi olla että haki parempaa miestä itselleen, vähän sellanen kuva jäi. Että katselee sitä ukkoo niin kauan kunnes löytää sopivamman.

Olen tosi amatööri kun en vieläkään tajua katsoa sitä sormusasiaa melko ekaksi. Vaikka, jos sen olisin huomannut, eikö juttelu olisi tyssännyt heti alkuunsa. Ei se kovin hirveä keskustelun kiihdyttäjä mulle ole että naisella on sormus SIINÄ sormessa.

Sanoin naiselle että se kuulostaa aivan yhdeltä jonka tiedän. Ja niin kuulostikin. Murre, äänensävy, tapa puhua, intonaatiot. No se on minulle yleistä. Tiedän 3 naista jotka kaikki kuulostaa minun korvaan melko samalta.

Se sitten jutteli myös kaverini kanssa. Ja kun kaverille selvis nuo ikä- ja sormusasiat niin kohta ne sitte huuteli toisilleen kaikenlaista kuittailua. Naiset lähti tanner tömisten yhteen diskoon josta olivat jo leiman käteensä saaneet. Kaverin kämppis tuli ihmettelemään miten kaveri oli sillä välin kun se kävi hakemassa juomista saanu homman kusemaan ihan totaalisesti. Se varmaan jo oletti että joutuu luopumaan kämppiksestään kun se löysi itselleen naisen, ja sitten kun se palaa niin nyrkit melkein viuhuvat. Tai ainakin sanat lentelee ekstraterävinä tikareina. Repesin nauramaan ja lähdin vessaan. Se oli kuin joku sketsi. "Pick up lines from hell".

Aattelin tekstata naiselle pahoittelut kaverin käytöksestä. Mutta sillä puolella katua numerohaku ei löydä yhtään sen nimistä, vastapuolella katua 2. Joten kai sillä on salainen numero tai prepaid. Olisi tietenkin aina helpompi kysyä se numero jossain vaiheessa. Se kyllä näytti siskonsa passia jota se käyttää henkkarina, mutta huomio kiinnittyi kyllä numeroihin ja kuvaan, ei mihinkään kirjainten tapaisiin. Näytin omatkin henkkarit kun ne epäili että olisin 22.

Toisessa lempibaarissani oli ne tuolit nyt täynnä istuskelevia takataskuja. Joten suuntasin baaritiskin kulmalle. Tilasin juoman ja ryystin sitä loppuillan siinä eli noin 2 tuntia.

Huomasin että 90% juomien tilaajista tuntuu olevan miehiä. Jossain vaiheessa viereen rantautui yksi nainen, jonka tunnistin. Se vaan ojensi puhelimensa.

- Mitä mä teen tällä...
- Laita numeros.

En löytänyt valikoista Luetteloa, vain Lokin, jossa oli ihan jotain muuta. Piti kysyä neuvoa miten se toimii, ja se sanoi että painelen vaan sen numeron siihen niin se itestään menee.

Sitten se vielä testas että se oikeesti on minun, piti näyttää vilkkuva puhelin.

Taisin siinä vaiheessa sanoa että tiedän sen naisen, että se oli se joka varasti minun käsineet uutenavuotena, samassa baarissa. Se eka selitteli että oli uutenavuotena ihan muualla, tai että olinko minä se joka nousi moottoripyörän selkään, ja kaikenlaista ihan hataraa. Mutta kyllä se jossain vaiheessa jotain muisti.

Oli tälläkin kertaa ihan sikahumalassa. Harvoin näkee naisia niin humalassa baarien sisäpuolella. Jos, niin ne on jotain joiden kanssa olen sopinut treffit baariin...

Sen jutut oli melko sekavia. Esim:

- Mitä sä teet tämän jälkeen.
- Menen kotiin.
- Minne siellä.
- Sänkyyn.
- Mitä tekemään.
- Nukkumaan..
- o_O! Onko sinulla jotain vialla..?!?
- Yleensä ihmiset menee baarista kotiinsa, ja nukkuvat sängyissään...

Tuntui kuin se pitäisi minua humanoidina kun aioin tehdä jotain niinkin paranormaalia kuin kävellä baarista kotiini.

Myöskin kun vilkuilin narikan suunnalle se uteli että mitä ihmettä oikein teen. Juuri edellisenä iltana luin netistä että kun mies on ensitapaamisella kiinnostunut, se vilkuilee ympärilleen. Joku luolamiesaikainen vaistomainen teko, että onko dinosauruksia tai muita liehittelijöitä lähistöllä. Ja nainen taas kiinnostuneena tapittaa vain päin miestä. Mutta, tämähän ei ollut ensitapaamisemme. Ehkä se oletti että vilkuilen näkyykö kiinnostavia naisia. Taisi olla melko oikeassa. Mutta sen intensiivisen humalainen tuijotus kiilui kyllä niin yli että en olisi uskaltanut sitäkään katsella yli sekuntia kerrallaan. Aivan kuin olisi yrittänyt nielaista minut hypnoosipupilleihinsa.

Mietin kuitenkin että kun sen jutut oli niin sekavia, ja ulkonäkö myös, eli yks silmä tuijottaa ja toinen alkaa seilaamaan kohti luodetta, niin olisi extreme-kokemus tavata tuo nainen selvinpäin. Kun en voi juuri mitään sanoa millainen se olisi omana itsenään. Humalassa selvästikin melkoisen humalaisen oloinen.

Miksi dissata jotakuta vain siksi että kun näin sen niin se oli hirveässä humalassa..? Ehkä tämä oli eka kerta tänä vuonna kun se edes joi mitään. Ja ehkä se ei edes juonut paljoa, vaan esim litran siideriä, mutta se käyttää jotain unilääkkeitä tai masennuslääkkeitä joiden takia se menee PaulaAbdul-transsiin kun vähänkin jotain maistelee.

Kun heräsin 14:15 huomasin että siltä oli 04:31 tullut tekstari että mitä oikein meinaan. En taida vastata että blogimerkintää aion susta pukata nettiin...

Edelliset baarin kautta sovitut treffini oli 1,5v sitten. Ja jos miettii edellisiä 5-10 keille olen enemmälti jutellut baarissa tai saanut numeron niin kaikki on olleet joko kihloissa tai asuvat 200-500km päässä. Vaikkakin, nyt tajuan ettei mulla ole mitään havaintoa tämän naisen sormustilanteesta. Mitään en ainakaan huomannut. Mutta asuu vain 20km päässä.

Kyllä baarit on mukavia paikkoja. Siellä voi tutustua mukaviin ja herttaisiin ihmisiin.

4 kommenttia

Tomi

5.8.2007 17:23

Sniff. Ja nyt sää sen vasta kerroit... ;¨¨[

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

5.8.2007 19:02

Jeps. Laitan että "No onko ees krapula?"

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

5.8.2007 22:10

Tekstasin "No onko ees krapula? Olin jo nukkumassa kun tekstasit." noin 2 tuntia sitten eikä oo vastannu. Mut kyllähän mullakin meni tekstarin huomaamisesta tekstaamiseen 6 tuntia. Harva vessanpöntöllä oksennellessaan on kovin hehkeissä tekstaustunnelmissa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus