Bondeista

  • Tomi

Kevät on täällä taas, ja mitä se tarkoittaa? MTV3 näyttää Bondeja! Vaikka eipä sillä ois väliä olisko kevät vai kesä vai muukaan vuodenaika. Bond on MTV3:n oma superhahmo. Bond on MTV3:n veri, keuhkot, ja cojones.

Kuuraketti-Bondia eilen katsoin. Moneskohan Bond jossa joku hullu tiedemies/professori/hullu ampuu jotain avaruuteen, jotta sitten maailma/maapallo/maailmankaikkeus/ihmiskunta tuhoutuis?

Ja tietenkin pahiksella on läjäpäin apureita, joilla tyylikkäät säteilyä estävästä foliosta valmistetut uniformut. Paitsi naisilla, joilla vain pikkupikkuminibikinit. Naiset keekoilee ympäriinsä flirttaillen Bondille, muut apurit ahertaa Spectrumiensa ja Joystickiensä ja kaikkien ihme koordinaattien ja käyrien ja vipujen ja namiskojen ääressä.

Miten vitussa se pahis on värvännyt ne apurit? Työkkärin kautta? Varamiespalvelun kautta? Minkäköhänlainen haastattelu ollut? "Oletko valmis venymään pitkään päivään? Tuletko toimeen haiden ja piraijojen kanssa? Onko Bond sinun mielestä ihan mulkku? Onko sinulla jotain maailmankaikkeuden tuhoamista vastaan? Asteikolla 1-100 kuinka paha olet? Mitä harrastat? Mikä sulla oli suuntautumisvaihtoehtona näissä merkonomiopinnoissa? Osaatko suunnitella maailmantuhoamisaikapommin joka laukeaa jo kun aikaa on jäljellä 0,2 sekuntia?"

Onkohan ne apurit siellä työllistämistuella? Työharjottelussa? Työkokeilussa? Työelämänvalmennuksessa? Tet-jaksolla?

Käykö ne Mäkkärissä ruokatunnilla? Varmaan niitä vituttaa kun ei ole nettiä niin ei pääse työajalla deittisivustoille surffailemaan.

Näyttää varmaan vitun hyvältä CV:ssä joku "Muuta toimintaa: shakkikerhon sihteerinä 2004-2006, Kuun tuhoamisessa avustaminen 2007, 219 ydinpommin laukaisu Etelä-Amerikkaan 2008 tuhoten koko mantereen".

Jos ne vaikka hakee jonnekin Siwan kassalle töihin niin työhakemus päättyy varmaan jotenkin näin: "Harrastuksistani mainittakoon kissan silittely ja monokkelien keräily. Tulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu mm maailmanhallitsijaksi nouseminen ja puutarhan perustaminen. Pyydän tulla huomioon otetuksi tätä paikkaa täytettäessä. Kunnioittavasti teidän, Dr Pekka von Napoleon III"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus