Heruttelun tasapainosta

  • Tomi

http://www.city.fi/yhteisot/kyselyt/4050/results

Miehistä 20% siis hakee Citystä etupäässä pano- tai seurusteluseuraa. Naisista 10%

Vaikkakin, tuossa kyselyssä on ylikorostunut ajantappovastaajat, koska siitähän tuossa kyselyssä onkin kyse. Sama kuin 03:56 kysyis baaritiskillä ketkä on hakemassa seuraa, vastaajista yli 90% sanoisi olevansa sitä hakemassa, koska ne jotka eivät olisi hakemassa, olisivat muualla.

No kuitenkin se ei tähän teoriaan vaikuta mitkä ne todelliset lukemat olisi, kuitenkin ne silti olisi miehillä 2 kertaa isommat, esim 30% ja 15%.

1,5v sisällä päivitetyt miesten ja naisten profiilit: 10806 ja 6778 kpl. Kun tuon kertoo noilla 30% ja 15% saa: 3242 ja 1017.

Siis 3242 1,5v sisällä profiilinsa päivittänyttä miestä jonka päätarkoitus Cityssä on löytää pano- tai seurusteluseuraa. Vastaavia naisia 1017.

Jos jokainen mies noista laittaa pikaviestin jollekin noista naisista, silloin nuo naiset saa keskimäärin 3,19 pikaviestiä. Jos jokainen noista naisista laittaa pikaviestin jollekin noista miehistä, silloin nuo miehet saa keskimäärin 0,31 pikaviestiä. Eli 10 kertaa vähemmän.

Jos siis nuo miehet ja naiset olisi keskimäärin yhtä aktiivisia niin silloinkin ero olisi 10-kertainen.

Tähän vielä päälle se että varmasti miesten päämotiivi heruttaa on keskimäärin voimakkaampi kuin naisten päämotiivi heruttaa. Ehkä jopa miehillä joiden kakkostehtävä täällä on heruttaminen, se heruttaminen on voimakkaampaa kuin naisilla joilla se heruttaminen on täällä päätehtävänä.

Tähän vielä päälle se että tuo 10-kertainen ero tarkoittaa sitä että mies saa itse harvoin viestejä ja harvoin vastauksia herutusviesteihinsä -> rupeaa aktiivisemmaksi, eli laittaa esim 10 naiselle kerralla pikaviestin. Tämä johtaa siihen että useimpien naisten ei tarvitse selata miesten profiileita kun aika menee saatujen viestien lukemiseen ja nikkien klikkailuun että ketkä niistä onkaan kiinnostavia, ja sitten näille vastailuun, ja näiden kanssa viestittelyyn.

Eli vaikka numeraalisesti herutuseron sukupuolten välillä olettaisi olevan vain 10-kertainen, niin se on lähempänä 50- tai 100-kertaista.

Tässä, tai perinteisissäkään tilanteissa (normaalit tilanteet, työpaikat, koulut, baarit, hissit) ei ole mielestäni kyse siitä että vuosisatoja on ollut miehen rooli olla aktiivinen toimija..! Vaikka se rooli pyyhkäistäisiin pois niin noin kahden viikon päästä tilanne olisi melko sama kuin nyt. Miesten seksuaalivietti olisi kuitenkin paljon voimakkaampi, tiheämpi, ja matala-aitaisempi kuin naisten. Ei menisi paria viikkoa kauempaa kuin miehet rupeaisivat yhtä aktiivisiksi kuin nyt, huomatessaan että späm-taktiikka toimii paljon paremmin kuin se että nojailee seinään ja toivoo että naiset tulevat poimimaan makkariinsa.

Kuka nainen muka on tutkinut historiaa edes 1800-luvulle asti että ketkä silloin tekivät aloitteita? Ja kenen vanhemmat on lapsilleen neuvoneet että kumman sukupuolen tulee tehdä aloite? En usko siihen että nuo vanhat roolit on vain omaksuttu, vaan miehen ja naisen seksuaalisuus vaan ovat niin erilaisia, ja se erilaisuus määrittää myös kunkin roolit. Ei jotkut vanhat perinteet, joita ei edes ole olemassa. Ei ne ole perinteitä, ne vaan on sitä että 1300-luvullakin (eKr, jKr etc) miehen seksuaalisuus oli hyvin erilaista kuin naisen seksuaalisuus.

Kuka nainen jättää muka aloitteen tekemättä koska ajattelee että "Perkele, 160 000 vuotta Homo sapiensin historiaa eikä naiset ole koskaan olleet se aktiivinen osapuoli, no en kyllä minäkään ole." Ei se noin mene. Se menee niin että naista joko ei kiinnosta tarpeeksi, hän ei ole tarpeeksi itsevarma, tai on liian ujo. Tai hän tekee aloitteet omalla tavallaan, esim seisoskelemalla aivan kuin ei huomaisi miestä. Johtuen esim siitä että hän ei ole koskaan oppinut muita aloitteentekotapoja. Johtuen esim siitä ettei ole tarvinnut - jo se että hän "vain" seisoo jossain on johtanut siihen että miehet tulevat hänen luokseen.

Ja sitten kun joskus tekisi mieli tehdäkin se aloite kun toinen ei sitä tunnu tekevän, niin on vaikeampi tehdä aloite kun ei ole vielä kertaakaan kuullut "Ei kiitos, olen naimisissa", kuin jos olisi tehnyt kyseisen illan aikana 5 aloitetta joista 3-4 oli melkoisia huteja, eli keskivertosinkkumiehen perustilanne baarissa.

Lisäopiskeltavaa viikonlopun shakkikerhoa varten:
http://www.fastseduction.com/guide/01_The_Basic_Rules/3seconds.shtml
http://www.theplayersociety.com/articles/neg-hits.html
http://www.seductionbase.com/seduction/cat/Start_PU/neg/676.html

Tätäkin saa käyttää (sunnuntaina yhdessä Yleteeman elokuvassa oli):
- Hei, sä oot tosi hyvännäkönen. Voinko tarjota sulle jotain halpaa juotavaa?

Käyttäkää vaan tätäkin:
- Hei anteeks tota, tiedätkö monelta tänne alkaa yleesä tulla kauniita naisia?
(jos nainen rupeaa kiehumaan liikaa voit jatkaa että: niin olethan sinäkin kaunis mutta en halua valita yhdestä vaihtoehdosta)

Tuosta tulikin mieleeni että olikohan se neg hit kun viimeks yöelämässä nainen lähestyi minua täten:
- Jos mä haluaisin joskus ottaa kotihobitin niin ottaisin sut.

Lisäys 11.4:
nyt 25% ja 10% miesten ja naisten pano/seurusteluseuran etsintälukemat, mikä tarkoittaa samalla aktiivisuudella 16-kertaista herumiseroa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus