Böö-projekti

  • Tomi

Kuvaa Peilikuvaan pari kertaa päivässä ja samoin profiilin päivityksiä usein kipalein niin johan alkoi vieraskirjassa pörrätä väkeä. No ehkä 50 vuorokauden sisään. Joista jopa alle puolet naisia. 12-13 kiinnostavimmalle (sen erityisemmin kriteerein) pikaviestinä "bööööööööö" ja mitä tapahtui? Sain tällaisia pikaviestejä

1. no hui.....
2. moikkis moi =)
3. böö? :)
4. Böö vaan itelles!
5. bööö itelles :)
6. Bööö... :D
7. Elä säikyttele
8. pööööö
9. no böö! itelles :)
10. Böööööö itselles!!!!! :)

Jostain syystä juuri ne 2-3 parhaimman näköistä eivät vastanneet.

No, noille 10:lle pikaviesti "no hei millos nähään?" ja 4 vastausta. Ja kas kas, ei niiltä parhaimman näköisiltä.

Mitä tämä kertoo?

Jos haluaa parasta pitää onkia usein ja aktiivisesti ja mahdollisimman hyvillä ja tarkoilla uistimilla.

Mitä menee laatunaisen päässä kun hän saa kökön pikaviestin/iskureplan? "Jos tohon lankean niin olenpa kyllä tosi helppo. Ja ei, en ole helppo, rumat naiset on helppoja, en minä, joten jos haluan vaikuttaa sellaiselta kuin olenkin eli kauniilta ja seksikkäältä ja tasokkaalta niin en reagoi tuollaiseen mitenkään. Vaikka mies kyllä kiinnostaisi minua, mutta ei tuo uistin, minut saadakseen pitää olla paremmat uistimet käytössä, ei sellaset joita heitellään helpoillekin. Tuota uistinta en niele, toivottavasti mies käy yrittämässä jollain paremmalla pian, tai jos ei, niin toivottavasti joku muu vähintään yhtä kiinnostava mies käy uistintaan koittamassa, ja paree ollakin sitten hyvä uistin sillä kertaa. En ole helppo. Minua ei saa helpolla eikä halvalla. Olen tasokas ja laadukas."

Mut aika hyvä osoitus siitä että kun vaan on aktiivinen (parikymmentä kipaletta yksittäisiä klikkauksia että peilikuva ja profiili menee taas jonon etummaiseksi) yhden päivän niin pääsis 3-4 kanssa sopimaan treffit. Yksi laittoi ettei ehkä ennätä treffaamaan, gradukiireiden takia. Öhöm, gradua useimmat vääntää 3-6kk, ja useimmat treffit kestää 1-3 tuntia... Ja, gradun jälkeen on työkiireet ja lastenhakutarhasta-kiireet ja lastenhoitokiireet. Ennen gradua on tenttikiireet. Ennen tenttikiireitä on yliopistoon pänttäys -kiireet. Ennen niitä on yo-koe-kiireet. Ennen niitä on lukion läksy ja kokeisiin luku -kiireet. Ennen niitä on sakkolihatuskiireet.

3 kommenttia

Niile

24.4.2008 21:17

Olet kyllä niin ihanan hassu poika.:D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kivikaja

2.5.2008 01:32

Nyt on pakko olla samaa mieltä Niilen kanssa. Paitsi että muotoilisin sen vähän miehekkäämmin "sulla on viihdyttävä blogi" tms.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus