Huh huh hUU!

  • Tomi

Huomenna sitä taas vaihteeks aamulla herää ja suuntaa nettiin iltalehtien sivuille. Ja pääsee tsekkaamaan että missä kaupungissa ja maassa se olympiasoihtuliekkituli tällä kertaa seikkailee ja montako poliisia ja millanen reitti ja montako mielenosoittajaa ja montako niistä pidätetään. Nam nam. Kylläpä siinä on oikein kissanpäivät juoda aamukahvia ja pullaa mässyttää ja kuvitella mielenmaisemassaan sitä olympiatuliliekkisoihtusaattueen uusinta tapahtumasarjaa. Sormet jo syyhyää ja kita on aivan kuiva. Olisipa jo lauantaiaamu, olen aivan täpinöissäni. Olympiatuli, mikset vitussa saapuisi Suomeenkin? Piipahtaisit edes. Pliide!

ps: Niin ja onneksi on myös Savon Sanomat. Ah, unelmoin jo että millanen etusivu ja kuka lähihoitaja on tällä kertaa ottanut ja millasen tatuoinnin ja mihin. Toivottavasti ois oikein koko sivun kuva ja otsikko tällä kertaa.
pss: Muistinko mainita että Metropoli on paska lehti? Luepa vaikka kyseisen lehden uusimman version pääkirjoitus niin... Äärimmäisen syväluotaava, yllätyksellinen, ja mehukas salaliittoteoria, ehkä jopa koko vuosisadan ehdottomasti isoin uutispommi! Jep. Vilkaisepa samaan sössöön myös muita juttuja kyseisestä luxusselluloosasta jos aivomasturbaatio kiinnostaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus