Lisää Suomi24 vol2

  • Tomi

16.11 20:02

Re: Sosiaalipornoa

Milloin tutkimuksesi on valmis? Aika hyvin dataa näyttää olevan jo kasassa. Ei kuitenkaan tarpeeksi, sillä pystyn heti osoittamaan muutaman virheen päättelyssäsi.

Ystäväni on nainen. Nimimerkkiä tai linkkiä en pyytänyt, sillä minusta on hauska löytää itse. On vähän Matlockin vikaa.

Oletko kokeillut lähestymistapoja riittävän monipuolisesti? Tällainen rehellinen kaikki faktat pöytään -menettely saattaa pelottaa osan tytöistä tiehensä. Vai onko se itse tarkoitus, jotta osa karsiutuisi oma-aloitteisesti? Olen noviisi näissä hommissa, siksi kyselen ekspertiltä.

[naisen nimi]

> Olen tavannut tämän palstan kautta varmaan 10.
>
> Jos ystäväsi (miespuoleinen otaksun) olisi laittanut linkin
> profiiliinsa tai kertonut sulle nikkinsä ettei olisi tarvinnut etsiä
> niin et varmaan olisi selannutkaan ketään ja...
>
> Arvioisin 20-30-vuotiaiden suhteista 20-25% alkavan
> netissä. Tällä palstalla 5-8%-yksikköä tuosta. Eli jos tätä
> käyttää niin sama käyttää joitakin muitakin niin saa
> paremman tuloksen. Se on vähä sama kuin että jos baaria
> käyttää rakkauden etsintään niin kannattavampaa käydä
> kerran tai kaksi kuussa kuin kerran vuodessa.

---

Re: Vielä yksi asia

aika taktiikka.. no olen joo mesessä, vaikken siitä kauheasti pidä, [meseosoitteensa]. mut tänään en varmaan ole paikalla siellä, joku toinen päivä saatan ollakin. sähköposti ja tää paikka toimii ehkä hyvin neuvottelemiseen,
t. A

5.8 16:12 (tämä on jo 2009)

> Neuvotellaan lisää täällä: [meseosoitteeni]
>
> Lähden just kohta koneelta. Siis heti. Mut myöhemmin
> joku ilta voidaan nähä tuolla, tai täällä. Molemmin hoituu.
>
> Vaikka en mä kovin varma ole käytätkö edes Meseä. Puolet
> käyttää ja puolet ei, eikä taida olla mitään stereotyyppistä
> Mesen käyttäjää, tai epäkäyttäjää. Vähän kuin kengät.
>
> TOMI

--

Eipä se koskaan lisännyt minua Meseen. En tajua tuota, että annan oman meseosoitteeni, ja nainen antaa omansa. Miksei vaan suoraan lisäisi minua, miksi minun pitää olla se joka lisää?

11.3 12:27 (2010 jo, ja tämä on samalta naiselta)

virheet on toki korjattava. kiitos oikoluennasta, arvon Travis ;)

> En muista mihin katkes. Tais olla joskus vuosi sitten, voi olla puolitoistakin.
>
> Olet varmaan vaihtanut aloituskappalettasi, koska vasta nyt kiinnitän huomiota siihen. Ai että miten...
>
> "ei otsikkoa
> Hei!
> Olen media-alalla työskentelevä ja Helsingissä asuva nainen. Tykkään paljon musiikista ja ystävistä ja syksystä. Muita mistä pidän: Vanha suomalainen iskelmä ja Radio Helsinki. Vanhat polkupyörät ja ratikat. Elokuvissa käynti. Vanhat kivitalot ja puutalot. Punainen ja ruskea. Puut, aina. Ja lumi, kun sitä ajattelee kesällä."
>
> Kai sen otsikon nyt voisi laittaa. Media-ala tulee esille jo ammattikohdasta, tosin olisihan se voinut olla viestintä tai kulttuuri - no, onko noissa isoa eroa. Helsinki ja naiseus tulee myös esille jo monivalintakohdissa. Se että pidät musiikista tulee ilmi jo pitkähköstä musalistasta ja tuosta "Uudet ystävät =uutta musiikkia :D". Lempiasioissasi on ystävät ja sumu, joten melko selvää että tykkäät paljon ystävistä ja syksystä. Sumuhan on syksyinen ilmiö.
>
> Baddig tarkoittaa varmaan Baddingia. Sehän on suomalaista vanhaa iskelmää. Jos musiikkimakukohdassasi lukee "ja tietty Radio Helsinki" on tietenkin melko selvää tietty että Radio Helsinki on asia josta pidät. Elokuvakohdassa mainitaan R&A-festarit, joten selvää että pidät elokuvissakäymisestä. Punainen ja ruskea on tarkennusta siihen että mitkä värit sinut oikein saavat Syttymään. Vanhat kivitalot ja puutalot ovat tarkennusta Lempiasiaasi kaupunki ja Sytyttävään asiaasi kiinnostava arkkitehtuuri.
>
> Jos alkukappaleestasi karsii asiat jotka on mainittu jo muualla ilmoituksessasi, se typistyy tällaiseksi: Tykkään paljon vanhoista polkupyöristä ja ratikoista, puista aina, ja lumesta kun sitä ajattelee kesällä.
>
> Toistetaan tuo: Tykkään paljon vanhoista polkupyöristä ja ratikoista, puista aina, ja lumesta kun sitä ajattelee kesällä.
>
> Ylipäätään profiilistasi tulee kuva että olet huono kertomaan itsestäsi, tai huono avautumaan, tai että yrität jotenkin naamioida sen ettei sinulla ole paljon kerrottavaa, tai että haluat tyhmimmille tiivistää ilmoituksesi pääsisällön.
>
> Vaikka onhan sillä eroa mainitaanko joku asia kerran vai kolme kertaa. Toisaalta, jos lauseessa on 20 sanaa ja siinä mainitaan valkohomejuusto neljä kertaa, syödä ja syöminen 15 kertaa, ja kiva kerran, niin kuulija voi ajatella että enemmänkin asiaa voisi kaivata. Etenkin jos puhe jatkuu samalla linjalla seuraavat 3 tuntia.
>
> - Kertositko vaikka itestäs jotain..?
> - Mitäs sitä kertos, riippuu tietenkin siitä mitä muistat ilmoituksestani ja mitä et.
> - No en muista siitä kyllä kuin pienen osan, enkä sitä ees kokonaan ajatuksella lukenut.
> - No mulla on se kyllä mukana. Ostin tulostimen pari päivää sitten. Eli, lempiasiat: kahvi, elokuvat, runous, kirpputorit, My Little Ponyt --
> - Tota, etkö sä vois omin sanoin kertoo?!
> - Minä tein kyllä ihan ite sen ilmotuksen, nämä on minun omia sanoja. Eli, lempiasioita ovat myös: deittipalstat, leipominen, maalaaminen, pokeri --
> - Tota minun pitäs lähtee lukemaan tenttiin ihan kohta. Oli mukava nähä. Laitellaan vaikka viestiä illalla..
>
> TOMI

--

Mikä lie saanut minut noin tylylle tuulelle. Mutta nyt kun googletin sillä meseosotteellaan, niin löysin bloginsa, jossa on melko, no, ei vaan kiinnosta ne tekstit ja kuvat siinä, ei oikein mitään mielikuvitusta, ja yllättävää. Asioiden tasolla meillä olisi voinut olla jonkun verran yhteistä, mutta se miten hän ilmaisee itseään, siitä vaan en pitänyt, se kuvasti jonkunlaista "munattomuutta"/varovaisuutta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus