Lisää Suomi24-viestejä vuosien takaa vol1

  • Tomi

Eilen Suomi24:n piti uudistua, ja kaikkien yli 2 viikkoa vanhojen viestien kadota, mutta tapahtuikin odottamattomia koodausongelmia, joten vanhat treffit on edelleen pystyssä, ja pääsen lukemaan 1-5v sitten saamiani viestejä, ekaa kertaa.

Nämä ovat teille yhtä yllättäviä kuin minulle.

16.7 20:08

Re: Olen hengannut pitkään

Hei sinulle,

Kappas, huomasin vasta nyt tuon id:n tuolla osoitekentässä ja että se on tosiaan joskus alakanut pienistä numeroista

Anteeksi että vastaus kesti. Olin juuri kymmenen päivän matkalla Balkanilla. Yksin. Tykkään matkustaa yksin ja yleensä teen niin. Silloin tapaa uusia ihmisiä, muttei tarvitse tehdä kompromisseja.

Minun ystävilläni ei juurikaan ole vauvoja, eikä sikiöitä. Kaikki on joko ikisinkkuja tai ikiseurustelijoita. Varoitan uusia ystäviäni, että jos alkavat hengaamaan minun kanssani niin eivät enää ikinä löydä ketään, siis pysyvää.

Sinulla tuntuu tosiaan olevan aikaa ja halua kirjoittaa. Ei se mitään, minäkin kirjoitan joka päivä kolme sivua päiväkirjaa, tajunnanvirtaa kahvilassa istuen. Vaikka että "nukuin taas liian myöhään enkä päässyt joogaan. Huomenna aloitan uuden elämän. HItsi kun tuolla miehellä on ruma nenä." Ei siis mitää ihmeellistä eikä runollista eikä taiteellista. Ihan vaan tyhmiä kankeita aamukohmeisia lauseita.

Luin siis blogiasi ja tutustuin sinuun hieman. Mainitsemaasi haikua en löytänyt, mutta huomaisin että olin oikeassa ensivaikutelmassani, että sinun kanssasi voi mennä monessa kohtaan vikaan. Minäkin rakastan Jörn Donneria, mutta kammoan ihmisiä, jotka odottavat toiselta ihmiseltä täydellisyyttä, omien kriteerien täyttämistä, ilman armoa. Ihmisen pitää saada olla oma yksilönsä. Toisen ihmisen kriteerien täyttäminen tappaa minuuden. Vaikka tiedän kyllä että rakastuminen toiseen voi olla pienestä kiinni. Itse en rakastu usein, mutta sitäkin sitkeämmin. Mutta olen ollut rakastunut "jörn donneriin" joka jättää minut heti jos teen pienenkin "virheen", ilman selityksiä. Mikään ei ole julmempaa.

Nyt joudun taas jatkamaan muita juttuja. Monta tekemätöntä asiaa pinossa. Kirjoita minulle lisää jos haluat. Voin kyllä käydä lukemassa blogiasikin. Minä en ole julkinen ihminen, ajatukseni on omiani. Mutta minäkin haluan joskus huutaa niitä maailmalle. Siksi teen elokuvia. Tai ainakin yritän tehdä.

[naisen nimi]

> Sen nyt huomaisi jo profiilini id:stä.
>
> Sulla se on 408691, eli liityit tänne joskus toukokuussa about.
> Itse liityin ekalla viikolla kun tämä oli aloittanut, eli 3v sitten
> maaliskuussa.
>
> Ja miksi hengaan täällä? Koska minulla ei ole kavereita (paitsi
> sählyyn ja baareihin, tosin sählykin kesäksi tauolla ja
> baareihinkaan niitä ei enää saa koska niillä on
> vauvoja/sikiöitä), naispuolisilla kavereilla on lapsia, joten
> niitäkin harvoin baariin saa mukaan. Ja, baariinkin lähtisin
> vain etsimään "rakkautta". Jee. Ystäviäkään ei ole, eikä
> naisia, eikä rakkautta, eikä kavereita harrastuksiin. Ei naista
> kenestä ottaa valokuvia, ei ketään kenen kanssa pelata
> tennistä. Tai jutella, muuta kuin Mesessä. Eli siis oikeastaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus