Lisää Suomi24 vol4

  • Tomi

29.2 02:39

Ensinnäkään en ole nähnyt sun ilmoitusta, koska en ole täällä pahemmin käynyt. Laitoin oman profiilin alkuvuodesta. Ennen sitä en ollut kovinkaan haku päällä, esim. viime kesään saakka 7 v. suhteessa. Aluksi olin aika laiska tämän palvelun suhteen ja ajattelin, että ehkä joku vastaa mun ilmoitukseen, kun näin vaivaa sen kirjoittamiseen. Toisekseen, sitten kun olen alkanut selailemaan muiden ilmoituksia (mitään kovin kiinnostavia vastauksia ei ole tullut), niin huomasin, että täällä on ihan järkyttävä määrä ilmoituksia. Jos laittaa vaikka hakukriteeriksi 30-40 v. niin jo niiden 30-vuotiaiden läpikäymiseen menee hirveästi aikaa. Lopulta kyllästyy siihen, että tuntuu kuin lukisi samaa profiilia uudelleen ja uudelleen... "olen sporttinen ja hyvin toimeen tuleva... minulla on kaikki perusasiat kunnossa, vain sinä puutut"... ja kuva vain vaihtuu... So boring... En itse ole ollut koskaan kiiltokuvapoikien perässä eikä sellainen perusinsinööri ole minua varten (kaikella kunnioituksella silti heitä kohtaan, jokaisella on paikkansa tässä maailmassa).

En sitten tiedä tuosta pituudesta ja painosta, miten paljon se naisille yleensä merkkaa... tai muista kriteereistä... voin vain kertoa mikä mulle on oleellista. Sen verran pituuden olen huomannut vaikuttavan, että mun on vaikea tuntea vetoa mua lyhyempään tai mun pituiseen mieheen. Mutta koska olen 162 cm niin onneksi sellaisia tilanteita tulee hyvin harvoin (tosin on tullut joskus, joten siksi tiedän). Olen tapaillut miestä joka oli 170 cm pitkä ja miestä joka oli 193 cm pituinen. En karsisi kumpaakaan pois pituuden vuoksi, mutta käytännössä tuo 170 cm pituisen kanssa suutelu ja halailu oli huomattavasti helpompaa. Kaikessa on puolensa ja kokonaisuus ratkaisee mielestäni näissäkin asioissa.

Niin se, raha... se ei todellakaan oo mikään juttu mulle. Mä oon tottunut siihen, että itse elätän itseni. Tottakai olisi kiva ja plussaa jos sitä rahaa olisi paljon, koska se mahdollistaisi paremmin sen, että voisi toteuttaa itseään juuri niinkuin haluaa, mutta en mä tiedä miksi se pitäisi miehen kautta tulla ;) Jos sitten taas ajatellaan, että tulot kertoo siitä miten menestynyt on yleensä työelämässä niin joo, ehkä jotkut arvostaa sitä.. itse en. Paljon mieluummin valitsisin köyhän taiteilijan joka tekee sitä mistä tykkää kuin menestyneen yritysjohtajan joka on myynyt sielunsa markkinataloudelle. Eikä tarvii tehdä edes sitä mitä tykkää... musta työn tai ammatin ei tarvitse ilmentää millään tavalla persoonaa tai kertoa jotakin ihmisestä. On ihan ok. tehdä jotain perusduunia jolla elää ja keskittyä sitten vapaa-ajalla tekemään asioita joista nauttii. Pääasia, että on jotain sisältöä elämässä.

Ja siis se mikä on pääasia ihmisissä ja ihmissuhteissa on juurikin se, että on sisäisesti kiinnostava... että on ajatuksia, tunteita, pyrkimyksiä, koko kirjo tuntemuksia, haavoittuvuutta, pelkoa, hyvää tahtoa, lämmin sydän ja joku kyky luoda yhteys toiseen ihmiseen, olla avoin ja aito.

Sä kysyit millä asioilla oli eniten vaikutusta. Siis ohitin aika nopeesti koko ton listan noista perusasioista ja keskityin tekstiin. Kyllä se kuvakin vaikutti, mutta en osaa sanoa mikä siinä vetosi muhun. Tässä vähän tarkempaa pureskelua lukemastani:

"Minua kiinnostaa sellaiset persoonat jotka säihkyy ENEMMÄN sielullaan, moniulotteisella luonteellaan ja mielenkiintoisilla ajatuksillaan.."
Tää oli heti sellanen wow, tässä on jotain! Ja olen täysin samaa mieltä! Tiedän itse olevani vähemmän ns. yleisten ulkoisten ihanteiden mukainen, mutta tiedän myös, että oikeat ihmiset näkevät tämän ja vain se merkitsee... (vaikka pakko tunnustaa, että joku naisellinen osa musta on perso kehuille, jotka kohdistuu ulkoisiin piirteisiin)

"Ns parisuhteet tai "seurustelu" ei kiinnosta, laaturakkaudelle on aina tilaa tietenkin, ei voi koskaan olla liikaa sitä. Kaikki positiivinen on plussaa."
Niin mä itse tykkään ajatella myös, että oon avoin kaikelle. Varsinkin just nyt ei välttämättä ole aika muodostaa kiinteitä ja vakavia suhteita, kun olen kuukauden päästä lähdössä reissaamaan n. 3 kuukaudeksi, mutta todellakin rakkauttahan sitä kaipaa, yhteyttä toiseen ihmiseen ja jotain lämmintä ja aitoa vuorovaikutusta.

"Ja ei, en etsi [enpä] seksiseuraa joten sellasen hakijat ja vonkaajat hushus ja muualle [tänne] muualle [tänne]. "
(heheh, tää vaan siitä, että sulla on huumorintajua)

"Runous (tekeminen ja lukeminen), elokuvat, valokuvaus (noin 10000 vuodessa), Ennustaminen"
Luovuutta, se on iso plussa. Itse tykkään myös valokuvata, katsoa elokuvia (joskin mun leffat on enemmän mainstreamia... mutta ne taiteellisemmat laatuelokuvatkin kiinnostaisivat). Sanat kiinnostaa muakin ja olen itsekin alkanut hiljattain kirjoittamaan runoja (no 4 kpl vasta syntynyt) ja valokuvauksesta olen myös tosi kiinnostunut (ainakin sommittelusta, teknisessä puolessa olen vähän huono). Haa, en tiedä mitä toi ennustaminen tarkoitti, oliko se vaan läppä, mutta mä katson korteista paljon juttuja ;)

Ja sit erityisesti nää teki muhun vaikutuksen:
"Ihmeet. Marjat. TUNTEET. Euforia. Tuoksut. Sateen ääni. Käveleminen maailman pintaa pitkin. Äveriään tyylikäs kakseuden tila joka sisältää paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita, syvän ryhdikkäitä tunteita, ylitsepursuilevia tekoja, lukemattomia keskustelun-, hymyn-, ja vaikka minkä aiheita. Oikean ihmisen etsiminen, kohtaaminen ja lähellä oleminen ja syventyminen keskinäiseen yhteyteen. Sälekaihtimet. Rakkauden mysteeri. Sielu."
Mitä voin sanoa? Huokaus. Ainoa mikä ei kolahda on sälekaihtimet vaikkei niissäkään mitään vikaa ole ;)

No sit tässä vielä vahvistusta edelleen (asiat jotka saavat syttymään):
"Molemminpuolinen kunnioitus, välittäminen, ymmärtämys ja muu höskä. Persoona. Asenne. Näkemys. Herkkyys. Eksentrisyys. Monipuolisuus. Runsaat ja räväkät mielipiteet. Yllätyksellisyys. Aitous. Sisältö. Tarkkuus. Särmäliäisyys. Itseluottamus. Mystisyys. Haastavuus. Oma tahto. Sielukkuus. Riskien ottaminen. Heittäytyminen. Ettei turhia piittaa mitä muut saattaisivat ajatella mistäkin jos ja kun jne. Ja lämpö."
Räväkkyydestä, tarkkuudesta ja särmäliäisyydestä en tiedä... mutta kaikki muu on ihan ehdottomasti myös mun sytyttäjiä. Itse haluaisin enemmän heittäytyä ja olla välittämättä muiden mielipiteistä. Jonkin verran olen jo pidättyvyydestäni päässytkin, mutta vielä on tekemistä.

"lapsenomainen = utelias, aito, hupsu, hassutteleva, kiinnostusten kohteidensa kanssa uppoutuen aherteleva, avarakatseinen, tutkiva, kyseenalaistava, monella tapaa viaton, joskus jäynää tekevä, leikkisä, yllättävä, maailman hyvyyteen uskova, välillä melko ahdistunut ja itkeskeleväkin."
=ihastuttavaa :) Viimeiset kaksi kertovat mulle siitä, että uskallat olla aito ja haavoittuvainen, se on musta tosi tärkeää ja on hyvä jos pystyt päästämään tunteita ulos

"Olen avoin jokaiselle eipahan ja järkevän tuntuiselle tuttavuudelle, josta ei löydy monia/isoja puistatuksen aiheita (esim täysin vastakkainen maku/näkemys kuin minulla)."
Hieno juttu. Olen ihan täysin samoilla linjoilla ja siksi ajattelin vastata. Tosin ilmeisesti mun profiili ei saanut sua vakuuttumaan ja muutenkin aikeeni vaikuttivat epäilyttäviltä. Harmi, että sulla on tollasia kokemuksia, mutta toivottavasti tää nyt vakuutti että mikä on mulle (ja varmaan joillekin muillekin) tärkeää ettei sulla mene usko koko systeemiin ;)

Ja hei, mäkin olen saanut aika vähän vastauksia ja ne mitä on tullut ovat olleet mua tosi paljon vanhempia, jotain seksiehdotuksia tai ulkomaalaisia (jotka todennäköisesti eivät ole edes ymmärtäneet kunnolla tekstiä). Tosin tiesinkin, että mun profiili ei sisällöltään ole sellainen mikä vetoaisi kovin moneen enkä ole sievä naapurintyttö - ja hyvä niin ;) Mutta uskon sen osittain johtuvan myös siitä, että täällä on vaan niin älytön määrä näitä ilmoituksia.

--

En muista tuosta naisesta mitään, mutta en varmaan sitten profiilinsa perusteella kiinnostunut siitä, luulin että oli vastannut minulle vain koska olin pari päivää aiemmin muuttanut tuloikseni 50000+.

5.3 02:02 (sama nainen jatkaa)

Hmm... hirveen vaivan näin vastauksen kanssa... voisit edes jotenkin kommentoida??

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus