Lisää Suomi24 vol5

  • Tomi

7.6 14:50

Re: Ja sit lisää

Moi,

pahoittelen vastauksen viivästymistä --- anna vain linkki, mielelläni katson. Mukavaa maanantaita,

D.

>Yes, no?
>
> Vai tiedätkö jo nyt ettei kiinnosta tutustua. Jos et, voin antaa toisenkin linkin.
>
> TOMI

--

Olin kai antanut linkin Cityn blogiini.

8.8 09:23

Re: En päättänyt

> Siis et kai nyt niiden monta päivää sitten käytyjen alustavien puheiden perusteella mennyt sinne Glorian alakertaan..?
>
> Siis eihän meillä ollut mitään puhetta tuntomerkeistäkään tai että missä siellä tarkalleen jne jne. Enkä
> numeroanikaan antanut.
>
> TOMI

Kyllä, sovimme perjantaina klo 22 treffit Glorian alakertaan, eikä siinä ole mitään epäselvää. Tuntomerkkejä ei olisi tarvinnut, sieltä kyllä löytää. Mutta hyvää jatkoa sulle, voi hyvin.

[naisen nimi]

--

Oltiin alustavasti Mesessä sovittu että nähdään. Mutta sit ei viikkoon oltu missään yhteydessä. Nainen oli sit vaivautunut paikalle niillä puheilla. Naisella oli avioero vireillä, ja oli kai tosi seurankipeä. Mutta eipä käynyt mielessäkään että se menis sinne, jos ei ole viikkoon kuullut minusta. Mutta tämän voi lisätä syntilistaani.

14.12 18:16 (tämän kanssa olin viestitellyt Irc-galleriassa, sitten ehdotin tapaamista, ja kertoi että tapailee jotakuta, ja laittoi minut mustalle listalle. Päivän parin päästä huomasin sen Suomi24-treffeillä, tilana sinkku.)

Re: Ristiriitoja

Joo, koska et selkeästi ymmärrä olla pitämättä yhteyttä syistäni tahi blokkaamisesta huolimatta, sanon sen suoraan: LOPETA jo hyväntähen. Olet kärkäs, outo ja röyhkee. Ei voisi vähempää kiinnostaa.

>
1. Ensin tapailet jotakuta, ja sitten olet alle viikossa sinkku (tai todennäköisesti profiilisi on laadittu samana päivänä kun kerroit mulle tapailevasi jotakuta).
> 2. Ensisijaisesti etsit ystäviä, mutta silti kun kutsuin luokseni (en muista kahville vai millekä) niin kieltäydyit, koska tapailet jotakuta. Mielestäni en siis mitään romanttissävyistä ees ehdottanut. En kyllä usko että ketään edes tapailit. Vaikutti enemmän tekosyyltä, jos miettii kaikkia muita seikkoja.
> 3. Toivotit mulle kaikkea hyvää, koska itse et varmaankaan "tapailusi" johdosta voinut olla mulle mitään. Jos oikeasti toivot mulle jotain hyvää, niin ei tuo blokkaaminen ehkä parhaimpia taktiikoita siihen ole.
>
> On eri asia toivoa hyvää. Ja toivottaa toiselle hyviä jatkoja, eräänlaisena vihjeenä että se tajuaisi lopettaa yhteydenpidon. Tapanani ei ole ollut olla tekemisissä tuollaisten kliseiden latelijoiden kanssa, joten jos se sulla oli tollanen turha heitto, niin voit toki ilmoittaa sen niin voimme lopettaa yhteydenpidon tähän paikkaan. Saatanhan olla väärässäkin.
>
> TOMI

1.3 00:02

Re: Ai että ihan mahtava profiiliteksti

Harmi, että olet noin kyyninen. Mä oon saanut viimeisen kuukauden aikana 150 viestiä ja itse oma-aloitteisesti ottanut yhteyttä noin viiteen, joista sä olit yksi. Rehellisesti sanottuna sun teksti oli mun mielestä todella hauska ja älykäs ja kertoi kiinnostavasta ihmisestä, mutta et ilmeisesti sitä usko.

Mulle ei raha juurikaan merkitse. Totta kai on tärkeää, että on rahaa perusasioihin ja välillä ekstraankin, mutta ei raha itsessään ketään onnelliseksi tee. Tuun eriomaisesti omillani toimeen ja aion aina tullakin. Teen gradua downshiftaamisesta ja erityisesti oon kiinnostunut työn ja materian merkityksistä ihmisille ja niiden identiteeteille. Eli jonkin verran aiheesta oon myös lukenut.

En kiitos lähde tarjoamaan sulle kymmentä juomaa. Mulla on tapana mukavalle miehelle, joka haluaa mulle juomat tarjota, tehdä joku kerta vaikka ruokaa hyvine viineineen päivineen. Mutta sä et nyt tainnut olla alkuunkaan mukava.

Hyvää jatkoa joka tapauksessa! Toivottavasti et yksittäisten kokemusten perusteella jatkossa leimaa kaikkia naisia miesten rahoilla siipeilijöiksi.

> Etköhän sä löytänyt mut etsiessäsi rahaa... Et sitten sitä kuitenkaan alkanut kehumaan.
>
> Testasin vaan miten paljo tulee vastauksia jos laittaa tuloiksi yli 50000 euroa. Edellisen vuoden aikana sain 0 vastausta, nyt sitten 5 päivässä kaksi.
>
> Toki voin lähteä kanssasi lasilliselle, jos niitä on yli kymmenen, ja sinä tarjoat. Että mites tehdään? ;P

--

Tuo on jotenkin hauskaa, että downshiftaus-gradun tekijä naksahtaa 50000-ansaan.

16.3 18:18 (tälle olin lähettänyt yhden runoni, ja jauhanut siihen liittyvistä asioista)

Re: Runoudesta

Viime vuoden aikana aloin jälleen "ahmimaan" runoutta, kun vihdoin pääsin oppikirjoista eroon. Lähinnä suomalaista tai suomennettua, joskus ruotsinkielistä myös (esim. Carpelan, Södergran). Olen itsekin pöytälaatikkoon taas hieman runoillut talven mittaan, salaisesti ja subjektiivisesti. Jotenkin runoudessa pätee minulle omakohtaisesti sama sääntö kuin laulujen lyriikoissakin; tietyt ilmaisut tai sanaleikit koskettaa vahvimmin äidinkielellä huolimatta siitä miten hyvin muita kieliä osaa.

Samalla tavalla kuin fiktiota lukiessani en pidä siitä että päähenkilöt on kuvattu kirjan kannessa koska itse tahdon muodostaa oman mielikuvani, en myöskään tuota Heaneyn runoa edeltävää arvostelua lukenut, vain itse runon (karhunvatukat on muuten suosikimarjojani :). Runosta tulee mieleen sanat powerful, distracting, luring. Vähän samoilla linjoilla olen sinunkin runosi kohdalla. Erikoinen, mukaansatempaava, jotenkin inhorealistinenkin. En ole koskaan keskustellut kuukautisverirunoudesta miehen (sen enempää kuin naisenkaan kanssa). Taikka törmännyt tyyppiin joka samaan aikaan sekä jättää mut sanattomaksi, että herättää halun puhua.

-Anna

--

Siinäpä noita, naisia joiden kanssa joskus viestittelin (usein tosin vain 1 viestin verran) ja sitten katosin kuin seinä Saharaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus