Niin tyypillistä iltalehtitoimintaa

  • Tomi

http://www.stt.fi/fi/sttn-uutisia/view/bush_jai_kauas_nixonin_taakse_presidenttivertailussa.html
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1645288

"George W. Bush USA:n surkein presidentti - Lincoln paras"

Ja heti toinen lause: "Bush jäi sijalle 36 kaikkiaan 42 presidentin joukossa."

Eihän se tietenkään olisi yhtä dramaattinen otsikko jos lukisi että "George W. Bush historioitsijoiden mukaan USA:n 7:nneksi huonoin presidentti".

Pari päivää sitten oli vaikka missä otsikot että "Huippumalli Kate Moss laihtunut/lihonut/tms". Yhtä järkevä otsikko kuin "Poptähti Madonnan liput myytiin hetkessä loppuun" tai "USA:n afroamerikkalainen presidentti Barack Obama ei pidä jäätelöstä".

Mäkin kokeilen...

KOLMAS MAAILMAN SOTA ALKOI!

Eilen Ala-Kälviällä kello 20 aikaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä törmäsi kaikkien ällistykseksi talitintti talitintti lumihiutaleeseen. Tintti kuitenkin selvisi törmäyksestä lievin vammoin. Silminnäkijöiden mukaan talitintti oltiin nähty lentämässä ilmatilaa pitkin hieman ennen onnettomuutta. Talitintti on Suomen kolmanneksi yleisin pihalintu. Sen tunnistaa muunmuassa keltaisesta karvapeitteestä. Alle kaksi tuntia tapaturman jälkeen paikalle rientäneet median edustajat huomasivat tintit räpyttelevän jo siipiään innokkaasti. Viranomaiset ja heidän edustajansa jatkavat turman selvittämiseen johtaneita syitä, ja etenkin sitä miksi punatulkku ylipäätään edes oli ilmassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus