OMG WTF Jos et vaikuta et voi vaikuttaa LOL

  • Tomi

Noob.

Viime eduskuntavaaleissa pienin ero läpimenneen ja seuraavaksi jääneen välillä oli 40 ääntä. Muissa tapauksissa ero oli 150-5000 ääntä. Keskimäärin varmaan jotain 500-1000 ääntä.

Jos vaalipiiristä menee sanotaan 10 ehdokasta eduskuntaan, 100 ehdokkaasta, se tarkoittaa about 6 peeloeesta ehdokkaita. Jos lasketaan peeloeen seuraavaksi parhaiden lisäksi vielä 1 muusta peeloeesta oleva joka "melkein" pääsi läpi, se tekee keskimäärin 7 ehdokasta joita äänestämällä olisi äänestänyt "häviäjää". Eli 7% mahdollisuus. Tsänssi. Mahis. Oddsit.

Jos oletetaan että keskimääräinen "häviö" (=montako ääntä enemmän olisi pitänyt saada että olisi päässyt eduskuntaan) oli 500 ääntä, on 0,2% * 7% = 0,014% = 1/7000 todennäköisyys että sillä SINUN äänellä olisi ollut merkitystä.

Useimmiten juuri niin että äänestämäsi ehdokas ohitti tiukassa tsikaanissa jonkun saman puolueen 9,4% huonomman ehdokkaan.

Ja porhalsi eduskuntaan tuottamaan noin 1/200 äänistä ja puheista ja lakiehdotuksista ja ties mistä.

Todennäköisyys, että tajuaisitkin minuutti viiva puoli vuotta äänesi annettuasi että menitkin äänestämään sellaista joka vain oli kaikkein eniten verbaalihäröilyllään onnistunut pesaisemaan aivojasi häntä suosivaan asentoon, olisi mittavasti isompi kuin 1/7000.

Todennäköisyys että useimmat jotka äänestää noudattavat kaavaa "tarvompa nyt loskassa vartin tai pari jotta voisin siellä tuulipukujen keskellä jonotettuani sillä tummankeltaisella lyijykynällä siinä kopissa veikata sitä ihqua hevosta ja katsoa sitä numeroa siinä paperissa ja tuntea lappua lootaan tuikatessani Ylpeyttä(tm) että olen isoja asioita sysäämässä liikkeelle Maailman Parantamisen edistämiseksi ja sitten tuntea onnistumisen elämyksiä jos se Mun Heppa (tm) meneekin turvan mitalla voittoon ja kokea että minä olen Vaikuttava ihminen jolla on Hyvä Poliitikkomaku, ja olisi niin hienoa sitten tuntea kuuluvansa isoon Hyvän Poliitikkomaun omaavien joukkoon ja taputella itseään selkään ja sitten jos maailmasta tulee parempi kiittää siitä itseäni koska minä sen tein ja jos maailmasta tulee huonompi niin tietenkin koska muut ei osanneet veikata sitä samaa hevosta kuin minä tai eivät tarpeeksi paljon" = 98,3%

Todennäköisyys että voit vaikuttaa maailmaan ihan miten itse haluat ja valitset = 100%

Todennäköisyys että tämä vaikutti sinuun 0,1% < x < 99,9%

All your vote are belong to us.

For great justice!

Pwned.

Noob.

Kirjoitettaessa soi Paul Anka: Jump

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus