Populismin siunattu kepeys

  • Tomi

Halipatsuippaa! Hyvät kansalaiset, kansanedustajaehdokaskandinaattikollegat, äänestäjät, ja muut ihmiset ja olennot. Veroja tulee ehdottomasti alentaa. Opintotukea, eläkkeitä, palkkoja, ja työttömyyskorvausta tulee nostaa tulevalla hallituskaudella tuntuvasti.

Kaikkia hyviä hommeleita tulee lisätä ja kaikkia huonoja hommeleita tulee vähentää. Oikeiden asioiden tulee olla hyviä asioita ja väärien huonoja asioita.

Lintu sanoo titi-tyy, siinäpä on Olakrez Kyläharakka-Örnälän äänestämiseen oiva syy. Numerolla ysi-ysi-viis, äänestäpä kas kas Olakrezia siis hopi hopi. Jokainen ääni ratkaisee.

Aion tulevassa toimessani keskittyä puolustamaan vakavalla kädellä opiskelijoiden, eläkeläisten, työssäkäyvien, työttömien, lapsiperheiden, yksinhuoltajien, sotaveteraanien, sinkkujen, kaupunkien, kylien, kuntien, taajamien, maaseudun, kodin, uskontojen eriarvoisuuden, isänmaan, Suomen valtion, akvaariokalojen ja keihäänheittäjien oikeuksia.

Tulee vakavasti pohtia ja ottaa huomioon miten modernin tietoyhteiskunnan haasteet ja länsimaisen hyvinvointiyhteiskuntavaltion tulevaisuuden turvaaminen olisivat yhteensovitettavissa pohjoismaisen sivistysvaltion intressien kanssa. On sovittava raamit koulutus- ja terveyspalveluiden perustavaalaatuaolevalle tuottamiselle rakentavassa hengessä.

Huomisen Suomessa tulisi taata oikeudenmukaiset edellytykset parantaa frettien, froteepyyhkeiden, freskojen, friteerattujen banaanien, Scrabble-harrastajien, kauppaneuvosten, kirahvien, eucalyptuspuiden, tilkkutäkkien, kaupan eteen pakkasella kahlittujen koirien, adhd-koppakuoriaisten, sinihomejuustojen, kvanttien, kvarkkien, atomien, elektronien, sekuntien, aamujen, dinosaurusten, imukuppipehmolelujen, pesuohjelappujen, reikäleipien, kardemummaputkiloiden, paljousalennusten, katsastuskonttorien mölinän, auringonvalon, avaruuden, Hannu Karpon karvahatun, napanöyhtän, pastellinsävyisten tapettien, sulkapallojen, suodatinpapereiden, silikonimissien, trampoliinien, mäntymetsien, muovipussien ripojen, olutpulloetikettien, kranaatinheittimien, webcamien, Suomi24:n adminien, hiirimattojen, koulukiusattujen, makuukamarisilmien, leivänpaahtimien, havaijipaitojen, havaijipaidan eri kirjoitusasujen, t-paitatekstien, pulujen, tuulilasien, pelargonioiden, alastonkalenterien, laajakuvaplasmatelevisioiden, pikselien, sielujen, asfaltin, jäänmurtajien, ja ihmisen asemaa.

Allekirjoittanut tulee puuttumaan edellämainittujen asioiden lisäksi myös mm seuraavien tärkeiden näkökohtien korjaamiseen: yhteiskunnan laajat ja kattavat palveluvalikoimat kaikille tasapuolisesti, kuntasektorin palvelumitoitusta järkeistettävä, kestävän kehityksen osaamisen nykyaikaistamisen suunnitteleminen yhdessä kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa ruohonjuuritasolla yhteistyössä kuntien ja palvelusektorin kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki.

Tulen ottamaan sydämeni asiaksi laittaa kuntoon kaikkien suomalaisten hyvinvointi pitkällä tähtäimellä yksityisesti ja erityisesti, sekä hoitamaan ja vaalimaan katajaisen kansan perinteitä ja arvoja hyvää makua noudattaen ja laadusta tinkimättä.

Jalkakuppapotilaiden puolella -puolueen kansanedustajaehdokaskandinaatti,
Olakrez Latoharakka-Örvönen

2 kommenttia

Tomi

6.3.2007 19:28

Intiaanit, heinäseipäät, mämmituohoset, Chuba Chubs -tikkarit, myös teidän asioidenne kohentamisen areenalla aion näyttää kynteni puolestanne taistellen ja vitsaa vääntäen, verta, hikeä, kyyneliä, ja talvisodan henkeä noudattaen, ja onnistumisen elämyksiä vuodattaen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus