Raadeltua totuutta eräästä sormuksesta

  • Tomi

Iltalehti 20.11:
"- Kotona se tapahtui, ihan arkisesti kauppareissun jälkeen. Itse olin valmistellut asiaa jonkin aikaa, mutta Ullalle se oli täysi yllätys, Janne paljastaa.

Paitsi tyttöystävälle, myös juontajan lähipiirille ja isolle yleisölle kihlaus oli yllätys."

Iltasanomat 20.11 (otsikko "Suosikkijuontaja kosi Ullaansa kauppareissulla"): "Kataja kertoi jo runsas kuukausi sitten IS:lle, että hän aikoo kosia tyttöystäväänsä Ullaa milloin tahansa." -- "Janne kertoo kosineensa Ullaa kotioloissa kauppareissun jälkeen."

vrt

Iltasanomat 1.11: "- Muutimme tällä viikolla yhteen Ullan kanssa. Puhumme kihloista joka päivä. Kihlautuminen tapahtuu nyt ihan mikä päivä tahansa, Janne paljastaa."

Vai oliko todellinen yllätys sittenkin se että sukulaiset ja avoliittokumppani eivät lue Jannea koskevia lehtijuttuja? Koska jos lukevat eihän heille pitäisi mitään yllätystä tässä olla. Vai oliko se todellinen yllätys sittenkin se että kauppareissulla ei ostettu maksalaatikkoa?

Ja: onko se kun muovipussia tyhjennetään jääkaappiin vielä osa kauppareissua? Ja vaikka onkin, kuinka todennäköistä on että kukaan siinä tiimellyksessä ketään kosii?

Millainen sormus oli? Tapahtuiko homma polvillaan? Sen tahtoo nyt koko kansa tietää aivan ehdottomasti ja hetimiten tai muuten ei tule pikkujoulujen viettämisestä kellekään mitään kun sormet syyhyää päästä käsiksi Totuuteen(tm).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus